Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειμαι Σάββατο βραδυ σε κλαμπάκι κεντρικο Μαζί με 2 φίλους…. Ειμστε στο μπαρ πίνουμε τα ποτα μας.  Απέναντι μελαχρινο  μακρι μαλλί ίσιο πολύ όμορφη  γύρω στα 30 την κοιτάω και μου πέφτει το σαγόνι…… (βλέπει ότι την βλέπω και ξεκινάμε το κλασικό ματιές ξανά ματιές χαμόγελα να μιλάει στης φίλες να μιλάω εγω στους φίλους μου ωραίο παιχνίδι)  περνώ απόφαση να πάω να την γνωρίσω. Περνώ το ποτό μ και πάω από εκει. ( να σημιωθει ότι βλέπομαι) μόλις φτάνω κοντά της λέω Γιώργος και τα είσαι πολύ όμορφη και μπουρου μπουρου….. να σου δωσω το Ινστα μου μ λέει να τα πούμε να μου το δώσεις της λέω ανταλλάζουμε  τέλος πάντων και φεύγω και πάω στους φίκους μου.  Και μ στέλνει ΜΥΝΗΜΑ 1 λεπτό μετά και μ λέει πες μ τι άλλο ήθελες να με ρωτησεις;;;;;; Λέω δεν μπορεί κάτι δεν πάει καλά….. της λέω μα έρθω από εκεί να τα πούμε από κοντά όχι μ λέει προτιμάω να μιλάω στα σοσιαλ…….  Έχει τύχει σε κανέναν άλλο κάτι παρόμοιο;;;;;;; τι έχει γινει με την επικοινωνία μεταξύ Αντρών  γυναικών…… που βαδίζουμε;;;;;;;

• Like 1
  • Sad 3
  • Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Mr_Laptop_athens είπε

Ειμαι Σάββατο βραδυ σε κλαμπάκι κεντρικο Μαζί με 2 φίλους…. Ειμστε στο μπαρ πίνουμε τα ποτα μας.  Απέναντι μελαχρινο  μακρι μαλλί ίσιο πολύ όμορφη  γύρω στα 30 την κοιτάω και μου πέφτει το σαγόνι…… (βλέπει ότι την βλέπω και ξεκινάμε το κλασικό ματιές ξανά ματιές χαμόγελα να μιλάει στης φίλες να μιλάω εγω στους φίλους μου ωραίο παιχνίδι)  περνώ απόφαση να πάω να την γνωρίσω. Περνώ το ποτό μ και πάω από εκει. ( να σημιωθει ότι βλέπομαι) μόλις φτάνω κοντά της λέω Γιώργος και τα είσαι πολύ όμορφη και μπουρου μπουρου….. να σου δωσω το Ινστα μου μ λέει να τα πούμε να μου το δώσεις της λέω ανταλλάζουμε  τέλος πάντων και φεύγω και πάω στους φίκους μου.  Και μ στέλνει ΜΥΝΗΜΑ 1 λεπτό μετά και μ λέει πες μ τι άλλο ήθελες να με ρωτησεις;;;;;; Λέω δεν μπορεί κάτι δεν πάει καλά….. της λέω μα έρθω από εκεί να τα πούμε από κοντά όχι μ λέει προτιμάω να μιλάω στα σοσιαλ…….  Έχει τύχει σε κανέναν άλλο κάτι παρόμοιο;;;;;;; τι έχει γινει με την επικοινωνία μεταξύ Αντρών  γυναικών…… που βαδίζουμε;;;;;;;

Κοινωνική αποχαύνωση. Αυτό έχουμε πάθει 

• Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Rebelos2018 είπε

Κοινωνική αποχαύνωση. Αυτό έχουμε πάθει 

Δεν το πίστευα αδερφέ  απέναντι απέναντι  ενώ μπορούμε να μιλήσουμε λίγο πιο κοντά ανθρώπινη επαφή μ λεει προτιμώ να τα πούμε από τα σοσιαλ μου πέταχτηκαν τα μάτια εξωωωωωω…..

Επεξ/σία από Mr_Laptop_athens
  • Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Mr_Laptop_athens είπε

της λέω μα έρθω από εκεί να τα πούμε από κοντά όχι μ λέει προτιμάω να μιλάω στα σοσιαλ…….

απο την καλύτερη στη χειρότερη περίπτωση

0. ήταν μαζεμένη και κόμπλαρε

1. έχει γκόμενο

2. δεν άρεσες στις φίλες της

3. μαζεύει φράγκα

4. δεν πάει καλά γενικότερα 

• Like 3
  • Thanks 4
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, korakios είπε

απο την καλύτερη στη χειρότερη περίπτωση

0. ήταν μαζεμένη και κόμπλαρε

1. έχει γκόμενο

2. δεν άρεσες στις φίλες της

3. μαζεύει φράγκα

4. δεν πάει καλά γενικότερα 

Μάλλον προς το ….4… κλείνω   Όλα παίζουν βέβαια….  

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Mr_Laptop_athens είπε

Μάλλον προς το ….4… κλείνω   Όλα παίζουν βέβαια….  

κοίτα , μην το πάρεις και βαριά αν και είμαι σίγουρος οτι δεν , αλλά είναι πολύ απλά τα πράγματα

αν πραγματικά γούσταρε με χίλια δε θα έγραφες εδώ  😁

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, korakios είπε

κοίτα , μην το πάρεις και βαριά αν και είμαι σίγουρος οτι δεν , αλλά είναι πολύ απλά τα πράγματα

αν πραγματικά γούσταρε με χίλια δε θα έγραφες εδώ  😁

Ρε συγουρα δεν αμφιβάλωωω χαχχαχαχαχαχααχ…. Αλλά ρε korakios δεν ειναι λίγο χοντρο αυτό με το κινητο και τα σοσιαλ;;;;;  

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Mr_Laptop_athens είπε

Ρε συγουρα δεν αμφιβάλωωω χαχχαχαχαχαχααχ…. Αλλά ρε korakios δεν ειναι λίγο χοντρο αυτό με το κινητο και τα σοσιαλ;;;;;  

μου έχει τύχει , αλλά δεν ασχολούμαι καν . Υπάρχουν πολλές επιλογές έξω , προσπέρασε

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε facebook και instagramm σε πασάρουν οι γυναίκες όταν δεν ενδιαφέρονται, ώστε να σε ξεφορτωθούν εύκολα και να αποφύγουν να σου πουν κάτι εκείνη την στιγμή που θα το θεωρήσεις απόρριψη και μπορεί είτε να αντιδράσεις άσχημα είτε να επιμείνεις. 

Και το ότι σου μίλησε στο insta πάλι καλά να λες. Αν θες να προσπαθήσεις από εκεί είτε δεν θα σου μιλήσει άλλο είτε θα σου λέει δικαιολογίες ότι και καλά κατι κάνει και δεν μπορεί να σου μιλήσει τώρα, τα γνωστά. 

Επεξ/σία από Basilhs23___
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πιθανοτατα δεν ειναι ουτε 30,καποιο κοριτσακι 25χρονο ειναι που θελει να περνιεται για μεγαλη.
Δεδομενου οτι αυτη ειναι η νεα ταξη πραγματων,πηγε πολυ καλα ολο αυτο.

Αν θες μονο για τα γουστα και αντεχεις τα 20 stories τη μερα,προχωρας.
Αν σεβεσαι τον εαυτο σου και δε θες να ταισεις τον εγωισμο της,τις ανασφαλειες και την αναγκη για προσοχη, προχωρας στη ζωη σου.

Επεξ/σία από StamTheMan
  • Like 8
  • Thanks 1
Δημοσ.

Αν δεν γούσταρε καθόλου, γιατί να σου στείλει στο καπάκι;

Ανασφάλεια μου φαίνεται στο να κάνει κουβέντα πρόσωπο με πρόσωπο..

Στο γραπτό θα χε χρόνο να σκεφτεί τις απαντήσεις της, να τις συζητήσει με τις φίλες της και δε ξέρω γω τι άλλο.. 

Σε κάθε περίπτωση, δε το λες και υγιές.

• Like 5
Δημοσ.

Χωρις hate,ενα ενδεχομενο ειναι και το να σου στειλει τιμοκαταλογο.
Δυστυχως, πλεον  το ποσοστο που ασχολειται με αυτο το αθλημα απο ΝΕΑΡΗ ΗΛΙΚΙΑ,ειναι μεγαλο.

• Like 2
Δημοσ.

Μην τα βλέπεις όλα τραγικά. Να 2 πιο αισιόδοξες προσεγγίσεις

1. Της άρεσες αλλά δεν ήθελε να φανεί ότι γράφει τις φίλες τις για σένα. Σε πιο παλιές εποχές θα ανταλλάσατε τηλέφωνα για να τα πείτε κάποια άλλη στιγμή. 

2. Εσύ είχες το οκ αλλά οι φίλοι σου όχι. Της άρεσες αλλά σε έδιωξε για να μην κουβαλήσεις κι αυτούς εκεί γιατί δεν γούσταραν οι άλλες.

• Thanks 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Mr_Laptop_athens είπε

που βαδίζουμε;;;;;;;

Τελικά σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας Νίκο Τσιαμτσίκα;;;;;;

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...