Joshua21 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) @konpat Μην επαναλαμβάνουμε συνέχεια τα ίδια, εγώ δεν είμαι σίγουρος για τίποτα, εσύ ήσουν αυτός που μίλησε σαν να ήταν σίγουρος για κάτι ενώ δεν ήσουν, ο ισχυρισμός σου δεν είχε καμία βάση. Ο ισχυρισμός ότι εκείνο που είχε τα επίμαχα ανταλλακτικά ήταν μοντέλο του 2022 ενώ αυτό που υπάρχει τώρα δεν είναι δικός μου, του ts είναι, μην ρωτάς εμένα τι και πως. Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2023 από Joshua21
theopan Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Πρώτο πράγμα που πρέπει να απαντήσεις είναι το για ποιό αυτοκίνητο πρόκειται. Δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος να αποτελεί "μυστικό" αυτό. Για Jeep Renegade μπορώ να σου πω ότι κάποια πλευρικά εσωτερικά καπάκια στα μπροστινά φτερά και μια κάτω ποδιά κινητήρα που δινόταν πριν αρκετά χρόνια έχουν πάψει να δίνονται εδώ και τουλάχιστον 3 χρόνια. Αυτό είναι επιλογή του εργοστασίου λόγω ελλείψεων, μείωσης κόστους ή οποιονδήποτε άλλο λόγο έκρινε το εργοστάσιο. Δεν έχει κανένα λόγο ο εδώ διανομέας να βγάζει κομμάτια και να μπλέκει σε "μύρλα" και διαδικασίες με "ιδιότροπους" σαν εσένα. Εξάλλου οι περισσότεροι (μάλλον όλοι) κατασκευαστές δίνουν disclaimer ότι οι "ακριβείς προδιαγραφές και χαρακτηριστικά μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή". 2
Donmitsos10 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Συγνώμη που απείχα από το post. Jeep renegade πλέον έκδοση altitude (παλιά limited) και μιλαμε για καπάκι μηχανής και 2 πλαστικά δεξιά και αριστερά στο καπό που στην ουσία βλέπεις θόλους
SaFiS Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Βαλε καμμια φωτο να καταλαβουμε τι λειπει… Αν καταλαβα καλα συγκρινεις το πανω με το κατω. Απ’οτι φαινεται σε οποιαδηποτε φωτο μοντελου 2023 στο Internet, οντως τα εχουν αφαιρεσει, για ποιον λογο μονο η εταιρια το ξερει… 2
Donmitsos10 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Ακριβώς αυτά που δείχνεις με βελάκι συν το καπάκι του κινητήρα. Τώρα το έχω παραλάβει το αυτοκινητο. Απλά δεν μου έκατσε η όλη φάση.
tounion Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Στην επέστρεψαν την διαφορά στην τιμή τουλάχιστον ?
Ukforthemoment Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Μόλις τώρα, tounion είπε Στην επέστρεψαν την διαφορά στην τιμή τουλάχιστον ? H τιμή αγοράς ήταν με τα καπάκια;
tounion Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 4 minutes ago, Ukforthemoment said: H τιμή αγοράς ήταν με τα καπάκια; Ανάλογα ποια εβδομάδα της παραγωγής πήρε προσφορά ... Μια βδομάδα τα βάζουν τα καπάκια, μια εβδομάδα δεν τα βάζουν .. μια εβδομάδα τα πουλάνε με καπάκια, μια εβδομάδα χωρίς καπάκια..
Donmitsos10 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Όχι παιδιά απλά μου είπαν ότι το εργοστάσιο σταμάτησε να τα βάζει. Προφανώς καινούριο αμάξι δεν έκατσα να πολύ ασχοληθώ αλλά σου πίσω μέρος του μυαλού μου έχω ακόμα και σήμερα ότι είναι κρίμα να δίνεις τόσα χρήματα να πάρεις full extra έκδοση μαζί με αρκετά έξτρα και να αλλάζουν τα πράγματα έτσι απλά χυμα
paylidis Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 συνηθισμενο ειναι, μην ασχολεισαι, και η VW το εκανε οχι για λογους φωτιας αλλα οικονομιας στον 1.5 EVO 2, κοιτα να χαρεις το νεο σου αμαξι, καλοταξιδο! To full extra παντως που λες αφορα στον εξοπλισμο, οχι σε 2 καπακια που δε κανουν καμια διαφορα και θα τα δεις 2-3 φορες το χρονο 3
Nabuko Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 2 ώρες πριν, Donmitsos10 είπε Όχι παιδιά απλά μου είπαν ότι το εργοστάσιο σταμάτησε να τα βάζει. Την προστατευτική ποδιά κινητήρα την έχει ή δεν την έβαλαν κι αυτή?
dpolal Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 14 ώρες πριν, Donmitsos10 είπε Όχι παιδιά απλά μου είπαν ότι το εργοστάσιο σταμάτησε να τα βάζει. Προφανώς καινούριο αμάξι δεν έκατσα να πολύ ασχοληθώ αλλά σου πίσω μέρος του μυαλού μου έχω ακόμα και σήμερα ότι είναι κρίμα να δίνεις τόσα χρήματα να πάρεις full extra έκδοση μαζί με αρκετά έξτρα και να αλλάζουν τα πράγματα έτσι απλά χυμα Ο όρος Full extra έκδοση αφορά συνήθως λειτουργικό εξοπλισμό ή συσκευές άνεσης στο εσωτερικό ή διακοσμητικές λεπτομέρεις στο εξωτερικό του οχήματος. Όχι καπάκια στον χώρο του κινητήρα που δεν εξυπηρετούν πουθενά. Χαλάρωσε και απόλαυσε το νέο σου αυτοκίνητο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα