Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, θα ήθελα τη γνώμη σας για ένα θέμα. Παρηγγειλα καινούριο αυτοκινητο full extra έκδοση. Επειδή το ψάχνω εδώ και 2-3 χρόνια αν θα το πάρω η όχι το έχω δει πολλές φορές ξανά και ξανά. Έτσι όταν ήρθε και πήγα να υπογράψω εκανα ένα μικρό έλεγχο και παρατήρησα ότι λείπουν 3 ανταλλακτικά. Πιο συγκεκριμένα καπάκι κινητήρα, και 2 πλαστικά δεξιά και αριστερά στο καπό. Όταν ρώτησα γιατί λείπουν μου είπαν ότι έτσι βγαίνουν από το εργοστάσιο πλέον. Εντωμεταξυ όντως, το τεστ drive που είχαν επίσης δεν τα είχε. Αλλά μοντέλο του 2022 εκθεσιακό τα είχε. Υπάρχει τρόπος να μάθω αν όντως δεν βγαίνει έτσι απτό το εργοστάσιο η αν έπαιξε καμία «εξυπνάδα» από μέρος τους και τα έβγαλαν; Έχω ακούσει διαφορα αλλά δεν ξέρω αν είναι αλήθεια και αν στέκονται σε ανταλλακτικά τόσο χαμηλής σημασίας. Επίσης τι μπορώ να κάνω σε περίπτωση που δεν μπορώ να είμαι σίγουρος αν μου λένε αλήθεια η όχι; Το τραβάω δικαστικά; Δεν παραλαμβάνω το αυτοκινητο; Το παίρνω και δεν λέω τίποτα; 

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, Donmitsos10 είπε

Καλησπέρα σας, θα ήθελα τη γνώμη σας για ένα θέμα. Παρηγγειλα καινούριο αυτοκινητο full extra έκδοση. Επειδή το ψάχνω εδώ και 2-3 χρόνια αν θα το πάρω η όχι το έχω δει πολλές φορές ξανά και ξανά. Έτσι όταν ήρθε και πήγα να υπογράψω εκανα ένα μικρό έλεγχο και παρατήρησα ότι λείπουν 3 ανταλλακτικά. Πιο συγκεκριμένα καπάκι κινητήρα, και 2 πλαστικά δεξιά και αριστερά στο καπό. Όταν ρώτησα γιατί λείπουν μου είπαν ότι έτσι βγαίνουν από το εργοστάσιο πλέον. Εντωμεταξυ όντως, το τεστ drive που είχαν επίσης δεν τα είχε. Αλλά μοντέλο του 2022 εκθεσιακό τα είχε. Υπάρχει τρόπος να μάθω αν όντως δεν βγαίνει έτσι απτό το εργοστάσιο η αν έπαιξε καμία «εξυπνάδα» από μέρος τους και τα έβγαλαν; Έχω ακούσει διαφορα αλλά δεν ξέρω αν είναι αλήθεια και αν στέκονται σε ανταλλακτικά τόσο χαμηλής σημασίας. Επίσης τι μπορώ να κάνω σε περίπτωση που δεν μπορώ να είμαι σίγουρος αν μου λένε αλήθεια η όχι; Το τραβάω δικαστικά; Δεν παραλαμβάνω το αυτοκινητο; Το παίρνω και δεν λέω τίποτα; 

Nαι ,αυτά μπορεί να μην τα δίνουν σε όλες τις εκδόσεις/εβδομάδες παραγωγής κλπ.Είτε λόγω κόστους είτε λόγω έλλειψης.

Δεν επηρεάζουν και πουθενά αυτά που λείπουν,διακοσμητικά ειναι αν κατάλαβα καλά.

Δημοσ.

Καλησπέρα, αφού είναι η φουλ έξτρα έκδοση,  κανονικά θα έπρεπε να τα έχει. Ποιο αυτοκίνητο είναι και πια έκδοση, μήπως και το έχει κάποιος από εδώ μέσα να σου λύσει την απορία. Επίσης τι ανταλλακτικά ακριβώς είναι αυτά που λείπουν;

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, konpat είπε

Καλησπέρα, αφού είναι η φουλ έξτρα έκδοση,  κανονικά θα έπρεπε να τα έχει. Ποιο αυτοκίνητο είναι και πια έκδοση, μήπως και το έχει κάποιος από εδώ μέσα να σου λύσει την απορία. Επίσης τι ανταλλακτικά ακριβώς είναι αυτά που λείπουν;

Πλαστικά καπάκια στον χωρο της μηχανής.Αυτά αλλάζουν,μια εβδομάδα παραγωγής μπορεί να τα έχει και η επόμενη να μην τα εχει.

Δημοσ.

Από ότι είδα λέει και  πλαστικό καπάκι μηχανής, υποθέτω το κεντρικό μεγάλο, δεν νομίζω να το αφαιρούν κι αυτό από το εργοστασιο, δεν ξέρω μου φαίνεται περίεργο. Ας μας πει για ποιο αυτοκίνητο μιλάει.

Δημοσ.

Πηγαινε σε καμια αλλη αντιπροσωπεια και κοιτα αν τα αντιστοιχα μοντελα τα εχουν ή οχι 

Δημοσ.

Αν είναι VAG για ένα διάστημα τα καπάκια δεν τα έβαζαν γιατί είχε βγει ανάκληση για κίνδυνο φωτιάς.

Καμία αντιπροσωπεία δε θα μπει στη διαδικασία να βγάλει τα καπάκια.

Καλοτάξιδο το αμάξι σου και μην ασχολείσαι με τέτοιες ανούσιες λεπτομέρειες. 

• Like 5
Δημοσ.
Στις 5/10/2023 στις 10:29 ΜΜ, konpat είπε

αφού είναι η φουλ έξτρα έκδοση,  κανονικά θα έπρεπε να τα έχει.

Φουλ εξτρα δεν αφορουν διακοσμητικά πλαστικα. όρος marketing ειναι.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, gorge18 είπε

Φουλ εξτρα δεν αφορουν διακοσμητικά πλαστικα. όρος marketing ειναι.

Το ξέρω φίλε μου, απλώς λέω ότι δεν μπορούν να τα έχουν μικρότερες εκδόσεις και πιο φτηνές και να μην τα έχει η φουλ έκδοση.

Δημοσ.
6 minutes ago, konpat said:

Το ξέρω φίλε μου, απλώς λέω ότι δεν μπορούν να τα έχουν μικρότερες εκδόσεις και πιο φτηνές και να μην τα έχει η φουλ έκδοση.

Από που προκύπτει ότι τα εξαρτήματα αυτά τα έχουν μικρότερες εκδόσεις; Ο ts πάντως δεν έγραψε κάτι τέτοιο.

• Like 2
Δημοσ.
3 hours ago, konpat said:

δεν πάει ετσι (βλ vag που είχε το καπάκι και το απεσειραν μετα καθώς μαζεύει από κάτω ζέστη και άρπαζαν φωτιά)
βλ colt 1.3 που στην αρχη βγηκε με καπάκι κινητήρα και αργοτερα το έβγαλαν γιατι έπιανα θερμοκρασια πολλαπλασιαστές και έβγαζε missfire (μαλιστα εβγαλε ανακοίνωση τοτε όσα βγήκαν με καπάκι όταν ερθουν για service να ξηλωθούν)
κλπ κλπ
η πχ στης μέρες μας έχουν και ελλείψεις και καποια πράγματα που δεν ειναι κομμάτι του εξοπλισμού αλλά ταυτόχρονα δεν ειναι απαραίτητο καπου και το ειχαν σε έλλειψη έβγαζαν χωρίς αυτό (το έγραφαν με μικρά γράμματα μαλιστα αν καποιος είχε παράπονο μετά)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Joshua21 είπε

Από που προκύπτει ότι τα εξαρτήματα αυτά τα έχουν μικρότερες εκδόσεις; Ο ts πάντως δεν έγραψε κάτι τέτοιο.

Δεν λέει για μικρότερη, αλλά αναφέρει ότι το εκθεσιακό τα είχε (που θα μπορούσε να είναι και μικρότερη ή έστω ίδια). Βέβαια μπορεί να ισχύει αυτό που είπε ο φίλος παραπάνω για προβλήματα κλπ Ας μας πει τελικά για πιο αυτοκίνητο μιλάει για να  ξεκαθαρίσουν τα πράγματα.  Και για όποιον λέει δεν τρέχει τίποτα για μερικά πλαστικά, από τη στιγμή που το παίρνω καινούριο, την φουλ έκδοση και το χρυσοπληρώνω θα ήθελα να μη λείπει τίποτα από ανταλλακτικά που έχουν ίδια μοντέλα έστω κι αν είναι απλώς διακοσμητικά στον κινητήρα.    

Επεξ/σία από konpat
Δημοσ.
11 minutes ago, konpat said:

Δεν λέει για μικρότερη, αλλά αναφέρει ότι το εκθεσιακό τα είχε (που θα μπορούσε να είναι και μικρότερη). Βέβαια μπορεί να ισχύει αυτό που είπε ο φίλος παραπάνω για προβλήματα κλπ Ας μας πει τελικά για πιο αυτοκίνητο μιλάει για να  ξεκαθαρίσουν τα πράγματα.  

Το ξέρω, εσύ είπες για μικρότερη, ή πιο σωστά έτσι όπως το είχες διατυπώσει πριν ήταν σαν να είσαι σίγουρος πως ήταν μικρότερη παρόλο που κάτι τέτοιο δεν προκύπτει από πουθενά.

Επίσης είχε γράψει ότι το εκθεσιακό που τα είχε ήταν παλιότερο μοντέλο, ενώ το φετινό εκθεσιακό δεν τα έχει.

Τα παραπάνω δεν αλλάζουν, άσχετα αν μας πει ή όχι για ποιο ακριβώς μοντέλο/επίπεδο εξοπλισμού μιλάει.

Δημοσ.

Δεν θυμάμαι μάρκα(νομίζω Ford) αλλά το έχω ξανά διαβάσει, τα πουλάνε extra ή μερικοί ταίριαζαν από άλλη μάρκα που έχει το ίδιο κινητήρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
50 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Το ξέρω, εσύ είπες για μικρότερη, ή πιο σωστά έτσι όπως το είχες διατυπώσει πριν ήταν σαν να είσαι σίγουρος πως ήταν μικρότερη παρόλο που κάτι τέτοιο δεν προκύπτει από πουθενά.

50 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Επίσης είχε γράψει ότι το εκθεσιακό που τα είχε ήταν παλιότερο μοντέλο, ενώ το φετινό εκθεσιακό δεν τα έχει.

Τα παραπάνω δεν αλλάζουν, άσχετα αν μας πει ή όχι για ποιο ακριβώς μοντέλο/επίπεδο εξοπλισμού μιλάει.

Φίλε μου αν μας πει πιο αυτοκίνητο  είναι , ίσως θα μπορέσουμε να τον βοηθήσουμε να μάθει αν όντως υπήρχαν αυτά τα ανταλλακτικά στο δικό του ή όχι. Επίσης θα καταλάβουμε ποιο είναι το  παλαιότερο μοντέλο όπως το γράφεις (ο ts γράφει του 22 που μάλλον εννοεί το ίδιο αυτοκίνητο  κατασκευής του 22) Επίσης πώς είσαι τόσο σίγουρος ότι δεν τα είχε από το εργοστάσιο χωρίς να ξέρεις για ποιο αυτοκίνητο μιλάει; 

Επεξ/σία από konpat

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...