Aten-Ra Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 1 hour ago, ICE-T said: Η υπαναχωρηση ισχυει εφωσον δεν εχει ανοιχτει η συσκευασια και δεν εχει χρησιμ.,αν ηταν ολοι μας θα τα γυρναγαμε πισω αν δεν μας αρεσε τελικα η αγορα που καναμε . Όχι, αν υπάρχει ελάττωμα η το προϊόν δεν ανταποκρίνεται στα χαρακτηριστικά που αναφέρει μπορείς να κάνεις υπαναχώρηση μέσα στο διάστημα που ισχύει η εγγύηση. 1
ICE-T Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 4 ώρες πριν, Aten-Ra είπε Όχι, αν υπάρχει ελάττωμα η το προϊόν δεν ανταποκρίνεται στα χαρακτηριστικά που αναφέρει μπορείς να κάνεις υπαναχώρηση μέσα στο διάστημα που ισχύει η εγγύηση. ναι αν υπαρχει ελαττωμα γινεται,λαθος μου που δεν το αναφερα . 1
dimoskoutr Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 14 ώρες πριν, ICE-T είπε Η υπαναχωρηση ισχυει εφωσον δεν εχει ανοιχτει η συσκευασια και δεν εχει χρησιμ.,αν ηταν ολοι μας θα τα γυρναγαμε πισω αν δεν μας αρεσε τελικα η αγορα που καναμε . Ένα τεράστιο πλεονέκτημα του Amazon. Σε 30 ημέρες μπορείς να επιστρέψεις και χρησιμοποιημένο προϊόν (αρκεί να μην το διαλύσεις), no questions asked. Μακάρι κάποτε και εδώ στην Ελλαδιτσα. 1
ICE-T Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 8 ώρες πριν, dimoskoutr είπε Ένα τεράστιο πλεονέκτημα του Amazon. Σε 30 ημέρες μπορείς να επιστρέψεις και χρησιμοποιημένο προϊόν (αρκεί να μην το διαλύσεις), no questions asked. Μακάρι κάποτε και εδώ στην Ελλαδιτσα. άλλο Amazon , τεράστιος τζίρος, εδώ είναι διαφορετικά τα πράγματα δυστυχώς. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Super Moderators Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Δεν είναι θέμα Amazon, αλλά εφαρμογής της νομοθεσίας. Δυστυχώς ή ευτυχώς προβλέπει ότι η υπαναχώρηση μπορεί να γίνει ακόμα κι αν έχει χρησιμοποιηθεί αρκεί να μην έχει βιαστεί η συσκευασία. Σε όποιον καταστηματάρχη δεν αρέσει, ας πρόσεχε.
alxnt Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 Και σε μένα η 6700 non-xt ειχε coil whine στο rdr2. Undervolt και fps cap από το chill 70 fps και σταμάτησε. Με τον καιρό δείχνει να εξαφανίστηκε. Δεν προκαλεί κάποιο πρόβλημα το coil whine.
Λύση DeadOrSomething Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Λύση Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Έπειτα από 8 ημέρες λοιπόν, ενώ την 6η με ενημέρωσαν ότι ελέγχθηκε και επιστρέφεται στο κατάστημα όπως έχει, χωρίς παραπάνω διαπληκτισμούς δέχτηκαν να μου δώσουν πιστωτικό. Δε ξέρω γιατί (παρατήρησα την συσκευασία σε χειρότερη κατάσταση από ότι την έδωσα, δεν ξέρω αν παίζει ρόλο). Αυτή λοιπόν ήταν η εμπειρία μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα