SilentVoice Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 1 hour ago, mindreader said: Μακροχρονιοι στοχοι ομως, δεν ειναι ευκολο να χειρισθουν ετσι. Υποκατηγοριες μελλοντικων εξοδων που ηδη γνωριζεις ή εχεις ως στοχευση (πχ θελω του χρονου να πληρωσω αυτο ή πρεπει να αγορασω εκεινο-και χρειαζεται μια σταδιακη συγκεντρωση ποσου, απλωμενη στο χρονο). Φυσικά και μπορούν , αν τα προσθέσεις-δεσμέυσεις στα πάγια εξοδά σου.
maparios Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 να σας πω και εγω με τη σειρα μου μια ιδεα, πολυ ευκολη (για εμενα) που την ακολουθω απο το 2019 και ειμαι απολυτα ικανοποιημένος! εχω στο κινητο την εφαρμογή google keeep(αυτη με τις σημειώσεις) η οποια ειναι ευκολα προσβάσιμη και απο υπολογιστη ταμπλετ κλπ οπουδήποτε! (keep.google.com) και γράφω εκει πχ: supermarket x ποσο αυτοκινητο χ ποσο ρευμα χ ποσο (εκτιμόμενο) εξόδους χ ποσο ιντερνετ νερο χ ποσο κλπ εκει, όταν κανω καποια ψιλομεγαλη αγορά,σημειώνω ''αγορά ταδε προιόντος 150 ευρώ'' οταν έχω κάποιο έξτρα εισόδημα περαν της δουλειάς μου σημειώνω ''ταδε δουλεια +χ ποσό'' με αυτο το τρόπο έχω μια άριστη εικόνα εισόδων-εξόδων και έχω προσβαση παντού και πάντα! κανω pin τον καθε μηνα στις σημειώσεις για να τον εχω πανω πανω, και οταν αλλάξει ο μήνας κανω unpin και ετοιμάζω τον επόμενο. φυσικα θελει χρόνο αυτο για να γινει σωστά, το σετάρισμα αλλα και να θυμάσαι πχ να σβήνεις ποσά καθε φορά αλλα μου έχει γινει συνήθεια. πχ, εχω 60 ευρώ αυγα το μηνα, μια φορα τη βδομάδα δινω 15 ευρώ, καθε φορα που αγοράζω σημειώνω 15/60 , την επομενη βδομαδα 30/60 κλπ. ελπίζω να βοήθησα! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα