Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εξηγούσα απλα σε εναν τι ειναι οι "γουστερες", αυτο ηταν το αποτέλεσμα. Ακομα και μετα απο ένσταση επέμεναν πως ειπα κατι κακό, και αιτιολογία ή επεξήγηση του συγκεκριμένου κανόνα που εχω παραβιασει δεν υπαρχει πουθενα.

Screenshot_20231004_202150_com.zhiliaoapp.musically.jpg

Screenshot_20231004_203756_com.zhiliaoapp.musically.jpg

Δημοσ.

Κατά καιρούς έχουν αναφερθεί παρόμοιες χαζομάρες για όλα τα social media.

Λογικά ελέγχουν τα σχόλια με κάποιο AI που προφανώς μπερδεύεται εύκολα.

Μπορεί κάποιος να είχε αποκαλέσει "σαύρα" κάποια χρήστρια σε κάποια λεκτική διαμάχη το σχόλιο να έγινε report και έκτοτε ο αλγόριθμος νομίζει ότι η λέξη αυτή είναι βρισιά.

Υπάρχει αδικαιολόγητα έντονη λογοκρισία σε πολλές λέξεις και αυτό οδηγεί χρήστες να τις μασκαρεύουν όπως βλέπουμε συχνά

• Like 1
Δημοσ.

Η ζωη μου ολη.
Τις προαλλες εγραψα "αυτοι τρωνε σκουπιδια" , σε συζητηση για το junk food της Αμερικης.

Οποτε μπαινω εχω φαει και καποιο αντιστοιχο warning,ειναι πραγματικα ΓΤΠ η λογοκρισια,αλλα γινεται αυτοματα.

Δημοσ.

Στο yt γίνεται το ίδιο 

χρηςημοποιουν  τεχνίτη νοημοσύνη ,και επειδή είναι ολίγον Στοκος  ,το βλέπει σαν βρισιά το παραμικρό που θα πεις 

Πχ είχα γράψει ένα comment και είπα τη λέξη black, και διαγράφτηκε ,επειδή νόμιζε το ai πως έβριζα τους μαύρους λολ 

μην ασχολείσαι με τη  χειρότερη πλατφόρμα όλων των εποχών .δε πάνε να διαγραφούν  χυδαία βίντεο που  ανεβαίνουν για τα 15 λεπτά  διασημότητας, μια λέξη σε comment τους  πείραξε 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...