XarisArgy Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Εξηγούσα απλα σε εναν τι ειναι οι "γουστερες", αυτο ηταν το αποτέλεσμα. Ακομα και μετα απο ένσταση επέμεναν πως ειπα κατι κακό, και αιτιολογία ή επεξήγηση του συγκεκριμένου κανόνα που εχω παραβιασει δεν υπαρχει πουθενα.
cthulhucarbide Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Κατά καιρούς έχουν αναφερθεί παρόμοιες χαζομάρες για όλα τα social media. Λογικά ελέγχουν τα σχόλια με κάποιο AI που προφανώς μπερδεύεται εύκολα. Μπορεί κάποιος να είχε αποκαλέσει "σαύρα" κάποια χρήστρια σε κάποια λεκτική διαμάχη το σχόλιο να έγινε report και έκτοτε ο αλγόριθμος νομίζει ότι η λέξη αυτή είναι βρισιά. Υπάρχει αδικαιολόγητα έντονη λογοκρισία σε πολλές λέξεις και αυτό οδηγεί χρήστες να τις μασκαρεύουν όπως βλέπουμε συχνά 1
NikosKallithea Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Σταματα να βαζεις φατσουλες εκτος εφαρμογής εχω την εντύπωση οτι αυτο ειναι το πρωτο που χτυπάει καμπανάκι
StamTheMan Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Η ζωη μου ολη. Τις προαλλες εγραψα "αυτοι τρωνε σκουπιδια" , σε συζητηση για το junk food της Αμερικης. Οποτε μπαινω εχω φαει και καποιο αντιστοιχο warning,ειναι πραγματικα ΓΤΠ η λογοκρισια,αλλα γινεται αυτοματα.
dbrillis Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Το moderation ειναι αντιστοιχο του κοινου στο οποιο απευθυνεται.
StamTheMan Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Γενικα η πλατφορμα ειναι μια ξεφτιλα μονη της. 1
star12 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Στο yt γίνεται το ίδιο χρηςημοποιουν τεχνίτη νοημοσύνη ,και επειδή είναι ολίγον Στοκος ,το βλέπει σαν βρισιά το παραμικρό που θα πεις Πχ είχα γράψει ένα comment και είπα τη λέξη black, και διαγράφτηκε ,επειδή νόμιζε το ai πως έβριζα τους μαύρους λολ μην ασχολείσαι με τη χειρότερη πλατφόρμα όλων των εποχών .δε πάνε να διαγραφούν χυδαία βίντεο που ανεβαίνουν για τα 15 λεπτά διασημότητας, μια λέξη σε comment τους πείραξε 1
Basilhs23___ Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Το TikTok ειναι ετσι κι αλλιώς μια αηδία, οπότε, δεν μου κάνει εντύπωση να είναι αηδία και το moderation.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα