Geopanago Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Παιδιά καλησπέρα , τ αιφον δεν διαβάζει σιμ ενώ είναι ενημερωμένο στο τελευταίο λογισμικό , έχω κάνει ενέργειες π διάβασα στο σάιτ της απλ αλλα δεν ! Ξέρει καποιος ή το έχει κάνει , αν βάλω e sim αν θα την διαβάσει ή τσάμπα ο κόπος και τ λεφτά ;;! Σας ευχαριστώ !
koutsis Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 2 minutes ago, Geopanago said: Παιδιά καλησπέρα , τ αιφον δεν διαβάζει σιμ ενώ είναι ενημερωμένο στο τελευταίο λογισμικό , έχω κάνει ενέργειες π διάβασα στο σάιτ της απλ αλλα δεν ! Ξέρει καποιος ή το έχει κάνει , αν βάλω e sim αν θα την διαβάσει ή τσάμπα ο κόπος και τ λεφτά ;;! Σας ευχαριστώ ! η sim δουλεύει σε άλλα κινητά;
Geopanago Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Ναι κανονικά . Εβαλα δυο σιμ δεν διαβάζει καμία . Τ είχε ξανά κάνει αλλα όταν έκανε ενημέρωση λογισμικού έφτιαξε , τώρα και με ενημερωμένο λογισμικό δεν διαβάζει καμία
koutsis Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 38 minutes ago, Geopanago said: Ναι κανονικά . Εβαλα δυο σιμ δεν διαβάζει καμία . Τ είχε ξανά κάνει αλλα όταν έκανε ενημέρωση λογισμικού έφτιαξε , τώρα και με ενημερωμένο λογισμικό δεν διαβάζει καμία Έκανες επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων στο κινητό;
Geopanago Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Ναι έχω κάνει 😩υπάρχει περίπτωση ν έχει θέμα η μητρική ;
aces Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Geopanago είπε Παιδιά καλησπέρα , τ αιφον δεν διαβάζει σιμ ενώ είναι ενημερωμένο στο τελευταίο λογισμικό , έχω κάνει ενέργειες π διάβασα στο σάιτ της απλ αλλα δεν ! Ξέρει καποιος ή το έχει κάνει , αν βάλω e sim αν θα την διαβάσει ή τσάμπα ο κόπος και τ λεφτά ;;! Σας ευχαριστώ ! https://support.apple.com/el-gr/HT201270 https://www.ired.gr/blog/item/6250-sim-card-not-installed-iphone-solutions.html https://support.apple.com/el-gr/HT201420 https://eyewated.com/τι-να-κάνετε-όταν-το-iphone-σας-λέει-ότι-δεν/ Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2023 από aces
kormos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 4 ώρες πριν, Geopanago είπε Παιδιά καλησπέρα , τ αιφον δεν διαβάζει σιμ ενώ είναι ενημερωμένο στο τελευταίο λογισμικό , έχω κάνει ενέργειες π διάβασα στο σάιτ της απλ αλλα δεν ! Ξέρει καποιος ή το έχει κάνει , αν βάλω e sim αν θα την διαβάσει ή τσάμπα ο κόπος και τ λεφτά ;;! Σας ευχαριστώ ! Η συσκευή είναι Ελληνική ή από τρίτη χώρα; Αν το δεύτερο τότε ενδεχομένως με την αναβάθμιση να έχει κλειδώσει σε δίκτυο...
Geopanago Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Τ κινητό τ είχα αγοράσει από έγκυρο σάιτ στο Ίντερνετ , τ έχω τρισήμιση χρόνια κ δούλευε κανονικά , τώρα εάν τ έχουν φέρει από εξωτερικό δεν τ ξέρω , υπάρχει κάποιος τρόπος να τ δω αυτό ; Επίσης αν έχει κλειδώσει τ δίκτυο μπορώ ν κάνω κάτι για να τ ξεκλειδώσω ; Ευχαριστώ !
Zenor Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 setiings , general, about στο modem firmware η υλικολογισμικό modem αν το έχεις ελληνικά γράφει έκδοση ή είναι κενό;
Geopanago Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Γράφει στο υλικολογισμικό μόντεμ 6.00.00 και στο κλείδωμα φορέα χωρίς περιορισμό σιμ… είδα βγήκε νέα ενημέρωση σήμερα , θα την κάνω κ αυτή ν δω μπας κ αλλαξει κάτι
moutsa Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Κατά πάσα πιθανότητα είναι η sim κάρτα άσχετος που σε αλλά κινητά την διαβάζει πιθανόν να είναι προβληματική. Δοκίμασε κάποια άλλη κάρτα από η ακόμη καλύτερα αντικατέστησε την με καινούργια σίγουρα θα δουλέψει έχει συμβεί σε xs max που είχα παλιότερα.
Geopanago Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Παιδιά βάλαμε e sim και δούλεψε ! Την φυσική σιμ ακόμα δεν την διάβαζε αλλά αφού λύθηκε τ πρόβλημα όλα καλά ! Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια και τις συμβουλές !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα