Crash24 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Το Netflix σχεδιάζει να αυξήσει τις τιμές του για τα συνδρομητικά πακέτα που προσφέρει χωρίς διαφημίσεις, μετά το τέλος της συνεχιζόμενης απεργίας των ηθοποιών του Hollywood. Την είδηση δημοσίευσε πρώτη η Wall Street Journal, με την τιμή των μετοχών του Netflix να παρουσιάζει αύξηση γύρω στο 3%. Το Netflix συζητά την αύξηση των τιμών σε διάφορες αγορές παγκοσμίως, αλλά πιθανότατα θα ξεκινήσει με τις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά, αναφέρει η WSJ, επικαλούμενη άτομα που γνωρίζουν το θέμα. Από το δημοσίευμα πάντως δεν είναι άμεσα σαφές κατά πόσο θα αυξήσει τις τιμές το Netflix ή πότε ακριβώς θα τεθούν σε ισχύ οι νέες τιμές, ενώ αναμενόμενα η video streaming υπηρεσία αρνήθηκε να σχολιάσει το δημοσίευμα. Οι συνομιλίες μεταξύ του συνδικάτου ηθοποιών SAG-AFTRA και της Συμμαχίας Παραγωγών Κινηματογράφου και Τηλεόρασης (AMPTP), η οποία εκπροσωπεί τα στούντιο, βρίσκονται σε εξέλιξη, με την επόμενη συνάντησή τους να έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη. Το συνδικάτο των σεναριογράφων κατέληξε σε προσωρινή συμφωνία με την AMPTP την περασμένη εβδομάδα μετά από πέντε μήνες αποτυχημένων διαπραγματεύσεων. Το Netflix μείωσε τις τιμές των συνδρομητικών του προγραμμάτων σε 30 χώρες τον περασμένο Φεβρουάριο, με την Ελλάδα να μην περιλαμβάνεται στη λίστα χωρών. Τον ίδιο μήνα η εταιρεία παρουσίασε ένα σχέδιο για την πάταξη της κοινής χρήσης κωδικών πρόσβασης από τους συνδρομητές, το οποίο εφαρμόστηκε σε περισσότερες από 100 χώρες τον Μάιο και από τον Ιούλιο και στη χώρα μας. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MrDanteZ Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Πρωτοτυπία η αύξηση τιμής. Μόνο η TESLA μειώνει τιμές.. Άντε να βγάλει και καμιά συνδρομητική υπηρεσία ταινιών 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gadgetseek Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Εμ, πως αλλιώς θα συνεχίσει να παράγει μαζικά τα "αριστουργήματα" που μας προσφέρει..😅 Κλέφτης θα γίνει.. Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2023 από gadgetseek 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Titos301 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2023 από Titos301 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
forgotten Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ότι πιο γελοίο έχω ακούσει προσφατα. Η αγορά δεν συγχωρεί ανοησίες και εάν κάποιοι νομίζουν ότι ο κόσμος παίρνει αυξήσεις όσο αυτοί ανεβάζουν τις τιμές τους η πραγματικότητα θα τους προσγειώσει απότομα. Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2023 από forgotten 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kinitos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 κατι τετοιες στιγμες ειναι που λεω ποσο θα χαρω να κλεισει η καθε τετοια εταιρεια ... αλαζονες ολοι τους και απληστοι... α και να μην ξεχασουμε καθε παταξη πειρατειας βοηθαει τα καναλια να ανεβαζουν τις τιμες και οχι να κατεβαζουν οπως θα επρεπε αφου δεν εχουν διαφυγωντα κερδη . η το αναποδο ...καποιος να μας πει τα οιοκονομικα σεναρια γιατι κατι καταλαβαινω λαθος .... μακαρι να κανει αυξηση και την ιδια μερα να χασει συνδρομητες μακαρι ... καλα οκ ειμαι ονειροπολος τα λεμε στο επομενο ποστ 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
keravnos21 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Αφορμη ψαχνω για να το κοψω,καντε το λαθος χαρη θα μου κανετε. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UnderZer0 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Δεν θα πω τα κλασικά "θα κλείσει" κλπ κλπ. Θα πω οτι τελέυταία σκέφτομαι να διακόψω την συνδρομή και βλέπω σε λίγους μήνες να το κάνω. Όχι γιατί "δεν βγαίνω μάνα μου" απαραίτητα αλλά έχει παραγίνει. Άνοδος σε όλες τις τιμές το οποίο σημαίνει μείωση μισθών. Κοιτάω την τσέπη μου και ψηφίζω θείο. Τέλος 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Παμε γερα για να αρχισουν να κοβουν συνδρομες ολο και περισσοτεροι. Αφου δεν ντρεπονται. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giokspy Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλά μέσα σε ένα χρόνο από 70 TL αν θυμάμαι καλά πήγε 129TL και τώρα 200TL!! Ευτυχώς δηλαδή που επεσε η λιρα Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2023 από giokspy 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pcos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 ο σουλτανος ναναι καλα να ριχνει τη λιρα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cghera Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 προσανατολίζεται όχι προορίζεται. Λυπηθείτε μας. 1 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rubble Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 βρε άντε γεια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Η πλακα ειναι οτι ηδη απο 4 οθονες τις εριξα σε 2 λογω του περιορισμου, μεχρι στιγμης δεν με εχει πιασει γιατι βλεπω κανονικα στο σπιτι μου, η μανα μου εναν οροφο κατω και οποτε παω βολτα στα πεθερικα μου βαζω και βλεπω και απο εκει κανονικα...Μαλλον ειναι θεμα χρονου να προσαρμοστει ο αλγοριθμος η οτι στοιχεια μαζευουν μεχρι να ριξουν ακυρο σε μια απο τις 3 τοποθεσιες..Νομιζω λιγες εταιρειες εχουν πιασει τον παλμο της κοινωνιας και σε τι φαση βρισκεται... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Πηγε τοσο καλα το προηγούμενο μετρο, που τώρα για να βγάλουν τα ιδια λεφτά με πριν, πρέπει να αυξήσουν την τιμη σε λιγοτερα πλέον θύματα,,,... εεε πελάτες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα