rafinos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Καλησπέρα παιδιά, γνωρίζει κανείς αν μπορώ να πάρω τιμή για φορητότητα σταθερής από Nova σε Cosmote μέσω του site της Cosmote ή τηλεφωνικά; Επίσης μήπως γνωρίζει κανείς τα επίπεδα τις έκπτωσης αυτή την περίοδο; Μιλάω για απλή 24άρα γραμμή.
Titos301 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2106269162 εδω δινουν προσφορες ειναι του ΟΤΕ το νουμερο, τωρα για 24αρα δυσκολο να υπαρχει κατι, σε λιγο θα καταργηθουν @rafinos Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2023 από Titos301
rafinos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 10 λεπτά πριν, Titos301 είπε 2106269162 εδω δινουν προσφορες ειναι του ΟΤΕ το νουμερο, τωρα για 24αρα δυσκολο να υπαρχει κατι, σε λιγο θα καταργηθουν @rafinos Πως θα καταργηθούν όταν η μισή Ελλάδα τουλάχιστον έχει ακόμα χαλκό και παλιά καφάο; Μην βλέπετε τους μέσους όρους ταχύτητας και τα αστικά κέντρα. Ο μέσος όρος αν το 5% της Ελλάδας έχει δυνατότητα για 1Gbps ξέρεις πόσο ανεβαίνει; Μην ακούτε ότι σας λένε. Για να καταργηθεί κάτι ως «απαρχαιωμένο» πρέπει να πρώτα να υπάρχει ο αντικαταστάτης του. 1
Titos301 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 13 λεπτά πριν, rafinos είπε Πως θα καταργηθούν όταν η μισή Ελλάδα τουλάχιστον έχει ακόμα χαλκό και παλιά καφάο; Μην βλέπετε τους μέσους όρους ταχύτητας και τα αστικά κέντρα. Ο μέσος όρος αν το 5% της Ελλάδας έχει δυνατότητα για 1Gbps ξέρεις πόσο ανεβαίνει; Μην ακούτε ότι σας λένε. Για να καταργηθεί κάτι ως «απαρχαιωμένο» πρέπει να πρώτα να υπάρχει ο αντικαταστάτης του. καλα σιγουρα αλλα οσο περναει ο καιρος μπαινουν περισσοτερες καμπινες στην επαρχια
rafinos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 9 λεπτά πριν, Titos301 είπε καλα σιγουρα αλλα οσο περναει ο καιρος μπαινουν περισσοτερες καμπινες στην επαρχια Στο χωριό μου δεν θα μπει καμπίνα ποτέ! Μπήκαν όλα τα γύρω χωριά στις λευκές περιοχές και στο δικό μου δεν μπήκαν ούτε καινούριες καμπίνες ούτε τίποτα επειδή είμαστε κοντά χιλιομετρικά με το «αστικό κέντρο» (αν είναι αστικό κέντρο αυτό εγώ είμαι ο σούπερμαν...). Και πλέον για 200-300 άτομα με σούπερ μικρή αγοραστική δύναμη δεν θα ασχοληθούν. Εδώ το μισό χωριό επειδή είναι κατηφορικό δεν έχει σήμα στο κινητό, αλλιώς θα έβαζα κεραία 4g ή 5g. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα