Aniwthos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Καλημέρα σας, κάνω ένα μικρό intro για την τηλεόραση που έχω/είχα: μετά από 7 χρόνια με την LG OLED EG910V curved 3d τελικά χτες ξαφνικά μαύρισε και μάλλον παρέδωσε πνεύμα. Ανοίγει αλλά αμέσως κλείνει, έχω δοκιμάσει hard resets κτλ ότι βρήκα στο internet, επόμενο στάδιο είναι τεχνικός που μάλλον θα το επιβεβαιώσει. Στα θετικά: την ευχαριστηθήκαμε σε ταινίες, gaming και με το ps5 σε 1080p ειδικά το βράδυ σε σκοτεινό δωμάτιο. Το 3d ήταν πραγματικά μια πολύ ωραία εμπειρία. Τα μαύρα της πολύ ωραία και αν και είχα φοβηθεί λόγω curved ήταν πολύ μικρή η κλίση της. Αρνητικά: burn in σε σήματα καναλιών (disney junior/nickelodeon) λόγω λιωσίματος παιδικών από τα μωρά + ΣΚΑΙ (μας έφαγε το σουρβάιβορ :-)), αργό μενού, φτωχές υπηρεσίες μέσα στο μενού. Στο διά ταύτα - ψάχνω τηλεόραση, 55 inch - ιδανικά 800€ μέχρι 1000 (max) OXI OLED λόγω εμπειρίας burn in - ιδανικά πιο πολύ για cosmote (εχω το smart box από cosmote λόγω ότι δεν το υποστήριζε η τωρινή). Κυρίως χρήση κανάλια cosmote και επειδή υπάρχει ps5 (δεν υπάρχει πολύς χρόνος βέβαια) θα ήθελα να ζήσω την εμπειρία του 2.1hdmi εφόσον δεν ξεφεύγει το budget μου. Η τηλεόραση θα παίζει κυρίως βράδυ σε σκοτεινό χώρο και παρακολουθούμε συνήθως από angle (πλάγια θέση). Βλέπω qned / qled αλλά δεν ξέρω αν αυτή η τεχνολογία έχει θέματα burn in. στην εποχή που την πήρα ήταν οι LG / Sony Bravia και οι Samsung κλασσικά. Hisense και TCL που βλέπω σήμερα δεν τις ξέρω καν μιας και έχω σταματήσει να ασχολούμαι με το άθλημα. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις προτάσεις σας και τη βοήθεια σας. Θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα ένα πλάνο είναι να κάνουμε υπομονή - αν βρούμε από κανέναν φίλο καμιά αχρείαστη tv να κάνουμε τη δουλειά μας μέχρι BF μήπως και φέτος λόγω της αλλαγής της νομοθεσίας για τις εκπτώσεις, υπάρξουν πραγματικές εκπτώσεις και όχι πλασματικές όπως τα υπόλοιπα χρόνια από τα γνωστά ηλεκτρονικά καταστήματα. Σας ευχαριστώ και πάλι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα