Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για να φτάσω στο εξοχικό χρειάζεται να καλύψω στο τέλος μία απόσταση 2 χιλιομέτρων περίπου χωματόδρομο. Πολύ σκόνη ρε παιδιά ειδικά φέτος που έριξαν και 3Α , στο πορτ μπαγκάζ. Σαχάρα λέμε 🤣Καθάρισα καλά με κομπρεσέρ αέρος ξαναπήγα τρεις μέρες γέμισε και πάλι γιατί χρειάστηκε να κάνω τη διαδρομή στο χωματόδρομο 4-5 φορές.

Είναι φυσιολογικό συμβαίνει και σε άλλους ή κάπου δεν έχει γίνει σωστή δουλειά στο δικό μου γιατί είχα ένα ατύχημα στο παρελθόν που μου την έριξε ένας από πίσω και μπάζει σκόνη άρα θέλει ψάξιμο;;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, papoys1 είπε

Για να φτάσω στο εξοχικό χρειάζεται να καλύψω στο τέλος μία απόσταση 2 χιλιομέτρων περίπου χωματόδρομο. Πολύ σκόνη ρε παιδιά ειδικά φέτος που έριξαν και 3Α , στο πορτ μπαγκάζ. Σαχάρα λέμε 🤣Καθάρισα καλά με κομπρεσέρ αέρος ξαναπήγα τρεις μέρες γέμισε και πάλι γιατί χρειάστηκε να κάνω τη διαδρομή στο χωματόδρομο 4-5 φορές.

Είναι φυσιολογικό συμβαίνει και σε άλλους ή κάπου δεν έχει γίνει σωστή δουλειά στο δικό μου γιατί είχα ένα ατύχημα στο παρελθόν που μου την έριξε ένας από πίσω και μπάζει σκόνη άρα θέλει ψάξιμο;;

Δεν νοείται να μπαίνει σκόνη...

Στην βροχή άραγε τι γίνεται...;

33 λεπτά πριν, sellsoap είπε

τι προβληματα εχει ο κοσμος...............

Ο κάθε ένας με τα προβλήματα του...

• Like 2
Δημοσ.
2 hours ago, papoys1 said:

Σίγουρα δεν είναι φυσιολογικό.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με νερα δεν έχω πρόβλημα απλά με σκόνη. Έκλεισα την προηγούμενη φορά καλά με σιλικόνη μία τρύπα που είχε γίνει για τα μπουκάλα υγραερίου αλλά βλέπω ότι κάτι γίνεται με τους θόλους επειδή εκεί βλέπω το μεγαλύτερο χαμό. Θα το δω και θα ενημερώσω.

43 λεπτά πριν, andreas1gr είπε

Δεν νοείται να μπαίνει σκόνη...

Στην βροχή άραγε τι γίνεται...;

Ο κάθε ένας με τα προβλήματα του...

30 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Σίγουρα δεν είναι φυσιολογικό.

Επεξ/σία από papoys1
Δημοσ.
3 minutes ago, Γιάννης Platano said:

Πήγαινε σε ένα φαναρτζή. Θα σου βρει το πρόβλημα. 

Από κάπου μπαίνει η σκόνη. 

Είναι σίγουρο πως ένας φαναρτζής θα του βρει και κυρίως θα του λύσει το πρόβλημα?

Το λέω γιατί προφανώς σε φαναρτζή είχε πάει όταν χρειάστηκε να το φτιάξει επειδή τον κοπάνησε κάποιος από πίσω :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Είναι σίγουρο πως ένας φαναρτζής θα του βρει και κυρίως θα του λύσει το πρόβλημα?

Το λέω γιατί προφανώς σε φαναρτζή είχε πάει όταν χρειάστηκε να το φτιάξει επειδή τον κοπάνησε κάποιος από πίσω :)

Ας παει σε αλλον..Η κακοτεχνια ή μπαινει απο αλλου .

Σιγουρια βεβαια με τα μαστορια δεν υπαρχει παντα 

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.

Πρέπει να έχει κάτι λαστιχένια πορτάκια πίσω σαν σχάρες με καπάκι(συνήθως πίσω απο τον προφυλακτήρα),είναι για να βγαίνει ο αέρας όταν κλείνεις το πορτμπαγκαζ αλλά δεν πρέπει να αφήνουν την σκόνη μέσα.Αν δεν έχουν μπει σωστά ή λείπουν θα σου μπαίνει σκόνη.Τόσα χρόνια δεν είχες εντοπίσει σκόνη;

• Like 5
Δημοσ.
37 minutes ago, Γιάννης Platano said:

Ας παει σε αλλον..Η κακοτεχνια ή μπαινει απο αλλου .

Σιγουρια βεβαια με τα μαστορια δεν υπαρχει παντα 

Αυτό ακριβώς εννοούσα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...