Προς το περιεχόμενο

IEEE 1284 USB to PARALLEL XP problem!!

defden

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά θέλω να εγκαταστήσω εκτυπωτή HP 710c σε ένα #$$@%!@ Inspiron 1100 Laptop της DELL με Win XP Home που δεν έχει ούτε σειριακή, ούτε παράλληλη θύρα. Έτσι πήγα και πήρα ενα καλώδιο της equip ώστε να τον εγκαταστήσω σε μια απο τις USB θύρες, όμως μάταια...

Το καλώδιο συνοδευόταν απο μια δισκετούλα με drivers,η οποία όμως δε βοηθάει. Σε Win 2000 με το που το καρφώνεις βλέπουν αμέσως τον εκτυπωτή, και λειτουργεί μια χαρά! Το δοκίμασα και σε άλλο μηχάνημα με Win XP Pro, πάλι στ'%$^#*#% του...

Τι ζόρι τραβάνε τα XP γνωρίζει κανείς τιπτις;; :roll:

Δημοσ.

Τα Win XP έχουν εγκατεστμένο το SP1, και όλα τα Update από το Windows Update; Αν όχι, εγκατέστησέ τα. Μερικά από τα update διωρθόνουν BUG σχετικά με το USB. Ιδιαίτερα χωρίς το SP1, δεν βλέπει καν τις USB 2 ώς USB2, και παρουσιάζονται και άλλα προβλήματα.

Εναλλακτικά θα σου πρότεινα να αλλάξεις εκτυπωτή. Με 100 ευρώ παίρνεις κάτι πολύ πιο γρήγορο, και με usb.Αν δώσεις τα διπλάσια παίρνεις εκτυπωτή που σχεδόν φτιάχνει και καφέ.

Δημοσ.

Ναι, έχουν SP1 και όλα τα updates.. βλέπεις δεν είναι δικός μου ο εκτυπωτής, ούτε το laptop.. Αλλιώς θα είχαν φύγει και τα δυο απο το παράθυρο, θα έπερνα καφετιέρα και θα ησύχαζαν και τα νεύρα μου!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...