Alex-V Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Μιας και επαρχια, θα ηθελα να μου προτεινετε ενα αξιοπιστο/αξιοπιστα μαγαζια με αρκετη γκαμα hardware για καινουργιο build Για μετριο gaming, τυπου GTA5 Ειναι για πιτσιρικα. Με προοπτικες αναβαθμισης αργοτερα. Φυσικα να κανει και συναρμολογηση. Εχουμε eshοp στην περιοχη, αλλα ειδα στην σελιδα τους οτι δεν εχουν σχεδον "τιποτα". Budget λιγο πιο πανω απο 1000-1200-1300 maximum Λειτουργικο δεν θελουμε Θα χρειαστουμε και οθονη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickol-us Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Επαρχία πιο συγκεκριμένα; Γενικά μαγαζιά με μεγάλη ποικιλία και καλές τιμές δεν υπάρχουν. Τελευταία είχα σχηματίσει πολύ καλή εντύπωση για το mgmanager, λόγω μεγάλης ποικιλίας και καλών διαθεσιμοτήτων, ωστόσο έμαθα οτι ζητούν για συναρμολόγηση 50€ που δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητο ποσό. Quickshop παίζουν σταθερά καλές τιμές και μεγάλη ποικιλία, συναρμολόγηση με 20€ από διαθεσιμότητες όμως ότι να'ναι. Σχετικά καλές τιμές-διαθεσιμότητες που είδα από άλλο μέλος e-gate. To eshop πάντα κατά περιόδους έχει σκαμπανεβάσματα, αυτή την περίοδο (και για σχετικά μεγάλο διάστημα) δεν έχει ενδιαφέρον. Αν παίζει κανά σκρουτζ+ και τεχνικός για συναρμολόγιση κατά περίπτωση μπορεί να συμφέρει καλύτερα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 15 hours ago, nickol-us said: Επαρχία πιο συγκεκριμένα; Γενικά μαγαζιά με μεγάλη ποικιλία και καλές τιμές δεν υπάρχουν. Τελευταία είχα σχηματίσει πολύ καλή εντύπωση για το mgmanager, λόγω μεγάλης ποικιλίας και καλών διαθεσιμοτήτων, ωστόσο έμαθα οτι ζητούν για συναρμολόγηση 50€ που δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητο ποσό. Quickshop παίζουν σταθερά καλές τιμές και μεγάλη ποικιλία, συναρμολόγηση με 20€ από διαθεσιμότητες όμως ότι να'ναι. Σχετικά καλές τιμές-διαθεσιμότητες που είδα από άλλο μέλος e-gate. To eshop πάντα κατά περιόδους έχει σκαμπανεβάσματα, αυτή την περίοδο (και για σχετικά μεγάλο διάστημα) δεν έχει ενδιαφέρον. Αν παίζει κανά σκρουτζ+ και τεχνικός για συναρμολόγιση κατά περίπτωση μπορεί να συμφέρει καλύτερα Λαμια. Σε ευχαριστω πολυ. Τεχνικος ημουν και φτιαχνω και ακομη καμια φορα, αλλα πλεον δεν εχω τον χρονο να κατσω να στησω το μηχανημα. Περναω λειτουργικο και τελος. Θα κοιταξω για το egate 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Morosis Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 2 ώρες πριν, Alex-V είπε Λαμια. Σε ευχαριστω πολυ. Τεχνικος ημουν και φτιαχνω και ακομη καμια φορα, αλλα πλεον δεν εχω τον χρονο να κατσω να στησω το μηχανημα. Περναω λειτουργικο και τελος. Θα κοιταξω για το egate Καλησπερα,εχω φτιαξει pc που ειχε κ συναρμολογηση απο egate κ msystems ! Κ τα 2 ηταν αψογα αλλα το msystems με κερδισε λιγο παραπανω απο αποψη cable management Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@topos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 7 hours ago, Alex-V said: Λαμια. Σε ευχαριστω πολυ. Τεχνικος ημουν και φτιαχνω και ακομη καμια φορα, αλλα πλεον δεν εχω τον χρονο να κατσω να στησω το μηχανημα. Περναω λειτουργικο και τελος. Θα κοιταξω για το egate Εσύ ξέρεις πως εκτιμάς τον χρόνο σου ομως-> Α)Η διαφορά με αγορά 1 κατάστημα η ξεχωριστά κομμάτια από το skroutz μπορεί εύκολα να βγει 100-200 ευρώ στο σύνολο και εκτός από αυτό μπορεί να μην βρεις αυτά που ακριβώς θέλεις σε 1 κατάστημα. Β)Εφόσων το έχεις το στήσιμο του PC, με ένα "εύκολο" case (π.χ Corsair 4000) λογικά δεν θα σου πάρει πάνω από μισάωρο. Γ)Επιπλεον εάν το παιδι είναι συγγενής μπορείτε να το στήσετε και μαζί ώστε να μάθει και αυτό κάτι από την διαδικασία. Όσο για τα specs στο budget σου 13500 ~260 32gb ddr4 3200 ~70 B760 (με ddr4)~130 6700xt 12gb~300 2tb kc3000 nvme~125 Corsair 4000 case ~100 Psu seasonic 650watt gold ~80 Mεχρι εδώ είσαι στα ~1150 Αυτό θα παίξει τα πάντα και για αρκετό καιρό ακόμα. Εάν θέλεις κάτι για gt5 και συναφή μπορείς να πας και σε ίδια σύνθεση με αλλαγή σε cpu τον 12400f με -100 ευρώ και στην 6600 με άλλα -100 ευρώ και σε έναν nvme 1tb pci e 3.0 με -60ευρω. Εάν θέλεις ακομα πιο χαμηλα από αυτά μπορείς να κόψεις κ από κουτί και psu. Όπως βλέπεις πολύ δύσκολα θα βρεθούν όλα από ένα κατάστημα. Με τις οθόνες και hz, response time,κτλ δεν το έχω οπότε δεν βάζω κάποια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα