Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω ένα κινητό για φωτογραφίες καθημερινές και ίσως για κάτι πιο καλό για επαγγελματικό Instagram. 

Είμαι ανάμεσα σε OnePlus 11, iPhone 15 pro max, και iPhone 13.

Ψάχνω το καλύτερο vfm για την χρήση που το θέλω. Δηλαδή αν μπορώ να κάνω την δουλειά μου με το πιο φτηνό από τις άνωθεν επιλογές, τότε θα το προτιμήσω. Με κρατάει λίγο πίσω το σπάσιμο πλάτης σε πολλά OnePlus 11, και γενικά συμπαθώ την OnePlus.

Θέλω να βγάλει 4+ χρόνια χωρίς κανένα lagαρισμα και με security updates. 

Ποιο θα προτείνατε; 

Δημοσ.

Μιλάμε για κινητά που κινούνται σε τελείως διαφορετικό μπάτζετ.

Στην τιμή του 15 pro max πχ παίρνεις 2 oneplus 11.

To ποιο είναι καλύτερη επιλογή δεν μπαίνει σε συζήτηση αλλά είναι απολύτως φυσιολογικό με τη διαφορά αξίας που υπάρχει.

Για καθημερινές φωτογραφίες σε καλύπτουν και τα 3, αν θες instagram για επαγγελματικούς σκοπούς η απάντηση είναι 15 pro max αλλά σίγουρα δεν υπάρχει κανένα vfm.

Τώρα όσον αφορά τα 2 πιο budget friendly μοντέλα.

Δεν πιστεύω ότι έχουν χαοτικές διαφορές στην κάμερα αλλά δεν είναι και εύκολο να βρεις απευθείας συγκριτικό μεταξύ τους γιατί είναι διαφορετικής χρονολογίας κινητά.

Εικάζω οτι το iphone έχει καλύτερο βίντεο και το oneplus έχει 2χ οπτικό ζουμ ενώ το 13αρι δεν έχει τηλεφακό.

Aπό πλευράς ενημερώσεων που επίσης σε ενδιαφέρει, το oneplus πάει επίσημα για 4 χρόνια ενημερώσεων λογισμικού και 5 χρόνια security updates αλλά και το μήλο κάπου εκει θα φτάσει, πήραν το τελευταίο iOS τα XR/XS που είναι 3 γενιές πίσω από τα 13αρια.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, efib είπε

Ψάχνω ένα κινητό για φωτογραφίες καθημερινές και ίσως για κάτι πιο καλό για επαγγελματικό Instagram. 

Ψάχνω το καλύτερο vfm για την χρήση που το θέλω. Δηλαδή αν μπορώ να κάνω την δουλειά μου με το πιο φτηνό από τις άνωθεν επιλογές, τότε θα το προτιμήσω. Με κρατάει λίγο πίσω το σπάσιμο πλάτης σε πολλά OnePlus 11, και γενικά συμπαθώ την OnePlus.

Ποιο θα προτείνατε; 

Αν θέλεις άψογη φωτογραφία τότε η αγορά της παρακάτω συσκευής είναι μονόδρομος…

https://www.skroutz.gr/s/40552270/Samsung-Galaxy-S23-Ultra-5G-Dual-SIM-12GB-512GB-Phantom-Black.html

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, efib είπε

6 χρόνια είναι οι ενημερώσεις από την ημ/νια κυκλοφορίας https://www.macworld.com/article/675021/how-long-does-apple-support-iphones.html

image.png.4f3edc64f85acd65a50a342479650c6d.png

Επεξ/σία από aces
  • Like 1
Δημοσ.
4 hours ago, andreas1gr said:

Αν θέλεις άψογη φωτογραφία τότε η αγορά της παρακάτω συσκευής είναι μονόδρομος…

https://www.skroutz.gr/s/40552270/Samsung-Galaxy-S23-Ultra-5G-Dual-SIM-12GB-512GB-Phantom-Black.html

Εκτός αν αυτά που βγάζεις υπάρχει περίπτωση να μην κάθονται σταθερά ή δεν έχεις σταθερό χέρι. Το S23 Ultra έχει αρκετό shutter lag. (Google it)

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα,

Οπότε είτε προς oneplus 11, είτε προς iPhone 13 ή κανένα 14 pro max, γιατί όντως βγαίνει πολύ ακριβό το 15pm για τις ανάγκες που έχω. Μάλλον προς τα iPhone θα πάω γιατι έχω πολύ καλή εμπειρία χρήσης τα προηγούμενα χρόνια.

Σας ευχαριστώ όλους 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...