Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τα έξοδα εμβάσματος οταν πληρώνουμε τα κοινόχρηστα online (πχ μολις εκανα πληρωμή μέσω revolut) δεν ειναι θέμα του λογαριασμού που εχει ανόιξει ο θυρωρός;

εγω βαζω ολο το ποσο, οπως ακριβως το αναφέρει το χαρτί των κοινοχρηστων που λαμβάνω και τώρα θέλει έξτρα 4 ευρώ για να μου φερει την απόδειξη.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, prefuse είπε

τα έξοδα εμβάσματος οταν πληρώνουμε τα κοινόχρηστα online (πχ μολις εκανα πληρωμή μέσω revolut) δεν ειναι θέμα του λογαριασμού που εχει ανόιξει ο θυρωρός;

εγω βαζω ολο το ποσο, οπως ακριβως το αναφέρει το χαρτί των κοινοχρηστων που λαμβάνω και τώρα θέλει έξτρα 4 ευρώ για να μου φερει την απόδειξη.

Συνήθως αναφέρεται οτι αυτά τα κόστη είναι θέμα αυτού που πληρώνει,   σκέψου να σε πληρώνανε εσένα και να πλήρωνες αυτά τα 4 εσύ.

• Like 1
Δημοσ.
3 hours ago, prefuse said:

Όχι είναι δικό σου θέμα, δική σου ήταν η επιλογή να τα στείλεις μέσω άλλης τράπεζας και όχι μέσω αυτής που διατηρείται ο λογαριασμός του αποδέκτη.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, prefuse είπε

Πρέπει να πληρώσεις εσύ το κόστος της προμήθειας του εμβάσματος. Και εγώ είχα θέμα με τον διαχειριστή κάποια στιγμή αλλά το τακτοποιησα.

Επεξ/σία από Basilhs23___
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια δεν το ανοιξα εγω το νημα, αλλα μεταφέρθηκε απο καποιον mod για να μην σβηστεί. εχει λυθεί το θεμα οποτε μπορει να σβηστεί ολο το νημα.

ευχαριστω ολους για τον χρόνο σας

Επεξ/σία από prefuse
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...