geople Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Καλησπερα.Γιατί το mx5 μου έχει παλιωσει και βαρέθηκα τις ιστορίες με κουκούλες κοιτάω χρόνια τώρα τα GT86 αλλά οι τιμές στην Ελλάδα είναι παράλογες και ακατεβατες ,25Κ για μοντέλα του 13 με 200κ χλμ. Κοιτούσα τα αμάξια στην Γερμανία και έχει πολλά αξιόλογα 86 με 15χιλιαρικα οπότε είχα σκοπό όταν έχω καιρό να πάω με έναν Γερμανό φίλο μου. Δεν μπορεί όμως να φύγει από το μυαλό μου ότι μπορώ να φέρω διαφορα GT86 από ιαπωνια που με 6000 θα είναι Πειραιά μέσω αξιόπιστων σάιτ όπως JCT. Είναι παράλογο να το επιχειρήσω η να μην το ψάχνω καν και να έχω ως μονόδρομο την Γερμανία? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, geople είπε Καλησπερα.Γιατί το mx5 μου έχει παλιωσει και βαρέθηκα τις ιστορίες με κουκούλες κοιτάω χρόνια τώρα τα GT86 αλλά οι τιμές στην Ελλάδα είναι παράλογες και ακατεβατες ,25Κ για μοντέλα του 13 με 200κ χλμ. Κοιτούσα τα αμάξια στην Γερμανία και έχει πολλά αξιόλογα 86 με 15χιλιαρικα οπότε είχα σκοπό όταν έχω καιρό να πάω με έναν Γερμανό φίλο μου. Δεν μπορεί όμως να φύγει από το μυαλό μου ότι μπορώ να φέρω διαφορα GT86 από ιαπωνια που με 6000 θα είναι Πειραιά μέσω αξιόπιστων σάιτ όπως JCT. Είναι παράλογο να το επιχειρήσω η να μην το ψάχνω καν και να έχω ως μονόδρομο την Γερμανία? Απο Ιαπωνία θα είναι δεξιοτίμονο και δεν ξέρω τι παίζει με έγκριση τύπου. Εγώ θα έψαχνα ευρωπαικό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Timour21 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Δεξιοτίμονο από Αγγλία/Κύπρο μπορείς να φέρεις κανονικά στην Ελλάδα , δεν χρειάζεται έγκριση τύπου. Δεν ξέρω αν αλλάζει κάτι λόγω εισαγωγής απο Ιαπωνία. Το να οδηγείς όμως δεξιοτίμονο σε χώρα που το τιμόνι είναι στην "σωστή" πλευρά του αυτοκινήτου 😉 είναι λίγο επικίνδυνο (ειδικά σε δρόμους με μία λωρίδα κυκλοφορίας ανα κατεύθυνση - εκεί αν δεν έχεις συνοδηγό να σου πεί τι έρχεται από το αντίθετο ρεύμα όταν είσαι πίσω από νταλίκα και θες να προσπεράσεις, η φάση είναι λίγο κορώνα γράμματα). Επίσης θα χρειαστεί να αλλάξεις και τα μπροστά φώτα γιατί είναι επίσης ανάποδα. Υπολόγιζε και αυτό σαν επιπλέον κόστος. Καλύτερα αριστεροτίμονο από γερμανία (κοίτα και το BRZ που είναι το διδυμάκι της subaru). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntonisKo Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Αν βαρέθηκες το Miata, πάρε μια Elise. 🤟 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Narayan Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Εκτός από το ότι θα είναι δεξιοτίμονο, αν υπολογίσεις ΦΠΑ + δασμούς + έξοδα θαλάσσιας μεταφοράς, ίσως να σου βγει πιο φθηνά να το πάρεις απο Γερμανία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ioankoukos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 9 hours ago, geople said: Καλησπερα.Γιατί το mx5 μου έχει παλιωσει και βαρέθηκα τις ιστορίες με κουκούλες Υπάρχει λύση και λέγεται...ταραταραταραμ.... hardtop 😉 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Μαζί με τα υπόλοιπα να ξέρεις και η ασφάλεια θα σε χτυπήσει στο κεφάλι όποιον και αν βρεις να στο ασφαλίσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 απο γερμανια αν βρεις κάτι με 15 16κ (θέλει έλεγχο όμως γιατι εκεί το αλάτι δεν λυπάται τπτ όταν λέμε τπτ τπτ οχήματα 4 χρονών εχω δει φαγωμένα μεχρι θανάτου) απο ιαπωνια γιαπονια μπορει να βρεις σε τημες χωμα αλλά αν βάλεις μετά μεταφορά εκτελωνισμό και ολα τα σχετικά + ασφαλεια λίγο περίεργη ειναι σε αυτα (δεν τα ασφαλίζουν ευκολα τα δεξιοτιμονα) θα σου βγει φτινο το γερμανικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα