1nsom-n1k Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Μούφα δείχνει, δεν μου άρεσε το trailer. Καλά έτσι κι αλλιώς δεν θα την έβλεπα... Δεν έχω / δεν θέλω Netflix. Θα μείνω στο τραγούδι ... Leave the world behind, this once in a lifetime. Our compass will reveal, the place where “us” is real... Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2023 από 1nsom-n1k
cumulus Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 3 minutes ago, 1nsom-n1k said: Μούφα δείχνει, δεν μου άρεσε το trailer. Καλά έτσι κι αλλιώς δεν θα την έβλεπα... Δεν έχω / δεν θέλω Netflix. Θα μείνω στο τραγούδι ... Leave the world behind, this once in a lifetime. Our compass will reveal, the place where “us” is real... Ευχαριστουμε για την ενημερωση. 1
great Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 32 minutes ago, gaspappas said: Πολύ μικρό περιεχόμενο σε τι ? φανταζομαι σε το να δεις μια σειρα παλια ή μια ταινια. ναι ισως. αλλα oi σειρες που βγαζει ειναι αλλης ποιοτητας.
1nsom-n1k Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, cumulus είπε Ευχαριστουμε για την ενημερωση. Παρακαλώ.
georgiosmag Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Ποιο ενδιαφέρον έχουν τα σχόλια παρά το τρέιλερ και η ταινία 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα