Armoral Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Spoiler ΟΘΟΝΗ SAMSUNG ODYSSEY G5 LS32AG500PPXEN 32'' QUAD HD 165HZ BLACK 369 ευρώ - E-shop 32 ίντσες, 10 bit IPS Panel, 165 Hz, 1ms, 1 hdmi 2.0, 1 DP 1.4, ρύθμιση ύψους, περιστροφή προς όλες τις κατευθύνσεις, δυνατότητα κάθετης τοποθέτησης, Ultrawide Gameview Επίσημη ιστοσελίδα Youtube Reviews Skroutz από 420,50 Bestprice από 412,25 Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2023 από Armoral 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babyonboard Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Τι είναι τούτο ρε παιδιά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Βγάζει αυτό το μοντέλο scanlines οπως η g7 27" που έχω; αν μπει κανείς στην σελίδα https://rog.asus.com/wallpapers η δικιά μου αλλά και φίλων μου που έχουν ίδια ή πιο πολλές ίντσες, γίνεται όλο οριζόντια Scanlines. και στο star citizen launcher το κάνει σε μένα. Αυτά είναι τα στάνταρ που το κάνει 100%. Δεν λύνεται με firmware upgrade Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 8 λεπτά πριν, comfuzio είπε Βγάζει αυτό το μοντέλο scanlines οπως η g7 27" που έχω; αν μπει κανείς στην σελίδα https://rog.asus.com/wallpapers η δικιά μου αλλά και φίλων μου που έχουν ίδια ή πιο πολλές ίντσες, γίνεται όλο οριζόντια Scanlines. και στο star citizen launcher το κάνει σε μένα. Αυτά είναι τα στάνταρ που το κάνει 100%. Δεν λύνεται με firmware upgrade Δεν έχω ιδέα. Εδώ το review από το Rtings για την έκδοση στις 27 ίντσες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Κάβουρας Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Το 32 είναι ips ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 4 λεπτά πριν, Κάβουρας είπε Το 32 είναι ips ? Και τα δύο της συγκεκριμένης σειράς IPS είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Georgekar42 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Την έχει κανείς? Είμαι σε αναζήτηση οθόνης και φαίνεται καλή για τα χρήματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thrylos7 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 1 hour ago, Georgekar42 said: Την έχει κανείς? Είμαι σε αναζήτηση οθόνης και φαίνεται καλή για τα χρήματα ειναι καλυτερο deal αυτη τη στιγμη η HP που δινει το πλαισιο με ομοια specs στα 279ε. Το μονο που δεν εχει ειναι official gsync compatible certification , ομως πρεπει να λειτουργει μια χαρα και με gsync αφου ειναι IPS και λογικα θα προστεθει και το official μελλοντικα αφου ειναι θεμα driver και ειναι πολυ καινουριο το μοντελο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 13 λεπτά πριν, Thrylos7 είπε ειναι καλυτερο deal αυτη τη στιγμη η HP που δινει το πλαισιο με ομοια specs στα 279ε. Το μονο που δεν εχει ειναι official gsync compatible certification , ομως πρεπει να λειτουργει μια χαρα και με gsync αφου ειναι IPS και λογικα θα προστεθει και το official μελλοντικα αφου ειναι θεμα driver και ειναι πολυ καινουριο το μοντελο. Το HP ειναι 8 bit και αυτο 10 εκτος αν δεν ειναι καθαρα 10 και ειναι 8 + που εχουν κατι τηλεορασεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Spoiler Ενδέχεται να υποστηρίζει μέχρι 120 hz μέσω DP σε 10 bit χρώμα όπως διαβάζω στην ανάλυση του Rtings για την 27άρα, αλλά δεν ξέρω αν είναι μοντέλο της ίδιας σειράς όπως φαίνεται ή αν δεν είναι. Ενδεχομένως η Samsung στα νεότερα πάνελ αυτό να το έχει λύσει. Μόνο ένας κάτοχος μπορεί να μας πει. Ίσως αυτό να λύνεται μέσω custom resolution ίσως όχι. Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2023 από Armoral Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Πανω που ελεγα να τσιμπησω απο αγγελια μια G7 27αρα τωρα εχω μπει στο τρυπακι για αυτη εδω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silent_Society Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Έχω αυτή την υλοποίηση (την είχα πάρει 369€): https://www.e-shop.gr/othoni-samsung-odyssey-g5-ls32ag500puxen-32-quad-hd-165hz-black-p-PER.171601 Freesync με RX6700 υποστηρίζει: Spoiler Αλλά δεν θα τη πρότεινα. Γενικά έπαθα ένα σόκ όσον αφορά το backlight bleed που έχει και τον λόγο αντίθεσής της (1000:1). Την αγόρασα προς αντικατάσταση τηλεόρασης Samsung και όταν την πρωτοσύνδεσα δεν μπορούσα να καταλάβω τι απέγινε το μαύρο (μέγιστη αντίθεση). Γενικά όταν δουλεύω με black themes (κάτι που κάνω πολύ) μου αποσπά πολλές φορές τη προσοχή, τόσο που αναγκάστηκα να αγοράσω 2ο monitor (27" βέβαια, αλλά καμία σχέση - VA, και διαφορά στη γωνία θέασης που αναφέρεται ώς μειονέκτημα εγώ δεν μπορώ να αντιληφθώ κάτι το τραγικό). Γενικά και μετά που έψαξα πολύ, είδα οτι πλέον τα IPS με αξιοπρεπή λόγο αντίθεσης και ανεπαίσθητο backlight bleed έχουν ξεφύγει οικονομικά. Αυτά απο μένα, take it or leave it. Υ.Γ. Η βάση της είναι άκρως ενοχλητική στο χώρο που πιάνει. Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2023 από Silent_Society 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 15 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε Πανω που ελεγα να τσιμπησω απο αγγελια μια G7 27αρα τωρα εχω μπει στο τρυπακι για αυτη εδω. Τελικα πηρα G7 32αρα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα