kammenostypos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Χαιρετώ τους insomniacs. Έχω πάρε απόφαση να αγοράσω ένα S23 Ultra 12/512 το επόμενο διάστημα (2-3 μήνες), είχα παλιά ένα Note μοντέλο και το πενάκι είναι κάτι που πάντα μου έλειπε σε όλα τα μετέπειτα κινητά. Ως γνωστόν η Samsung για να δώσει το πενάκι σπρώχνει πλέον απευθείας στην ναυαρχίδα με ότι συνεπάγεται αυτό. -- Θέλω την γνώμη σας για το πότε είναι το καλύτερο timing για να χτυπήσω το κινητό για να πονέσει λιγότερο η τσέπη. -- Βλέπω το S22u 12/5512 στα σκουτζομάγαζα οτι σταθεροποιήθηκε στα ~1200 εδώ και καιρό. Αντίστοιχα και το S23u έχει κάτσει στα ~1260. Η αρχική σκέψη ήταν να περιμένω black Friday αλλά από όσα διαβάζω γενικά, καταλαβαίνω πως η ¨ΤΙΜΗ ΣΟΚ" θα είναι κάνα 50-100άρι μαξ κάτω στα μεγάλα μαγαζιά, δεν θα πάει καν όσο στα σκρουτζομάγαζα ξερωγώ. Βλέπω κάτι άλλα μαγαζιά τύπου perishop να έχουν κάνει σοβαρό ξύρισμα και να το δίνουν στα 1000 αλλά μου φαίνεται ρίσκο. Το να περιμένω μέχρι Φεβρουάριο να βγει το S24 και να πέσουν τιμές είναι πολύ αναμονή, και κρίνοντας από το 22 δεν πιστεύω οτι θα πέσει σοβαρά. Η δική σας εμπειρία τι λέει; Βλέπετε κάτι στον ορίζοντα που θα ρίξει τιμή ή θα κάτσει όπως είναι; Προχωράω με σκρουτζομάγαζο και κάνω τον σταυρό μου; Προχωράω με εκτός σκρουτζ μαγαζί και κάνω τάμα; 1
aces Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, kammenostypos είπε Χαιρετώ τους insomniacs. Έχω πάρε απόφαση να αγοράσω ένα S23 Ultra 12/512 το επόμενο διάστημα (2-3 μήνες), είχα παλιά ένα Note μοντέλο και το πενάκι είναι κάτι που πάντα μου έλειπε σε όλα τα μετέπειτα κινητά. Ως γνωστόν η Samsung για να δώσει το πενάκι σπρώχνει πλέον απευθείας στην ναυαρχίδα με ότι συνεπάγεται αυτό. -- Θέλω την γνώμη σας για το πότε είναι το καλύτερο timing για να χτυπήσω το κινητό για να πονέσει λιγότερο η τσέπη. -- Βλέπω το S22u 12/5512 στα σκουτζομάγαζα οτι σταθεροποιήθηκε στα ~1200 εδώ και καιρό. Αντίστοιχα και το S23u έχει κάτσει στα ~1260. Η αρχική σκέψη ήταν να περιμένω black Friday αλλά από όσα διαβάζω γενικά, καταλαβαίνω πως η ¨ΤΙΜΗ ΣΟΚ" θα είναι κάνα 50-100άρι μαξ κάτω στα μεγάλα μαγαζιά, δεν θα πάει καν όσο στα σκρουτζομάγαζα ξερωγώ. Βλέπω κάτι άλλα μαγαζιά τύπου perishop να έχουν κάνει σοβαρό ξύρισμα και να το δίνουν στα 1000 αλλά μου φαίνεται ρίσκο. Το να περιμένω μέχρι Φεβρουάριο να βγει το S24 και να πέσουν τιμές είναι πολύ αναμονή, και κρίνοντας από το 22 δεν πιστεύω οτι θα πέσει σοβαρά. Η δική σας εμπειρία τι λέει; Βλέπετε κάτι στον ορίζοντα που θα ρίξει τιμή ή θα κάτσει όπως είναι; Προχωράω με σκρουτζομάγαζο και κάνω τον σταυρό μου; Προχωράω με εκτός σκρουτζ μαγαζί και κάνω τάμα; καλημερα Δυσκολο να πεσει κανα 80ε ακομα ισως τη bl.friday οπως σωστα αναφερεις. Το timing εξαρταται απο τις αναγκες εφοσον θες συσκευη το επιλεγεις ετσι κ αλλιως ηδη η τιμη ειναι καλη για 512 1040 απο electrolleti https://www.bestprice.gr/item/2158279576/samsung-galaxy-s23-ultra-512gb.html?qo=s23+ultra&from=cat που εχει κ γρηγορη παραδοση. Αν θα πεσει θα πεσει γιορτες στα 960. Για το 512. Το αλλο επεσε στα 890. Το Φεβ 24 θα πεσει αφου βγαινουν τα s24. Αλλα και τοτε κανα 80 ε μαξ Απο μαγαζια με σειρα προτεραιοτητας ειναι drele.com / electrolleti / mr-mobile / globalw.gr/ netmobile δοκιμασμενα Με τη σειρα που αναφερθηκαν. Τα 2 πρωτα τα επιλεγουμε κ για δωρα (drele & elecrtolleti) ειναι και γρηγορα χωρις πολλα πολλα Δεν ειναι τα φθηνοτερα αλλα εχουμε κανει αρκετες δοκιμες σ αυτα. δωρα ταμπλετ κλπ Κατι perishop/jmctech ισως σε βοηθησουν αλλα μελη που τολμησαν παραγγελιες αν και φαινεται να αργουν σε παραδοσεις...... Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2023 από aces 1
Λύση Fulgore Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Λύση Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Στις 3/10/2023 στις 11:36 ΠΜ, kammenostypos είπε Βλέπω το S22u 12/5512 στα σκουτζομάγαζα οτι σταθεροποιήθηκε στα ~1200 εδώ και καιρό. Αντίστοιχα και το S23u έχει κάτσει στα ~1260. Το S23 Ultra παίζει σε προσφορά απο την Samsung με 200ευρώ δωρο κάρτα, για αγορά απο αλυσίδες οπως το You. Αρα βγαινει έμεσα αρκετά φθηνότερα αν δεν θέλεις να μπλέξεις με σκρουτζομάγαζα/bestprice. https://www.you.gr/special-pages/searchq?sn.q=s23+ultra 3
Moderators stormrain Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Moderators Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 4 ώρες πριν, Fulgore είπε Το S23 Ultra παίζει σε προσφορά απο την Samsung με 200ευρώ δωρο κάρτα, για αγορά απο αλυσίδες οπως το You. Αρα βγαινει έμεσα αρκετά φθηνότερα αν δεν θέλεις να μπλέξεις με σκρουτζομάγαζα/bestprice. https://www.you.gr/special-pages/searchq?sn.q=s23+ultra Πλακα πλακα καλο αυτο με τα 200 ευρω επιστροφης σε prepaid! Δεν εχει τυχει να ψωνισω στο παρελθον απο You παρεμπιπτοντως, αλλα λιγο που το ειδα δεν κακο. 1
aces Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Fulgore είπε Το S23 Ultra παίζει σε προσφορά απο την Samsung με 200ευρώ δωρο κάρτα, για αγορά απο αλυσίδες οπως το You. Αρα βγαινει έμεσα αρκετά φθηνότερα αν δεν θέλεις να μπλέξεις με σκρουτζομάγαζα/bestprice. https://www.you.gr/special-pages/searchq?sn.q=s23+ultra Έτσι βγαινει όσο στο bestprice 1040/1080 για τα 512 ισως παίξει προσφορά σε bl friday μιας κ πλησιάζουμε στα s24 αλλά δεν θα έχει κ μεγάλη μείωση το ultra (το πολύ 80€) Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2023 από aces 1
kammenostypos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Στις 3/10/2023 στις 11:53 ΠΜ, aces είπε καλημερα Δυσκολο να πεσει κανα 80ε ακομα ισως τη bl.friday οπως σωστα αναφερεις. Το timing εξαρταται απο τις αναγκες εφοσον θες συσκευη το επιλεγεις ετσι κ αλλιως ηδη η τιμη ειναι καλη για 512 1040 απο electrolleti https://www.bestprice.gr/item/2158279576/samsung-galaxy-s23-ultra-512gb.html?qo=s23+ultra&from=cat που εχει κ γρηγορη παραδοση. Αν θα πεσει θα πεσει γιορτες στα 960. Για το 512. Το αλλο επεσε στα 890. Το Φεβ 24 θα πεσει αφου βγαινουν τα s24. Αλλα και τοτε κανα 80 ε μαξ Απο μαγαζια με σειρα προτεραιοτητας ειναι drele.com / electrolleti / mr-mobile / globalw.gr/ netmobile δοκιμασμενα Με τη σειρα που αναφερθηκαν. Τα 2 πρωτα τα επιλεγουμε κ για δωρα (drele & elecrtolleti) ειναι και γρηγορα χωρις πολλα πολλα Δεν ειναι τα φθηνοτερα αλλα εχουμε κανει αρκετες δοκιμες σ αυτα. δωρα ταμπλετ κλπ Κατι perishop/jmctech ισως σε βοηθησουν αλλα μελη που τολμησαν παραγγελιες αν και φαινεται να αργουν σε παραδοσεις...... Σε ευχαριστώ για το αναλυτικό και κατατοπιστικό σχόλιο. Όντως τα μαγαζιά που ανέφερες έχουν τις καλύτερες τιμές. Κοιτώντας τα google reviews τους μου δημιουργήθηκαν ανησυχίες πάντως. Από οτι έχω καταλάβει στα EU Samsung δεν υπάρχει πρόβλημα εγγύησης, ακόμα και από Βουλγαρία. Με κάποια μαγαζιά που μίλησα μου είπαν πως φέρνουν EU εισαγωγές πάντως. Θέλει σοβαρό ψάξιμο γιατί είναι αρκετά τα λεφτά. Έχω ξεκινήσει να κοιτάω και τις αγγελίες του σαϊτ εδώ μήπως το πάρω δεύτερο χέρι με την προϋπόθεση οτι είναι από "επίσημο" batch που δεν θα μου δημιουργήσει θέμα στην εγγύηση. Σκέφτομαι και το άλλο, μήπως πάω ο ίδιος και το πάρω από Βουλγαρία, το συνδυάσω με 3ημερο πάνω και τουρισμό. Βλέπω με την υπάρχουσα ισοτιμία στα επίσημα μαγαζιά τους το πουλάνε 1090. 1
aces Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, kammenostypos είπε Σε ευχαριστώ για το αναλυτικό και κατατοπιστικό σχόλιο. Όντως τα μαγαζιά που ανέφερες έχουν τις καλύτερες τιμές. Κοιτώντας τα google reviews τους μου δημιουργήθηκαν ανησυχίες πάντως. Από οτι έχω καταλάβει στα EU Samsung δεν υπάρχει πρόβλημα εγγύησης, ακόμα και από Βουλγαρία. Με κάποια μαγαζιά που μίλησα μου είπαν πως φέρνουν EU εισαγωγές πάντως. Θέλει σοβαρό ψάξιμο γιατί είναι αρκετά τα λεφτά. Έχω ξεκινήσει να κοιτάω και τις αγγελίες του σαϊτ εδώ μήπως το πάρω δεύτερο χέρι με την προϋπόθεση οτι είναι από "επίσημο" batch που δεν θα μου δημιουργήσει θέμα στην εγγύηση. Σκέφτομαι και το άλλο, μήπως πάω ο ίδιος και το πάρω από Βουλγαρία, το συνδυάσω με 3ημερο πάνω και τουρισμό. Βλέπω με την υπάρχουσα ισοτιμία στα επίσημα μαγαζιά τους το πουλάνε 1090. τελευταιο Galaxy παντως ητανε με ITA Ιταλικο κ κανενα θεμα με smartec που ειναι το επισημο σερβις κλπ. Να τα ψαξεις και να μην πας στα 2 jmc/perishop. https://www.bestprice.gr/item/2158279576/samsung-galaxy-s23-ultra-512gb.html Το drele εχει παρα πολλες θετικες κ ειναι το πιο γρηγορο. Μετα ειναι το electrolleti 48 ωρες παραδοση (2 εργασιμες ολα ειναι EU) κ μετα ειναι τα υπολοιπα στην βδομαδα παραδιδουν μαξ. Υπαρχει και το mr-mobile που αναφερθηκε κ πας κ παραλαμβανεις επιτοπου χωρις αποστολη με φυσικο κατ/μα - βαζοντας παραλαβη απο κατ/μα https://mr-mobile.gr/shop/samsung-galaxy-s23-ultra-5g-512gb-phantom-black/ Υπαρχει και η προσφορα του you.gr που αναφερθηκε που βγαινει τα ιδια οποτε εχεις επιλογες αρκετες. καλη αγορα Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2023 από aces 1
jimis panousis Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Τελικά πότε είναι το best timing? Ήδη ακούστηκε ότι θα αρχίζει να πέφτει η τιμή του 23 όταν ανακοινωθεί το 24. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει σε καλή τιμή σε μαύρο χρώμα αλλά είναι από site που δεν προτάθηκαν από το forum (jmc/perishop). Υπάρχει κάποιος κίνδυνος για παραγγελία μέσω αυτών των site?
aces Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Δημοσ. 10 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Στις 8/1/2024 στις 7:13 ΜΜ, jimis panousis είπε Τελικά πότε είναι το best timing? Ήδη ακούστηκε ότι θα αρχίζει να πέφτει η τιμή του 23 όταν ανακοινωθεί το 24. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει σε καλή τιμή σε μαύρο χρώμα αλλά είναι από site που δεν προτάθηκαν από το forum (jmc/perishop). Υπάρχει κάποιος κίνδυνος για παραγγελία μέσω αυτών των site? Γενικα δεν εχουνε διαθεσιμοτητα αμεση. Υπαρχουν τοσα αλλα κατ/ματα (πλην των 2 πρωτων) με λιγο παραπανω κοστος αγορας βεβαια που στελνουν μαξ 1-3 μερες κ παραλαβη μαξ στη 1 βδομαδα.(drele / mr-mobile.gr / globalw.gr / electrolleti / yoost) Αν δεν θες αποστολες/κουριερ/αναμονες κ εισαι Αθηνα υπαρχει το https://mr-mobile.gr/ με δυνατοτητα παραλαβης/πληρωμης απο το κατ/μα οταν στο φερει διαθεσιμο https://www.bestprice.gr/item/2158279569/samsung-galaxy-s23-128gb.html Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου από aces 1
jimis panousis Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Διάβασα χθες σχετικά με την τιμή που θα έχει το 24 ultra 1T πως θα φτάσει τα 1890€ οπότε λογικά μετά τις 17/1 που θα ανακοινωθεί η καινούρια σειρά υπάρχει περίπτωση να ρίξουν το 23 ultra/512 σε μια πιο προσιτή τιμή. Τι να πω θα κάνω υπομονή μέχρι τότε. Δεν αξίζει να δώσω τόσα χρήματα κ μετά από μια βδομάδα να δω την τιμή να πέφτει 150€-200€ φθηνότερα από'τι είναι τώρα 1
aces Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Δημοσ. 12 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, jimis panousis είπε Διάβασα χθες σχετικά με την τιμή που θα έχει το 24 ultra 1T πως θα φτάσει τα 1890€ οπότε λογικά μετά τις 17/1 που θα ανακοινωθεί η καινούρια σειρά υπάρχει περίπτωση να ρίξουν το 23 ultra/512 σε μια πιο προσιτή τιμή. Τι να πω θα κάνω υπομονή μέχρι τότε. Δεν αξίζει να δώσω τόσα χρήματα κ μετά από μια βδομάδα να δω την τιμή να πέφτει 150€-200€ φθηνότερα από'τι είναι τώρα Την αλλη Τεταρτη ειναι η επισημη παρουσιαση για τα S24 οποτε εδω που φτασαμε κ αφου περιμενες τοσο καιρο περιμενε λιγακι ακομα μεχρι τελη του μήνα και αναλογως αν θα πεσει η τιμη προχωρας στη χωρητικοτητα που εξυπηρετει. Αν σε βολευουν υπαρχει και σε 256. Λογικα και Ελλαδα θα ερθουν σχετικα συντομα τα S24 για αγορα ισως τελη Ιαν/αρχες Φεβ οποτε και θα αποσυρθουν σιγα-σιγα τα s23 απο τις αλυσιδες αλλα και τα υπολοιπα μαγαζια που θα προωθουν τα S24. τo s23 ultra σε 512 καπου 1130/1180€ εχει ηδη σε mr-mobile / eurogoods https://www.bestprice.gr/item/2158279576/samsung-galaxy-s23-ultra-512gb.html?qo=s23+ultra&from=cat καλυτερη τιμη ειναι ηδη εκδοση EU. Στις αλυσιδες αποκλειεται να παει τοσο κατω το 512 ακομη και με τα S24. Οι αρχικες τιμες για τα S24 Ευρωπη ειναι εδω . Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου από aces 1
kammenostypos Δημοσ. 4 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου Στις 4/10/2023 στις 4:44 ΜΜ, Fulgore είπε Το S23 Ultra παίζει σε προσφορά απο την Samsung με 200ευρώ δωρο κάρτα, για αγορά απο αλυσίδες οπως το You. Αρα βγαινει έμεσα αρκετά φθηνότερα αν δεν θέλεις να μπλέξεις με σκρουτζομάγαζα/bestprice. https://www.you.gr/special-pages/searchq?sn.q=s23+ultra Τελικά το πήρα από δω πέρσι, you.gr την 1TB έκδοση στα 1.5k Καταπληκτικό κινητό, και τώρα που έχει βγει το 24u αν ήταν να πάρω σε 23u θα πήγαινα. Σας ευχαριστώ για την βοήθεια/σχόλια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα