chrisgav Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλημερα, Εχω την εξης ερωτηση. Οδηγος, χτυπησε στη προσπαθειά του να παρκαρει την ροδα μου (ημουν παρκαρισμενος) και μου εσπασε το τασι. Το τασι ηταν αρκετα ιδιαιτερο και δεν γνωριζω αν μπορω να βρω ξανα το ιδιο. Σε αυτη τη περιπτωση η ασφαλιστικη τι μου καλυπτει? Ειναι δυνατον να μου αλλαξει μονο το 1 απο τα 4 και μετα το αυτοκινητο να ειναι σαν τσιρκο? Στο τηλεφωνικο κεντρο δεν γνωριζουν και ετσι υποστηριξε σημερα ενας φανοποιος στον οποιο το πηγα να το δει. Να σημειωσω οτι τα υπολοιπα 3 δεν εχουν καμια ζημια (παρα ελαχιστες φθοερες). Εχει κανεις αλλος παρομοια εμπειρια? Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2023 από chrisgav
Joshua21 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Το λογικό είναι να σου καλύψει την αξία ενός τεμαχίου, το τι αποζημίωση θα σου βγάλουν όμως θα το μάθεις αφού το δει ο εκτιμητής τους. Επίσης παίζει ρόλο και τι αξίας είναι αυτά τα "ιδιαίτερα" τάσια, για να μην ξέρεις αν θα βρεις ίδιο προφανώς είναι aftermarket τα οποία είναι φτηνιάρικα, το πιθανότερο είναι με αυτά που θα σου δώσουν να μπορέσεις να αγοράσεις τετράδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα