Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παίδες, φτιάχνω ένα καινούργιο υπολογιστή για τον ανιψιό μου με όσο το δυνατόν λιγότερα χρήματα (περίπου 350 ευρώ), οθόνη - πληκτρολόγιο- ποντίκι διαθέτουμε.

έφτιαξα το παρακάτω στα γρήγορα , καλό δεν είναι ???

Θα το στήσω μόνος μου.   

Χωρίς τίτλο.png

Δημοσ.

Καλυτερα εναν 5600g να μπορει να παιξει και κανα παιχνιδακι. Μητρικη μια φθηνο-μετρια Β450 και 2 χ 8GB ram για το dual channel.

Τροφοδοτικο ειναι μια χαρα, κουτι αμα φτασει το budget  δες μεχρι 50αρι με ανεμιστηρια και RGB. Δισκο βαλε NVME 500αρι αν φυσικα εχει η μητρικη σλοτ.

• Like 5
Δημοσ.

Ρε παιδια λιγα δεν ειναι τα 500gb για σκληρο? Θα του φτασουν? Την πρωτη εβδομαδα θα εχει ριξει μεσα ο μικρος καμια 30αρια παιχνιδια. (κρινοντας απο τα εγγονια μου το λεω)

Θειε ακους? Βαλτου και κανα ανεμιστηρακι με φωτακια που αναβοσβυνουν και θα γινεις ο πιο αγαπημενος του θειος. Πολυ γουσταρω οταν βλεπω τετοια δωρα σε παιδια. BTW πολυ μ'αρεσει το συστηματακι με τον 5600, ανετα το εστηνα και παρτη μου

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτο το prime 450 το πηραμε για εναν φιλο, περιμενει στο κουτι του για το ολο build. Εχει και "flashback" για bios failsafe, ο λογος που την προτιμησαμε σε σχεση με αλλα budget mobo. Τα 4 dim slots και το οποιο vrm heatsink ειναι ευπροσδεκτα ;)

Καλα αμα αρχισει να φορτωνει πραγματα ουτε το 1TB δεν του φτανει...

Ενα κουτι που προτεινε ο @nickol-us μου αρεσε. RGB και 4 φανακια pre installed.

https://www.skroutz.gr/s/33693594/Barrett-No3-Gaming-Midi-Tower-Kouti-Ypologisti-me-Plaino-Parathyro-kai-RGB-Fotismo-Mayro.html

Για ποιο μαζεμενα πραγματα, μικροτερο https://www.skroutz.gr/s/26886831/Aerocool-Atomic-Lite-v1-Gaming-Mini-Tower-Kouti-Ypologisti-me-Plaino-Parathyro-Mayro.html

Επεξ/σία από Apaleytos80
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...