Προς το περιεχόμενο

Νέος φθηνός υπολογιστής

bill987

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα παίδες, φτιάχνω ένα καινούργιο υπολογιστή για τον ανιψιό μου με όσο το δυνατόν λιγότερα χρήματα (περίπου 350 ευρώ), οθόνη - πληκτρολόγιο- ποντίκι διαθέτουμε.

έφτιαξα το παρακάτω στα γρήγορα , καλό δεν είναι ???

Θα το στήσω μόνος μου.   

Χωρίς τίτλο.png

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλυτερα εναν 5600g να μπορει να παιξει και κανα παιχνιδακι. Μητρικη μια φθηνο-μετρια Β450 και 2 χ 8GB ram για το dual channel.

Τροφοδοτικο ειναι μια χαρα, κουτι αμα φτασει το budget  δες μεχρι 50αρι με ανεμιστηρια και RGB. Δισκο βαλε NVME 500αρι αν φυσικα εχει η μητρικη σλοτ.

• Like 5

Ρε παιδια λιγα δεν ειναι τα 500gb για σκληρο? Θα του φτασουν? Την πρωτη εβδομαδα θα εχει ριξει μεσα ο μικρος καμια 30αρια παιχνιδια. (κρινοντας απο τα εγγονια μου το λεω)

Θειε ακους? Βαλτου και κανα ανεμιστηρακι με φωτακια που αναβοσβυνουν και θα γινεις ο πιο αγαπημενος του θειος. Πολυ γουσταρω οταν βλεπω τετοια δωρα σε παιδια. BTW πολυ μ'αρεσει το συστηματακι με τον 5600, ανετα το εστηνα και παρτη μου

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτο το prime 450 το πηραμε για εναν φιλο, περιμενει στο κουτι του για το ολο build. Εχει και "flashback" για bios failsafe, ο λογος που την προτιμησαμε σε σχεση με αλλα budget mobo. Τα 4 dim slots και το οποιο vrm heatsink ειναι ευπροσδεκτα ;)

Καλα αμα αρχισει να φορτωνει πραγματα ουτε το 1TB δεν του φτανει...

Ενα κουτι που προτεινε ο @nickol-us μου αρεσε. RGB και 4 φανακια pre installed.

https://www.skroutz.gr/s/33693594/Barrett-No3-Gaming-Midi-Tower-Kouti-Ypologisti-me-Plaino-Parathyro-kai-RGB-Fotismo-Mayro.html

Για ποιο μαζεμενα πραγματα, μικροτερο https://www.skroutz.gr/s/26886831/Aerocool-Atomic-Lite-v1-Gaming-Mini-Tower-Kouti-Ypologisti-me-Plaino-Parathyro-Mayro.html

Επεξ/σία από Apaleytos80
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...