panagos84 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 καλησπέρα, εχω ενα θέμα με το dvr iDS-7208HUHI-M1 εχω συνδεμένες πανω 6 απο τις 8 κάμερες και πηγαινοντας να ενεργοποιησω την επιλογη εξυπνο συμβαν μου βγάζει ειδοποιηση "Δεν υπάρχουν αρκετοί πόροι για τη μηχανή ανάλυσης ανθρώπινου σώματος." στις 4 απο τις 6, οι αλλες δεν παιρνουν κανενα προγραμματισμο για ειδοποιηση συμβαντος. Μπορω να έχω πολλα και άλλες παραλληλα ενημερωσεις για κινηση, πειραγμα,κλπ. μπορει να με βοηθησει κανεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gorge18 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 6 ώρες πριν, panagos84 είπε καλησπέρα, εχω ενα θέμα με το dvr iDS-7208HUHI-M1 εχω συνδεμένες πανω 6 απο τις 8 κάμερες και πηγαινοντας να ενεργοποιησω την επιλογη εξυπνο συμβαν μου βγάζει ειδοποιηση "Δεν υπάρχουν αρκετοί πόροι για τη μηχανή ανάλυσης ανθρώπινου σώματος." στις 4 απο τις 6, οι αλλες δεν παιρνουν κανενα προγραμματισμο για ειδοποιηση συμβαντος. Μπορω να έχω πολλα και άλλες παραλληλα ενημερωσεις για κινηση, πειραγμα,κλπ. μπορει να με βοηθησει κανεις? Το γραφεις σε λαθος εννοτητα. κοιτα τι γραφει σε σελιδα καταστηματος που το πουλαει. και δες αν εχεις κατι απο αυτα. Σε ανάλυση 8MP δεν μπορούμε να έχουμε συμπίεση H.265 Pro+ / H.264+. Οι λειτουργίες Human/Vehicle Analysis και Facial Detection δεν μπορούν αν είναι ταυτόχρονα ενεργοποιημένες. Η ενεργοποίηση της μίας λειτουργίας, απενεργοποιεί την άλλη! Οι λειτουργίες Video Analytics δεν μπορούν να είναι ταυτόχρονα ενεργοποιημένες με τις λειτουργίες Human/Vehicle Analysis και Facial Detection. Για την λειτουργία τις μίας από τις παραπάνω 3 λειτουργίες, θα πρέπει οι άλλες 2 να είναι απενεργοποιημένες. Αν ενεργοποιήσετε το Enhanced IP mode του καταγραφικού, τότε μπορείτε να συνδέσετε 4 επιπλέον IP κάμερες (Σύνολο 8 IP) μαζί με τις 8 αναλογικές κάμερες, κάθε μία μέχρι 4 Mbps. Ωστόσο, σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να απενεργοποιήσετε όλες τα Smart Events του καταγραφικού (Face Recognition, Motion Detection 2.0, VCA Analytics, κλπ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagos84 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Πως ενεργοποιω το enhanced ip, γνωριζεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gorge18 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, panagos84 είπε Πως ενεργοποιω το enhanced ip, γνωριζεις; Στο μενου σε καποι μερος το γραφει ετσι ακριβός. Τωρα αν δεν το εχω μπροστά μου δεν θυμαμαι να σου πω που. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagos84 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Ok ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα