heavygamer Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Καλησπέρα σε όλους. Εδώ και μερικές μέρες όταν προσπαθώ να εισέλθω στον λογαριασμό μου στο Amazon, δεν λαμβάνω ποτέ στο κινητό, το μήνυμα με τον αριθμό επιβεβαίωσης που πρέπει να εισάγω στην σελίδα ώστε να ολοκληρωθεί το login. Δεν συνέβαινε κάτι τέτοιο πριν 2 μήνες, όπου είχα μπει κανονικά στο λογαριασμό μου. Τα στοιχεία μου είναι σωστά και δεν τα άλλαξα. Ακόμη βλέπω ότι ο αριθμός με τους αστερίσκους τελειώνει στα ψηφία του δικού μου αριθμού άρα δεν παραβιάστηκε ο λογαριασμός. Έχω δοκιμάσει τόσο από το amazon de , uk, com , pl κτλ αλλά τίποτα. Έχω πατήσει 100 φορές το Resend Code αλλά ούτε αυτό λειτούργησε. Αν κάνω Reset Password το email έρχεται κανονικά αλλά μετά ζητάει επιβεβαίωση και από το κινητό που δεν έρχεται ποτέ!!! Έχει συμβεί και σε κάποιον άλλο; Έχει καταφέρει κανείς να βρει λύση; Ευχαριστώ
Parasomnia Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Σε περίπτωση που δεν έχεις βρει λύση ακόμα: Αντιμετώπισα και εγώ το ίδιο ακριβώς πρόβλημα όταν προσπάθησα να προσθέσω νέα πιστωτική κάρτα. Όταν σου ζητήσει να βάλεις email για να συνδεθείς αντί για το email σου βάλε τον αριθμό του κινητού σου μαζί με τον κωδικό της Ελλάδας πχ +3069ΧΧΧΧΧΧΧΧ ή 3069ΧΧΧΧΧΧΧΧ, και θα σου έρθει κανονικά το μήνυμα για να συνεχίσεις. 1
sintalkas Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 Παιδιά έχω ξεχάσει τον κωδικό πρόσβασης και δεν μου στέλνει ποτέ στο.κινητο το κωδικό otp
Ukforthemoment Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, sintalkas είπε Παιδιά έχω ξεχάσει τον κωδικό πρόσβασης και δεν μου στέλνει ποτέ στο.κινητο το κωδικό otp Αν φτιάξεις άλλον λογαριασμό;
sintalkas Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 Μα έχω επαγγελματικό λογαριασμο Πως επικοινωνώ με την αμαζον
Ukforthemoment Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, sintalkas είπε Μα έχω επαγγελματικό λογαριασμο Δεν το ήξερα. Στείλε τους email στo support.
Estevan Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 Παντα να βαζετε ΟΤΡ μεσω καποιου Authenticator APP οπου αυτο ειναι διαθεσιμο, ποτε μεσω SMS και για λογους ασφαλειας αλλα και για λογους δυσλειτουργιας. 1
cumulus Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 6 hours ago, sintalkas said: Παιδιά έχω ξεχάσει τον κωδικό πρόσβασης και δεν μου στέλνει ποτέ στο.κινητο το κωδικό otp Μου το εχει κανει και εμενα .Πηρα στη σειρα ολα τα αμαζον και καποιο απο αυτα ειχε την επιλογη να στειλει τον κωδικο στο email και ετσι τα καταφερα .Η πλακα ηταν οτι δεν ειχα ξεχασει τον κωδικο ,απλα ετσι του καπνισε να μου ζητησει επιβεβαιωση.
SpectralQ Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2024 Μου συμβαίνει το ίδιο ακριβώς... Το OTP SMS δεν έρχεται ποτέ και αν προχωρήσω σε Reset password πάλι τα ίδια, έρχεται το email, βάζω τον κωδικό που μου έστειλε και μετά πάλι ζητάει να στείλει SMS για επιβεβαίωση που δεν έρχεται ποτέ...🤯♾️. Ούτε τo login με το πλήρες τηλέφωνο λειτουργεί... Ούτε μπορείς να κάνεις chat στο customer support χωρίς να έχεις κάνει login! Οι τύποι είναι απίστευτοι!!!
Billator Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, SpectralQ είπε Μου συμβαίνει το ίδιο ακριβώς... Το OTP SMS δεν έρχεται ποτέ και αν προχωρήσω σε Reset password πάλι τα ίδια, έρχεται το email, βάζω τον κωδικό που μου έστειλε και μετά πάλι ζητάει να στείλει SMS για επιβεβαίωση που δεν έρχεται ποτέ...🤯♾️. Ούτε τo login με το πλήρες τηλέφωνο λειτουργεί... Ούτε μπορείς να κάνεις chat στο customer support χωρίς να έχεις κάνει login! Οι τύποι είναι απίστευτοι!!! Μπαίνεις από κάποιο κινητό / tablet / laptop / pc στο οποίο είχες συνδεθεί επιτυχημένα στο παρελθόν και ΔΕΝ έχεις κάνει στον browser καθαρισμό cookies και προσπαθείς να συνδεθείς ξανά. Θα μπει τότε (και θα έρθουν κανονικά τα μηνύματα). Είναι κλασικό πρόβλημα που υπάρχει και σε Amazon και σε Ebay. Και μετά προσπαθείς μέσω του APP αν δεν μπορείς ούτε με το από πάνω. Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2024 από Billator
SpectralQ Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 Δυστυχώς τίποτα δεν πιάνει. Ειχα να μπω πάνω από 6 μήνες και τα cookies θα εχουν σβηστεί. Βρήκα κάτι Email από το Amazon.de και τους έστειλα email. Ούτε στο chat support τους δεν έχεις πρόσβαση χωρίς login. Η απάντηση τους ήταν ότι λυπούνται αλλά ο μόνος τρόπος για να ανακτήσω την πρόσβαση είναι να τους καλέσω τηλεφωνικά (σε international support line Γερμανιας). Δηλαδή να χρεωθώ διεθνή κλήση για κάτι που φταίνε αυτοί και το σύστημά τους που δεν λειτουργεί. Έχω τον ίδιο λογαριασμό στο Amazon, με τον ίδιο τηλεφωνικό αριθμό και το ίδιο email για πάνω από 15 χρόνια. Verification SMS λαμβάνω κανονικά από όλες τις υπηρεσίες εσωτερικού και εξωτερικού εκτός από αυτούς! Να ανοίξω καινούριο account δεν με αφήνει με αυτό το email γιατί υπάρχει ήδη στο σύστημα ενεργός λογαριασμός! Εν τέλει θα παραγγείλω αυτό που θέλω από αλλού αλλά γενικά έχω ξενερώσει πολύ με τα μεγαθήρια αυτά που τα έχουν αυτοματοποιήσει τόσο τις λειτουργίες τους και δεν μπορείς να βρεις άνθρωπο να σε εξυπηρετήσει...
Billator Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2024 12 ώρες πριν, SpectralQ είπε Δυστυχώς τίποτα δεν πιάνει. Ειχα να μπω πάνω από 6 μήνες και τα cookies θα εχουν σβηστεί. Βρήκα κάτι Email από το Amazon.de και τους έστειλα email. Ούτε στο chat support τους δεν έχεις πρόσβαση χωρίς login. Η απάντηση τους ήταν ότι λυπούνται αλλά ο μόνος τρόπος για να ανακτήσω την πρόσβαση είναι να τους καλέσω τηλεφωνικά (σε international support line Γερμανιας). Δηλαδή να χρεωθώ διεθνή κλήση για κάτι που φταίνε αυτοί και το σύστημά τους που δεν λειτουργεί. Έχω τον ίδιο λογαριασμό στο Amazon, με τον ίδιο τηλεφωνικό αριθμό και το ίδιο email για πάνω από 15 χρόνια. Verification SMS λαμβάνω κανονικά από όλες τις υπηρεσίες εσωτερικού και εξωτερικού εκτός από αυτούς! Να ανοίξω καινούριο account δεν με αφήνει με αυτό το email γιατί υπάρχει ήδη στο σύστημα ενεργός λογαριασμός! Εν τέλει θα παραγγείλω αυτό που θέλω από αλλού αλλά γενικά έχω ξενερώσει πολύ με τα μεγαθήρια αυτά που τα έχουν αυτοματοποιήσει τόσο τις λειτουργίες τους και δεν μπορείς να βρεις άνθρωπο να σε εξυπηρετήσει... Προσπάθησες να κάνεις log in στo Amazon.com / Amazon.co.uk και στα λοιπά ευρωπαικά Amazon;
SpectralQ Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Στις 11/1/2024 στις 9:15 ΠΜ, Billator είπε Προσπάθησες να κάνεις log in στo Amazon.com / Amazon.co.uk και στα λοιπά ευρωπαικά Amazon; Ναι και συνέβαινε ακριβώς το ίδιο. Δοκίμασα σε .com, .de, .co.uk, .it, .es κ.λπ. Νομίζω πως ξέρω ποιο ήταν το πρόβλημα. Ίσως επειδή εφάρμοσαν globally Two-Factor authentication στους παλιούς λογαριασμούς να μην έχει περάσει το τηλέφωνο μαζί με τον κωδικό της χώρας σωστα... Τελικά μίλησα με το support και το πρόβλημα λύθηκε. (f you need more password help, call us at +49 941 78 87 89 00). Δεν ξέρω τι μαγικό έκαναν αλλά με το που τους έδωσα τα στοιχεία μετά μπορεσα να κάνω login χωρίς πρόβλημα. Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2024 από SpectralQ
Croumeli Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Καλημέρα Στην προσπάθεια μου να δημιουργήσω λογαριασμό στην Amazon για να ρυθμίσω το echo dot μέσω της Alexa app ενώ μου στέλνει OTP και επιβεβαιώνω το email στη συνέχεια για την επιβεβαίωση του κινητού δεν λαμβάνω ποτέ τον OTP με sms. Το έχω κάνει πολλές φορές και μέσω κινητού, tablet και Pc. Δοκίμασα και σε εναλλακτική δημιουργία λογαριασμού στο Amazon de και πάλι τα ίδια. Επιπλέον όταν δοκίμασα να χρησιμοποιήσω αριθμό κινητού αντί για email στο πρώτο στάδιο πάλι δεν έλαβα τον ΟΤΡ. Δεν ξέρω τι να κάνω. Υπάρχει κάποιο email για επικοινωνία. Ευχαριστώ Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2024 από Croumeli
themasternik Δημοσ. 1 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2024 Χαιρεται, και εγω προσπαθω να μπω στον λογαριασμο και δεν με αφηνει με τιποτα, το otp στο κινητο δεν ερχεται ενω στο email το στελνει κανονικα, Επισης προσπαθησα να φτιαξω καινουργιο λογαριασμο αλλα δεν δεχεται τον αριθμο του κινητου γιατι το εχει χρησιμοποιηθει.... Εχει βγαλει καποιος ακρη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα