Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ. ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΥΠΕΔΕΙΞΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ. ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΞΕΚΡΕΜΑΣΤΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΙ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ.

ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΩ Κ ΕΓΩ ΚΑΠΩΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΠΩΛΗΤΡΙΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΒΑΛΩ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΑΝ ΑΚΥΡΩΘΕΙ Η ΑΙΤΗΣΗ ΜΟΥ, ΠΡΟΤΑΘΗΚΕ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟ ΑΦΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΙ Η ΔΙΑΛΥΤΙΚΗ ΑΙΡΕΣΗ.

1) ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ;

2) ΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ, ΑΡΚΕΙ Η ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΜΕ ΕΚ ΝΕΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΚΤΑΜΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΕΝ ΤΕΛΕΙ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΣΤΗΝ ΠΩΛΗΤΡΙΑ ;

3) ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΑΛΛΟΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ; ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΑΘΟΛΟΥ 

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !

Επεξ/σία από panpapad
Δημοσ.

1. Δεν υπάρχει καμία τράπεζα η οποία θα δεχθεί τον όρο διαλυτική αίρεση οπότε μην το προσπαθήσεις καν.

3. Ναι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 3/10/2023 στις 9:39 ΠΜ, vanni είπε

1. Δεν υπάρχει καμία τράπεζα η οποία θα δεχθεί τον όρο διαλυτική αίρεση οπότε μην το προσπαθήσεις καν.

3. Ναι

Σε ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου. 
Ευχαριστώ πολύ !

Επεξ/σία από panpapad
Δημοσ.

ὀπως είπα και πιο πάνω ο όρος διαλυτική αίρεση δεν μπορεί να μπει καθόλου μίλα με την τράπεζα σου να σε καθοδηγήσει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...