likoyrgos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Επειδή έχω αναλάβει τις ηλεκτρονικές πληρωμές ΔΕΗ ΟΤΕ κλπ γονέων, αδελφού (ευτυχώς μου δίνουν τα χρήματα 😁) κλπ έχω βαρεθεί να γράφω RF και κωδικούς πληρωμής. Σκέφτηκα λοιπόν την παραπάνω λύση. Πιστεύετε ότι θα λειτουργήσει ένα τέτοιο Scanner σε περιβάλλον web banking ? Ψάχνοντας βρήκα στο Amazon κάτι σαν αυτό: https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B07CBRTWS5/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A1XI5HHVMNOLNL&psc=1
elio_1 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 αυτό που ψάχνεις είναι μια εφαρμογή που θα είναι reader. πχ για windows έχει βγάλει η microsoft https://apps.microsoft.com/store/detail/qr-code-scanner/9NZFK4DCXMZ4 Μπορείς να χρησιμοποιήσεις την κάμερα του υπολογιστή σου. Σε περίπτωση που χρειάζεσαι εφαρμογή για κινητό υπάρχουν ανάλογες.
likoyrgos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Κατ’ αρχήν σ’ ευχαριστώ για την απάντηση. Χρησιμοποιώ σταθερό υπολογιστή και δεν έχω κάμερα . θέλω κάτι που να διαβάζει τόσο απλούς αριθμούς όσο και barcode . Νομίζω οτι υπάρχουν διαφόρα ήδη barcode και δεν ξέρω αν η συγκεκριμένη εφαρμογή θα μου λύσει το πρόβλημα . Ευχαριστώ και πάλι !
Timour21 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Με αυτό το scanner (και με άλλα φτηνότερα) μπορείς να κάνεις αυτό που θές. Το συνδέεις στον υπολογιστή και σκανάρεις, και θα σου "φέρει" το αποτέλεσμα εκεί που είσαι και γράφεις, πχ αν έχεις ανοιχτό ένα Notepad θα στο "γράψει" εκεί, αν έχεις ανοιχτό browser και είσαι σε ένα συγκεκριμένο textfield θα το "γράψει" εκεί. Γενικότερα όπου μπορείς να βάλεις input με πληκτρολόγιο, βάζεις και με scanner. Διάβασα όμως ότι θες να διαβάζεις και απλούς αριθμούς, κάτι τέτοιο το scanner που κοιτάς δεν μπορεί να το κάνει, τα συγκεκριμένα scanner διαβάζουν μόνο γραμμωτό/ 3d barcode. 1
likoyrgos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Ok ευχαριστώ πολύ! Αν δεν κάνω λάθος όσοι λογαριασμοί είναι με RF έχουν και γραμμωτό κώδικα .
soteras Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Κανεις σε ολους τους λογαριασμους ηλεκτρονικη εγραφή να τους βλεπεις ηλεκτρονικά και απλα αντιγράφεις απευθείας το rf 3
Kthulhou Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 ό,τι είπε ο soteras από πάνω, τι πιο εύκολο κ τζαμπανταν ... k γω πληρώνω της μητέρας μου, μπαίνω ηλεκτρονικά, εγώ έφτιαξα τους κωδικους κλπ άλλωστε ούτε barcode ούτε τίποτα, θα ζητήσεις να τα βλέπεις ΚΑΙ ηλεκτρονικά (αν όχι μόνο ηλεκτρονικα) 1
manolis940 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Θα συμφωνήσω και εγώ με τους ηλεκτρονικούς λογαριασμούς. Σχεδόν οι πάντες, πλέον στέλνουν ηλεκτρονικούς λογαριασμούς. Κάτι νερά έχουν μείνει στην απέξω που πολλές φορές δεν έχουν καν γραμοκώδικα πάνω τους. Αν τόσο πολύ ωστόσο θες το barcode scanner αυτό από Ελλάδα θα σου βγει λίγο πιο ακριβό και διαβάζει και 2D κώδικες όπως qr codes. https://www.skroutz.gr/s/33388250/Netum-NT-1228BL-Scanner-CHeiros-Asyrmato-me-Dynatotita-Anagnosis-2D-kai-QR-Barcodes.html#description
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα