Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, megapaixtaras είπε

δυσκολο να αλλαξω πολυκατοικια,ειμαι ιδιοκτητης και δεν κερδισα το τζοκερ 😛.παντως εχεις δικιο σε οσα λες.

αυτος απο πανω.καλα τα λες αλλα μαλλον δεν διαβασες το θεμα μου απο την αρχη.εδω ειναι ιδιαζουσα περιπτωση.και αν και συμφωνω μαζι σου για το υφος του συνφορουμιτη ,δνε λεει κατι λαθος ,τα ιδια μου ειπαν αλλοι.

εγω απλα σε ρωτησα αν μπορεις ιδιωτικα να κανεις εξωδικο και να διεκδικησεις χρωστουμενα οχι σαν διαχειριστης,ασε που δεν υπαρχει αλλα εγω ας πουμε σαν ιδιοκτητης που δεν εχει ρολλο.υπαρχει τεοτιο παραθυρακι? για να μην κοπει το ρευμα κ.λ.π. ξερεις τετοια περιπτωση?

επαναλμβανω οπως σου ειπε και ο αλλος ομιλητης και αν διαβασεις πισω,δεν υπαρχει διαχειριστης ουτε,συνελευση.ατομικα μπορω να κανω κατι να δικαιωθω?

Αφου εισαι ιδιοκτητης και θελεις να κανεις κατι ,  να ζητησεις το καταστατικο της οικοδομης και να πας σε εναν δικηγορο... Να δεις τι μπορεις να κανεις...Να ζητησεις μια γενικη  συνελευση, κατι να μιλησεις με τους αλλους... Οτι θα κινηθεις νομικα...Να οριστει διαχειριστης σιγουρα...

https://proper.gr/nomothesia-diaxeirisis-polikatoikias/

https://www.nomikosodigos.info/guide/simple-legal/946-condo-building-rules

• Απαντ. 149
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Επισκέπτης
Δημοσ.

Απλά παράτατα και μην ξανασχοληθεις.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Manefs23 είπε

Απλά παράτατα και μην ξανασχοληθεις.

καλα αυτο θα το ηθελα πολυ..το αποθεματικο ομως τελειωσε με τα χρωστουμενα των αλλων 2.μεχρι τωρα απο εκει πληρωνονταν τα χρωστουμενα τους.τωρα πρεπει να βαζουμε οι υπολοιποι απο την τσεπη μας,γιαυτο ασχολουμαι.μεχρι τωρα  οχι οτι δεν ενοχλουμασταν οι υπολοιποι,απλα καναμε υπομονη.κακως βεβαια που δεν αντιδρασαμε πιο νωρις θα μου πεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 28/4/2024 στις 4:11 ΠΜ, dasos2024 είπε

Aπ οτι εχω προσεξει συνηθως ενας απο αυτους που γραφει οτι να΄ ναι εισαι εσυ. Εγω μιλαω απο προσωπικη εμπειρια, για παρομοιο γεγονος που συνεβη στη πολυκατοικια μου. Ποιος θα πληρωσει τα χρεη του μπαταχτση, ο κινεζος? ή μηπως θα του χαριστουν? απο τον διαχειριστη περιμενει να πληρωθει ο πιστωτης και δεν τον ενδιαφερουν τα εσωτερικα θεματα των ενοικων.

Ναι ενταξει, αν υπαρχει αποθεματικο και επαρκει θα δοθουν απο κει. Και οταν αυτο τελειωσει? θα γινει ερανος? Και αν η ΓΣ που λες δε συμφωνησει στη νομικη διεκδικηση τι θα γινει? ομοφωνα πρεπει να συμφωνησει?

Κοίτα τι συμβαίνει σε αυτή την περιπτωση. Άμα τελειώσει το αποθεματικό. Τότε πρέπει να γίνει ΓΣ και να συμφωνήσει η πολυκατοικία ώστε να τα δίνει ο διαχωριστής από την τσέπη του εκτάκτως μέχρι να εκκινήσει η πολυκατοικία νομικές ενέργειες για να πληρώσει ο κακοπληρωτης και όταν τελικά εισπράξει τα χρωστούμενα η πολυκατοικία τότε είναι σύμφωνη να εισπράξει ο διαχειριστής ως φυσικό πρόσωπο τα χρήματα που έδωσε για τις ανάγκες της πολυκατοικίας από την προσωπική του περιουσία. 

Δεν πρέπει να το πράξει μονομερώς αυτό ο διαχειριστής δηλαδή και να πληρώσει από δικά του χρήματα χωρίς να ακολουθήσουν τα παραπάνω. Αν το πράξει, μπορούν να δημιουργούν δύο κολλήματα, το πρώτο με το δικαστήριο που δεν θα έχει στην διάθεσή του τις αναγκαίες αποφάσεις και πρακτικά της ΓΣ που να περιγράφουν τι έγινε, δεν έλαβε δηλαδή εξουσιοδότηση από την ΓΣ ώστε να πληρώσει από δικά του λεφτά και μετά να τα διεκδικήσει αυτός για λογαριασμό της πολυκατοικίας. Δεύτερο, μπορεί να έρθει κανένας ιδιοκτήτης και να σου πει ότι εγώ δεν συναινω, δεν ενημερώθηκα ότι έδωσε από δικά του λεφτά ο διαχειριστης ούτε ξέρω πόσα έδωσε αν δεν υπάρχουν αποδείξεις κτλ. Γενικώς, προβλήματα. 

Τώρα. Άμα έχει τελειώσει το αποθεματικό και δεν ενδιαφέρεται κανένας για να γίνει ΓΣ να αποφασίσουν και να ακολουθήσουν οι διαδικασίες, είτε τα παρατάει όλα και αφήνει την πολυκατοικία σε διάλυση, είτε πληρώνει από δικά του λεφτά χωρίς να είναι εξασφαλισμενο πως θα τα πάρει πίσω. 

Οι αποφάσεις της ΓΣ πρέπει να είναι με 51% η όσο ορίζει το καταστατικό και οι νόμοι. 

11 ώρες πριν, dasos2024 είπε

Oτι να'ναι γραφεις εσυ, οπως και το συνηθιζεις. Γενικα εισαι προκλητικος, φαινεται τη βρισκεις ετσι. Σου ειπα τι συμβαινει απο πρωτο χερι, κι επιμενεις στις θεωριες σου. Ο παππους που θελει οπωσδηποτε ασανσερ για να ανεβει στον οροφο του δεν θα εξυπηρετηθει απο τετοιες θεωριες

Ξαναλεω οτι δε μιλαω για τη συγκεκριμενη περιπτωση αλλα γενικα τι γινεται. Ακριβως, ο διαχειριστης ειναι που πρεπει να κυνηγησει τους μπαταχτσηδες. Δε χρειαζεσαι το... 51% για να διεκδικησεις τα λεφτα σου

Φυσικά και χρειάζεσαι την ομόφωνη γνώμη του 51% της ΓΣ για να διεκδικήσεις λεφτά από 1 η όσους πρέπει ιδιοκτήτες. Αν δεν υπάρξει αυτό το 51% τοτε δεν κάνεις τίποτε. 

8 ώρες πριν, megapaixtaras είπε

δυσκολο να αλλαξω πολυκατοικια,ειμαι ιδιοκτητης και δεν κερδισα το τζοκερ 😛.παντως εχεις δικιο σε οσα λες.

αυτος απο πανω.καλα τα λες αλλα μαλλον δεν διαβασες το θεμα μου απο την αρχη.εδω ειναι ιδιαζουσα περιπτωση.και αν και συμφωνω μαζι σου για το υφος του συνφορουμιτη ,δνε λεει κατι λαθος ,τα ιδια μου ειπαν αλλοι.

εγω απλα σε ρωτησα αν μπορεις ιδιωτικα να κανεις εξωδικο και να διεκδικησεις χρωστουμενα οχι σαν διαχειριστης,ασε που δεν υπαρχει αλλα εγω ας πουμε σαν ιδιοκτητης που δεν εχει ρολλο.υπαρχει τεοτιο παραθυρακι? για να μην κοπει το ρευμα κ.λ.π. ξερεις τετοια περιπτωση?

επαναλμβανω οπως σου ειπε και ο αλλος ομιλητης και αν διαβασεις πισω,δεν υπαρχει διαχειριστης ουτε,συνελευση.ατομικα μπορω να κανω κατι να δικαιωθω?

Οχι αγαπητέ, δυστυχώς αν δεν υπάρχουν αυτά τα δεδομένα που λες ότι λείπουν. Όσο και να ψάχνεσαι, δεν υπάρχει τίποτε να κάνεις από μόνος ιδιωτικά. 

Ψάξου όσο μπορείς και δείτε να φτιάξετε ένα καταστατικό, να δείτε αν υπάρχει ήδη κάποιο, πολύ δύσκολο να μην υπάρχει, απλά πρέπει να ρωτήσετε δικηγόρο η συμβολαιογραφο να σας το ψάξει από το αρχείο των τίτλων κτισης. Μετά τα βάζετε κάτω και μπαίνετε σε μια γραμμή να οργανωθείτε ώστε να μην υπάρχουν τέτοια φαινόμενα και να μπορείτε να κυνηγήσετε νομικά τους κακοπληρωτες.

Επεξ/σία από mariosnik_
  • Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, mariosnik_ είπε

Φυσικά και χρειάζεσαι την ομόφωνη γνώμη του 51% της ΓΣ για να διεκδικήσεις λεφτά από 1 η όσους πρέπει ιδιοκτήτες. Αν δεν υπάρξει αυτό το 51% τοτε δεν κάνεις τίποτε.

Aυτο που ειπα ειναι οτι δε χρειαζεσαι το 51% για να διεκδικησεις τα λεφτα που εσυ ο ιδιος εδωσες, απο τη τσεπη σου.

Τα υπολοιπα που ειπες ειναι γενικως θεωρια, αλλα με τις θεωριες δε λυνονται τα προβληματα. Τα κοινοιχρηστα συνεχιζουν να υπαρχουν και οι λογ/σμοι να εκδιδονται και να πληρωνονται. Μονη λυση για να πληρωσουν οι μπαταχτσηδες και να δωσουν αναδρομικα τα όποια χρωστουμενα, ειναι η νομικη οδος.

20 ώρες πριν, megapaixtaras είπε

Βεβαιως και μπορεις να κανεις εξωδικο, στη δικη μου πολυκατοικια υπηρχε διαμαχη για τα χρεη των κοινοχρηστων και τα εξωδικα μεταξυ των αντιμαχομενων πλευρων διναν και παιρναν😃

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

και μια αθωα απορια καθως δνε εχω μπει ποτε σαυτην την διαδικασια. 

ποσο κοστιζει αν κανω εγω ενα εξωδικο,τι σημαινει και τι αποτελεσμα μπορει να μου φερει? δλδ. αντε και το κανω,μετα δικαιωνομαι και πληρωνω η' εχει καποια διαδικασια μεταξυ δικηγορων?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, megapaixtaras είπε

και μια αθωα απορια καθως δνε εχω μπει ποτε σαυτην την διαδικασια. 

ποσο κοστιζει αν κανω εγω ενα εξωδικο,τι σημαινει και τι αποτελεσμα μπορει να μου φερει? δλδ. αντε και το κανω,μετα δικαιωνομαι και πληρωνω η' εχει καποια διαδικασια μεταξυ δικηγορων?

Το εξώδικο δεν είναι τίποτα παραπάνω από αυτό που λέει το όνομα του. Είναι μια  κοινοποίηση ενός προς κάποιον/κάποιους άλλους ώστε να βρεθεί μια λύση σε κάποιο θέμα εξωδικαστικά. Η ιδιαιτερότητα του και ταυτόχρονα η χρησιμότητά του είναι πως η κοινοποίηση γίνεται με δικαστικό επιμελητή, οπότε σε περίπτωση που η υπόθεση καταλήξει στα δικαστήρια δεν μπορεί να αρνηθεί κάποιος ότι είχε ενημερωθεί.

• Like 2
Δημοσ.
9 ώρες πριν, dasos2024 είπε

Aυτο που ειπα ειναι οτι δε χρειαζεσαι το 51% για να διεκδικησεις τα λεφτα που εσυ ο ιδιος εδωσες, απο τη τσεπη σου.

Τα υπολοιπα που ειπες ειναι γενικως θεωρια, αλλα με τις θεωριες δε λυνονται τα προβληματα. Τα κοινοιχρηστα συνεχιζουν να υπαρχουν και οι λογ/σμοι να εκδιδονται και να πληρωνονται. Μονη λυση για να πληρωσουν οι μπαταχτσηδες και να δωσουν αναδρομικα τα όποια χρωστουμενα, ειναι η νομικη οδος.

Βεβαιως και μπορεις να κανεις εξωδικο, στη δικη μου πολυκατοικια υπηρχε διαμαχη για τα χρεη των κοινοχρηστων και τα εξωδικα μεταξυ των αντιμαχομενων πλευρων διναν και παιρναν😃

Πάμε άλλη μια. 

Λεφτά που θα δώσεις από την τσέπη σου για την πολυκατοικία. Όχι μόνο δεν τα παίρνεις πίσω με το 51%, αλλά πρέπει σε ΓΣ να συμφωνήσει το 51% ότι συναινεί ώστε να πληρώσεις εσύ από την τσέπη σου για έξοδα της πολυκατοικίας και μετά να διεκδικηθουν από την πολυκατοικία για λογαριασμό σου ή ότι σε εξουσιοδοτουν να πληρώσεις εσύ για την πολυκατοικία και να τα διεκδικήσεις εσύ ατομικά από τους οφειλέτες. Αν δεν υπάρξει η παραπάνω διαδικασία, έγραψα πριν στις αμπελοσοφιες μου τι θα γίνει άμα πας να διεκδικήσεις λεφτά από την τσέπη σου. Δεν μπορείς να δράσεις μονομερώς δηλαδή. Δεν έχει σημασια που χρωστάει η πολυκατοικία, αν δεν θα έχει νερό, ρεύμα και από που θα ανέβουν / κατέβουν οι ηλικιωμένοι από το ασανσερ. Απαιτείται συγκεκριμένη διαδικασία για να πληρωθούν οι οφειλές από τους κακοπληρωτες, όσο μάλλον να πληρώσεις από την δική σου τσέπη για θέματα της πολυκατοικιας, αν το κάνεις δεν είναι εξασφαλισμενο ότι θα κερδίσεις τα λεφτά σου πίσω. 

Αυτά από εμένα. Όσοι έχουν τα προβλήματα να μιλήσουν με δικηγόρους, ειδικους σε αστικά θέματα και σε ακίνητα, να κινητοποιηθουν να τα λύσουν. 

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, mariosnik_ είπε

Λεφτά που θα δώσεις από την τσέπη σου για την πολυκατοικία. Όχι μόνο δεν τα παίρνεις πίσω με το 51%, αλλά πρέπει σε ΓΣ να συμφωνήσει το 51% ότι συναινεί ώστε να πληρώσεις εσύ από την τσέπη σου για έξοδα της πολυκατοικίας και μετά να διεκδικηθουν από την πολυκατοικία για λογαριασμό σου ή ότι σε εξουσιοδοτουν να πληρώσεις εσύ για την πολυκατοικία και να τα διεκδικήσεις εσύ ατομικά από τους οφειλέτες. Αν δεν υπάρξει η παραπάνω διαδικασία, έγραψα πριν στις αμπελοσοφιες μου τι θα γίνει άμα πας να διεκδικήσεις λεφτά από την τσέπη σου. Δεν μπορείς να δράσεις μονομερώς δηλαδή. Δεν έχει σημασια που χρωστάει η πολυκατοικία, αν δεν θα έχει νερό, ρεύμα και από που θα ανέβουν / κατέβουν οι ηλικιωμένοι από το ασανσερ. Απαιτείται συγκεκριμένη διαδικασία για να πληρωθούν οι οφειλές από τους κακοπληρωτες, όσο μάλλον να πληρώσεις από την δική σου τσέπη για θέματα της πολυκατοικιας, αν το κάνεις δεν είναι εξασφαλισμενο ότι θα κερδίσεις τα λεφτά σου πίσω.

Ειπαμε, ο διαχειριστης μπορει να κινηθει νομικα για να διεκδικησει τα  χρηματα του χωρις να χρειαζεται ιδιαιτερες  εξουσιοδοτησεις απο αλλους. Εξασφαλισμενο δεν ειναι τιποτα. Η πολυκατοικια δε μπορει να μεινει χωρις κοινοχρηστα ουτε με απληρωτους λογ/σμους, αυτο ειναι το μονο σιγουρο. Η συγκεκριμενη διαδικασια που λες ειναι οτι θα πληρωθουν/συνεχισουν να πληρωνονται κανονικα ολα και μετα θα περιμενεις να παρεις τα λεφτα δια της νομικης οδου απο τους μπαταχτηδες(ο δ/στης ειναι αυτονοητο οτι εχει μαζι του τη πλειοψηφια, αλλιως δεν ειναι δ/στης)

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, dasos2024 είπε

Ειπαμε, ο διαχειριστης μπορει να κινηθει νομικα για να διεκδικησει τα  χρηματα του χωρις να χρειαζεται ιδιαιτερες  εξουσιοδοτησεις απο αλλους. Εξασφαλισμενο δεν ειναι τιποτα. Η πολυκατοικια δε μπορει να μεινει χωρις κοινοχρηστα ουτε με απληρωτους λογ/σμους, αυτο ειναι το μονο σιγουρο. Η συγκεκριμενη διαδικασια που λες ειναι οτι θα πληρωθουν/συνεχισουν να πληρωνονται κανονικα ολα και μετα θα περιμενεις να παρεις τα λεφτα δια της νομικης οδου απο τους μπαταχτηδες(ο δ/στης ειναι αυτονοητο οτι εχει μαζι του τη πλειοψηφια, αλλιως δεν ειναι δ/στης)

Οκ. Πήγαινε λοιπόν να εφαρμόσεις τα παραπάνω στην πολυκατοικία σου. Και όταν σε ρωτήσει ο δικηγόρος η ο δικαστής για τις αποφάσεις της ΓΣ και τις εξουσιοδοτησεις πες τους αυτά που γράφεις εδώ. Καλή τύχη. 

• Thanks 1
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, mariosnik_ είπε

Οκ. Πήγαινε λοιπόν να εφαρμόσεις τα παραπάνω στην πολυκατοικία σου. Και όταν σε ρωτήσει ο δικηγόρος η ο δικαστής για τις αποφάσεις της ΓΣ και τις εξουσιοδοτησεις πες τους αυτά που γράφεις εδώ. Καλή τύχη. 

Οπως εχω πει, εχουν ηδη εφαρμοστει. Απο πρωτο χερι μιλαω. Για τη ΓΣ το ειπαμε μολις, εξυπακουεται οτι ο δ/στης την εχει μαζι του

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Και γιατί να πληρώσει ο διαχειριστής από την τσέπη του τα έξοδα της πολυκατοικίας; Με τη σύμφωνη γνώμη του 51% ή από μόνος του. Έτσι δε θα βολευτούν περισσότερο αυτοί που δεν πληρώνουν από άποψη, αφού μέχρι να κινηθούν νομικές διαδικασίες και να ολοκληρωθούν...ζήσε Μάη μου... Υπάρχει κάτι που τον υποχρεώνει;

Δημοσ.
4 ώρες πριν, piccolino είπε

Και γιατί να πληρώσει ο διαχειριστής από την τσέπη του τα έξοδα της πολυκατοικίας; Με τη σύμφωνη γνώμη του 51% ή από μόνος του. Έτσι δε θα βολευτούν περισσότερο αυτοί που δεν πληρώνουν από άποψη, αφού μέχρι να κινηθούν νομικές διαδικασίες και να ολοκληρωθούν...ζήσε Μάη μου... Υπάρχει κάτι που τον υποχρεώνει;

Οχι, δεν υπάρχει κάτι που τον υποχρεώνει να πληρώνει απο την τσέπη του για έξοδα άλλων. Παρα μόνο το δικό του μερίδιο. 

Μπορει όμως, εάν έχει τελειώσει και το αποθεματικό, να θέλει να πληρώσει με την θέληση του από δικά του λεφτά για έκτακτες καταστάσεις πχ απλήρωτο ρεύμα κτλ. Μπορεί να το κάνει. 

Αυτό που εξηγώ παραπάνω στον φίλο και δεν καταλαβαίνει, είναι ότι πριν το πράξεις αυτο, πρέπει να γίνει ΓΣ να ενημερωθούν και να συναινεσουν, ώστε όταν ξεκινήσει η διαδικασία με δικηγόρο και δικαστήριο να έχεις την εξουσιοδότηση από την ΓΣ. Μπορείς είτε να πληρώσεις τυχόν οφειλές είτε βάζοντας τα χρήματα στο αποθεματικό στον λογαριασμό της πολυκατοικίας και να πληρώσεις από εκεί προς όπου χρωστάς, είτε κατευθείαν από δικό σου λογαριασμό. Αν δεν το κάνεις, μετά θα είναι δύσκολο να τα πάρεις πίσω από αυτούς που χρωστάνε και μπορεί να υπάρξουν κολλήματα. 

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, mariosnik_ είπε

Οχι, δεν υπάρχει κάτι που τον υποχρεώνει να πληρώνει απο την τσέπη του για έξοδα άλλων. Παρα μόνο το δικό του μερίδιο. 

Μπορει όμως, εάν έχει τελειώσει και το αποθεματικό, να θέλει να πληρώσει με την θέληση του από δικά του λεφτά για έκτακτες καταστάσεις πχ απλήρωτο ρεύμα κτλ. Μπορεί να το κάνει. 

Αυτό που εξηγώ παραπάνω στον φίλο και δεν καταλαβαίνει, είναι ότι πριν το πράξεις αυτο, πρέπει να γίνει ΓΣ να ενημερωθούν και να συναινεσουν, ώστε όταν ξεκινήσει η διαδικασία με δικηγόρο και δικαστήριο να έχεις την εξουσιοδότηση από την ΓΣ. Μπορείς είτε να πληρώσεις τυχόν οφειλές είτε βάζοντας τα χρήματα στο αποθεματικό στον λογαριασμό της πολυκατοικίας και να πληρώσεις από εκεί προς όπου χρωστάς, είτε κατευθείαν από δικό σου λογαριασμό. Αν δεν το κάνεις, μετά θα είναι δύσκολο να τα πάρεις πίσω από αυτούς που χρωστάνε και μπορεί να υπάρξουν κολλήματα. 

Σε αυτά με τη ΓΣ κλπ ήσουν πολύ ξεκάθαρος, δε τα γνώριζα και είναι χρήσιμα. Αλλά κόλλησα λίγο μήπως υπάρχει και κάτι που υποχρεώνει το διαχειριστή. Σ ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες.

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά, οπως δεκάδες φορές έχει γραφτει σε ανάλογα θέματα, τα πάντα ειναι θέμα δικαιοσυνης.

Δυστηχως στην Ελλάδα (ισως και σε άλλες χωρες δε ξέρω), ειναι κοστοβόρο και χρονοβόρο να τα βάλεις με τζαμπατζηδες. Οι διαδικασίες (που καποιες τις έχετε γράψει παραπάνω), χρειάζονται ελευθερο χρόνο να ασχοληθείς και κάποιος να τρέξει ενω ολοι οι άλλοι θα σφυριζουν αδιάφοροι.

Γενικά η δουλειά του διαχειριστή (που ειναι και υποχρεωτικό), ειναι χάσιμο χρόνου και δε σε προστατεύει κανείς. Εχεις την ευθυνη για το μεγαλυτερο ποσοστό.

Κλασική περιπτωση πολυκατοικίας με αρκετους τζαμπατζηδες, οπου ο διαχειριστής με δεκάδες ανακοινωσεις, μέιλ, εξωδικα, δικηγόρους, προσπαθούσε να κάνει κάποιους να πληρωσουν ωστε να φτιαχτουν προβληματα σε τοιχοποιία του κτιρίου. Τι έγινε? Ειχε οριστει δικάσιμος για τους τζαμπατζηδες μετά απο πολύ καιρό, αλλά ως τοτε, κατέρευσε ένα κομμάτι απο το μπαλκονι ενός (κοινοχρηστα για οσους δε γνωριζουν), χτυπησε ένα παιδί και μαντέψτε ποιον έτρεχαν πρωτο πρωτο στις αστυνομίες και ποιος περασε αυτοφορα.

Η λυση ειναι η αλλαγή νόμου ή η αυστηροποίησή του, αλλά σε χωρα που η δικαιοσυνη χρειάζεται δικαιοσυνη δεν υπάρχουν πολλές επιλογές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...