Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2004 Το προβλημα δεν ειναι καινουργιο αλλα λεω μηπως και βρω λυση.Οτι antivirus και να βαλω στο pc μου δεν κανει μονο του τα απαιτουμενα update και εχω συνιθησει καθε 1-2 μερες να τα κανω μονος μου.Ειχα Norton 2004 και τωρα εχω Symantec antivirus v.9 .Τα ιδια εκανε και το πρωτο προγραμμα τα ιδια και το δευτερο.Φυσικα η επιλογη για αυτοματο update ειναι κλικαρισμενη.Το παραξενο ειναι οτι το ιδιο προγραμμα στο Laptop μου τα κανει ολα τα update μονο του. Εχει κανεις καμμια καλη ιδεα για το τι μπορει να συμβαινει στο desktop ????Και στα δυο pc εχω win xp pro gr. Ευχαριστω. Αν το ερωτημα μου εχει να κανει με αλλη κατηγορια του forum ας το μεταφερει καποιος mod. :oops: :oops: :oops:
polidis Δημοσ. 16 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2004 Gianni mipos exeis firewall kai exeis mplokari tin port pou eine ypefthini gia to live updates tou Nortona? Leo tora
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2004 Gianni mipos exeis firewall kai exeis mplokari tin port pou eine ypefthini gia to live updates tou Nortona?Leo tora Εχω το zone alarm αλλα πως το βλεπω αυτο που λες φιλε μου.Ευχαριστω. :?: :?: :?:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.