greekfragma Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 όταν ανοίγουν τέτοια θέματα δε μπορώ να σκεφτώ σοβαρά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 11 λεπτά πριν, mak3don είπε Βάλε λίγο σαπουναδα στην βαλβίδα και δες ανκάνει μπουρμπουληθρα ίσως χάνει από την βαλβίδα Και αν είναι η βαλβίδα τι θα κάνει;Θα την αλλάξει μονος του; 11 λεπτά πριν, mak3don είπε Βάλε λίγο σαπουναδα στην βαλβίδα και δες ανκάνει μπουρμπουληθρα ίσως χάνει από την βαλβίδα Και αν είναι η βαλβίδα τι θα κάνει;Θα την αλλάξει μονος του; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 16 minutes ago, mak3don said: Βάλε λίγο σαπουναδα στην βαλβίδα και δες ανκάνει μπουρμπουληθρα ίσως χάνει από την βαλβίδα Τι ίσως; Δηλαδή υπάρχει περίπωση να κάνει μπουρμπουλήθρα στη βαλβίδα, αλλά να μην χάνει από εκεί? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mak3don Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Πρώτα από όλα θα ξέρει αν χάνει από την βαλβίδα η από το λάστιχο Αν χάνει από την βαλβίδα μπορείς να την αλλάξεις για πλάκα με μηδενικό κόστος βιδωτη είναι και αν αγοράσεις βαλβίδες έχει και το εργαλειακι μέσα Αν δεν εμπιστεύεται να την αλλάξει πάει σε βουλκανιζατέρ και την αλλάζουν πάλι με κάνα ταληρο υποθέτω Εγώ ακόμα και τρύπες από βίδες η καρφια μόνος μου τα κάνω έχω ένα σετ φυτίλια και γρύλο στο αμάξι μίας και το αυτοκίνητο μου δεν έχει ρεζέρβα ούτε γρύλο παρά μόνο τρόμπα και ενα μπουκάλι με υγρό σφαγισματος πού νομίζω λέγεται φαστ στην γλώσσα των συνεργείων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 8 λεπτά πριν, mak3don είπε Πρώτα από όλα θα ξέρει αν χάνει από την βαλβίδα η από το λάστιχο Αν χάνει από την βαλβίδα μπορείς να την αλλάξεις για πλάκα με μηδενικό κόστος βιδωτη είναι και αν αγοράσεις βαλβίδες έχει και το εργαλειακι μέσα Αν δεν εμπιστεύεται να την αλλάξει πάει σε βουλκανιζατέρ και την αλλάζουν πάλι με κάνα ταληρο υποθέτω Εγώ ακόμα και τρύπες από βίδες η καρφια μόνος μου τα κάνω έχω ένα σετ φυτίλια και γρύλο στο αμάξι μίας και το αυτοκίνητο μου δεν έχει ρεζέρβα ούτε γρύλο παρά μόνο τρόμπα και ενα μπουκάλι με υγρό σφαγισματος πού νομίζω λέγεται φαστ στην γλώσσα των συνεργείων Εννοείς να αλλάξει την βελόνα απο την βαλβίδα.Γιατί να αλλάξεις την βαλβίδα θέλει ελαφρύ ξεμοντάρισμα. Γενικά πάντως είναι απο τα πράγματα που δεν αξίζει να ασχοληθείς αν δεν έχεις μείνει στην ερημιά μεσάνυχτα. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 2 minutes ago, mak3don said: Πρώτα από όλα θα ξέρει αν χάνει από την βαλβίδα η από το λάστιχο Αν χάνει από την βαλβίδα μπορείς να την αλλάξεις για πλάκα με μηδενικό κόστος βιδωτη είναι και αν αγοράσεις βαλβίδες έχει και το εργαλειακι μέσα Αν δεν εμπιστεύεται να την αλλάξει πάει σε βουλκανιζατέρ και την αλλάζουν πάλι με κάνα ταληρο υποθέτω Εγώ ακόμα και τρύπες από βίδες η καρφια μόνος μου τα κάνω έχω ένα σετ φυτίλια και γρύλο στο αμάξι μίας και το αυτοκίνητο μου δεν έχει ρεζέρβα ούτε γρύλο παρά μόνο τρόμπα και ενα μπουκάλι με υγρό σφαγισματος πού νομίζω λέγεται φαστ στην γλώσσα των συνεργείων Ε πως θα το ξέρει, αφού είπες ότι αν δει μπουρμπουλήθρες στη βαλβίδα τότε ΙΣΩΣ να χάνει από την βαλβίδα... Όσο για τη βαλβίδα προφανώς αγνοείς και το ότι μπαίνει σφηνωτά και όχι βιδωτά στη ζάντα, καθώς επίσης ότι μπαίνει από το εσωτερικό της ζάντας και άρα προϋποθέτει ξεμοντάρισμα ελαστικού. Τα βουλκανιζατέρ - τουλάχιστον στην περιοχή μου - έχουν ταρίφα 10€ + ΦΠΑ, ακόμα και εάν δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να ξεμοντάρουν το λάστιχο από τη ζάντα, αν χρειαστεί βαλβίδα την χρεώνουν έξτρα. Επίσης μάθε ότι τα φυτίλια και το φαστ (μάρκα προϊόντος είναι και όχι αργκό των συνεργείων) είναι προσωρινή λύση, και με την πρώτη ευκαιρία πρέπει να πάει σε βουλκανιζατέρ για να φτιαχτεί σωστά με εσωτερικό μπάλωμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mak3don Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Αυτό που λες πως μπαίνει σφηνωτα δεν είναι η βαλβίδα αλλά το στέλεχος όπου πάνω του βιδωνει η βαλβίδα το οποίο ένας σωστός λαστιχας αλλάζει με νέο κάθε φορά που βάζει ένα καινούργιο λάστιχο και όντως για να αλλάξει θέλει ξεμονταρισμα το λάστιχο. όμως δεν είναι η βαλβίδα η οποία αλλάζει με τον τρόπο που είπα Από ότι φαίνεται δεν είσαι άνθρωπος πού σηκώνει συζήτηση και τα ξέρεις όλα οπότε σε αφήνω να καθοδηγήσεις εμάς που ζούμε πίσω από το φεγγάρι και δεν ξέρουμε τίποτα 9 λεπτά πριν, mak3don είπε https://m.youtube.com/watch?v=2-Zx9dbQKrI&pp=ygUXUmVpZmVuIHZlbnRpbCBzY2hyYXViZW4%3D Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2023 από mak3don Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 https://www.renparts.gr/proionta/valvides_elastikon βαλβίδα https://komninos-group.gr/product/velona-valvidas-makria-me-elastirio-core-long/ βελόνα βαλβίδας. Αν ο τροχός εχει αισθητήρα πίεσης δεν αλλάζουν τίποτα πλέον. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 21 minutes ago, mak3don said: Αυτό που λες πως μπαίνει σφηνωτα δεν είναι η βαλβίδα αλλά το στέλεχος όπου πάνω του βιδωνει η βαλβίδα το οποίο ένας σωστός λαστιχας αλλάζει με νέο κάθε φορά που βάζει ένα καινούργιο λάστιχο και όντως για να αλλάξει θέλει ξεμονταρισμα το λάστιχο. όμως δεν είναι η βαλβίδα η οποία αλλάζει με τον τρόπο που είπα Αυτό που περιέγραψες δεν είναι η βαλβίδα, είναι ο πυρήνας/βελόνα της βαλβίδας ο οποίος μαζί με το στέλεχος λέγεται βαλβίδα. Δεν θα κολλήσουμε στην ονοματολογία όμως, στην περίπτωση που συζητάμε (δλδ να χάνει αέρα από βαλβίδα) αλλάζεται αναγκαστικά (και όχι προληπτικά όπως στην τοποθέτηση νέου ελαστικού) ολόκληρη, οπότε αυτό που έγραψες πριν περί αλλαγής μόνο βελόνας "με κάνα ταληρο υποθέτω" ήταν εντελώς άκυρο. 31 minutes ago, mak3don said: Από ότι φαίνεται δεν είσαι άνθρωπος πού σηκώνει συζήτηση και τα ξέρεις όλα οπότε σε αφήνω να καθοδηγήσεις εμάς που ζούμε πίσω από το φεγγάρι και δεν ξέρουμε τίποτα Προφανώς και δεν τα ξέρω όλα, για το συγκεκριμένο θέμα όμως ξέρω αρκετά ώστε να κρίνω ότι τα περισσότερα από όσα έγραψες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalmik Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Συγνώμη αλλά θεωρώ υπερβολή να απασχολείται το forum με ερωτήσεις σχεδόν αυτονόητες του στιλ "Γιατί κάηκε το φαγητό" "Γιατί έπαθα κορωνοϊό?" Aν χάνει το λάστιχο πάει κανείς στο βουλκανιζατέρ και το φιτάχνει ο ειδικός με πολύ χαμηλή αμοιβή. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 2 λεπτά πριν, kalmik είπε Συγνώμη αλλά θεωρώ υπερβολή να απασχολείται το forum με ερωτήσεις σχεδόν αυτονόητες του στιλ "Γιατί κάηκε το φαγητό" "Γιατί έπαθα κορωνοϊό?" Aν χάνει το λάστιχο πάει κανείς στο βουλκανιζατέρ και το φιτάχνει ο ειδικός με πολύ χαμηλή αμοιβή. Ακριβώς αυτό έγραψα και εγώ στο πρώτο μου ποστ.Δεν αξίζει τον κόπο να ασχοληθείς για κάτι τέτοιο .Που στην τελική δεν μπορείς να το διορθώσεις και μονος σου. Και το λέει κάποιος που αλλάζει μονος του φίλτρα,λάδια,μπουζί ,προθερμάνσεις,λαμπάκια. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 On 03/10/2023 at 00:05, Joshua21 said: Μερικές φορές τυχαίνει να χάνει μόνο όταν είναι σταματημένο, και μόνο όταν το λάστιχο εφάπτεται στο δρόμο στο σημείο που είναι το καρφί. σωστα .οταν πατιεται το καρφι μεσα που εφαπτεται αυτη η πλευρα τοτε μπορει να χασει στιγμιαια εκεινη την στιγμη. και χτες κατι πατησα και το πηγα σε βουλκανιζατερ. ευτυχως το ειδα με το ματι πριν βαρεσει alarm για Low pressure. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα