JSD Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) https://www.newsit.gr/ellada/erxontai-750-kameres-stin-attiki-gia-egklimatikotita-kai-kykloforiako-ti-provlepei-to-sxedio-tis-elas/3872876/?utm_medium=Referral&utm_source=Inarticle Στόχος είναι μέχρι τέλος του χρόνου να έχει προχωρήσει ένα μεγάλο μέρος του έργου που θα αφορά στην online εικόνα από ψηλά ενός μεγάλου μέρους της πόλης, είτε από τις σταθερές κάμερες είτε από drones που θα πετούν και θα μεταφέρουν δεδομένα. Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2023 από JSD 5 1
basilis_k6 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Αναφορά σε κείμενο Να σημειωθεί ότι στην περιφέρεια Αττικής υπάρχουν 150 με 200 κάμερες για την διαχείριση της κυκλοφορίας από την εποχή των Ολυμπιακών Αγώνων ακόμη, εκ των οποίων λειτουργούν μόνο οι 18. μονο γελιο προκαλουν αυτες οι ειδησεις. πληρωνουμε τις παλιες καμερες χρυσαφι, δεν λειτουργησαν ποτε, ας ξαναγορασουμε. στο μεταξυ πληρωνουμε και κατι χιλιαδες τροχαιους για να μην κανουν απολυτως τιποτα. θα παει και αυτο τοσο καλα οσο η παταξη του λαδωματος για διπλωμα. 11 1 1
tasanton Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Λίγες είναι, αν θέλουμε να μεταμορφωθεί η χώρα γρήγορα. Και φυσικά, αυτό είναι το ήμισι: το άλλο ήμισι είναι να κάνουν κάτι με τις κάμερες, π.χ. να στέλνουν πρόστιμα. Αλλιώς κάποια εταιρεία θα φάει λεφτά (πάλι). 3
Bitbit Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 ούτε θέλω να σκέφτομαι πως θα είναι σε λίγα χρόνια η ζωή μας. Καλά για τη ζωή των παιδιών μας δε το συζητώ. Έλεγχος στους πάντες και τα πάντα, κάμερες σε κάθε γωνία, σε κάθε στενό. Και έχεις τη γνωστή καραμέλα της εγκληματικότητας. Μόνο που η εγκληματικότητα δεν έχει αυξηθεί επειδή δεν υπάρχουν κάμερες αλλά επειδή υπάρχει ατιμωρησία. Μια χαρά μπορεί να μειωθεί χωρίς καμια κάμερα. Αλλά αφού δεν έχουμε κάτι να κρύψουμε γιατί όχι; Βάλτε κάμερες και ... 3 1 1
Basilhs23___ Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Καλώς να έρθουν. Το ότι έφεραν και παλιά αλλά δεν λειτούργησαν δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να κάνουμε τίποτε άλλο. Αν όλοι αυτοί οι επαναστάτες που γκρινιάζουν για την ελευθερία και βγαίνουν στους δρόμους ξηλωνοντας κάμερες, ασχολιοντουσαν με το αν είναι σε λειτουργία, έστελναν επιστολές η πίεζαν τους αρμόδιους για να αξιοποιηθούν σωστά και να μην πήγαιναν τα λεφτά των πολιτών στα σκουπίδια, τοτε θα είχανε φέρει ένα αποτέλεσμα. Αλλά κλασσικά στην Ελλάδα γκρινιάζουμε για όλα, πάμε κόντρα κατά του κράτους στα πάντα και μετά μας κάνει εντύπωση γιατί δεν έπιασαν τόπο τα λεφτά του πολίτη όταν οι μισοί πολίτες δεν ενδιαφέρονται και οι άλλοι μισοί είναι στα κάγκελα αντίθετοι, ε σου λένε και οι πολιτικοί ότι χεστήκαμε στην τελική, εμείς τους μισθούς μας τους παίρνουμε. Η κάμερα αυτού του τύπου δεν συμβάλλει τόσο στην μείωση της εγκληματικότητας αλλα στην εξιχνίαση εγκλημάτων και την συλλογή στοιχείων μέσω της καταγραφής. Όσο για τα παιδιά, μια χαρά θα μεγαλώσουν όπως μεγαλώνουν στο εξωτερικό που έχουν παντού κάμερες. 6 1
tasanton Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Δηλαδή, πώς αλλάζει η ζωή σου αν υπάρχουν κάμερες; Σε τι σε δυσκολεύει η ύπαρξη μιας κάμερας εκεί ψηλά; Ειδικά αν δουλεύουν και μπορούν να λειτουργούν ως αποδεικτικό στοιχείο (ελλείψει ανάγκης χιλιάδων ακόμα αστυνομικών που θα απαιτούνταν σε κάθε γωνιά και κάθε στενό, απλά για βεβαίωση συμβάντων). Τα περί ατιμωρησίας με βρίσκουν 100% σύμφωνο. (δεν συζητώ καν το γεγονός ότι σε παρακολουθούν αν θέλουν με 1500 τρόπους) Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2023 από tasanton
vagos789 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Ερχονται 750 κάμερες σε περιοχές με υψηλά ποσοστά εγκληματικότητας Το σχέδιο βρίσκεται ακόμα σε αρχικό στάδιο, καθώς η ενεργοποίηση ακόμα 750 καμερών θα απαιτήσει μεταξύ άλλων την αναβάθμιση του Κέντρου Επιχειρήσεων της ΓΑΔΑ Σχολιαζουμε κατι που αφορα τα αγεννητα παιδια μας
xp-user Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Εσεις που ειστε εναντια στο να μπουν καμερες ελπιζω να μην χρειαστειτε υλικο απο καποια τετοια καμερα ειτε γιατι σας ληστεψαν ειτε γιατι σας χτυπησε καποιο αυτοκινητο νυχτα και τη κοπανησε ειτε γιατι ακομα χειροτερα εμπλακειτε σε τροχαιο σοβαρο Ο γιος μου που ειχε εμπλακει σε ενα τετοιο τροχαιο την εβγαλε καθαρη μετα απο πολυ τρεξιμο βεβαια επειδη κατα τυχη απεναντι ηταν μια μεγαλη εκθεση αυτοκινητων και αν και τυπικα παρανομα....ειχε καμερα που επιασε το ατυχημα 6 1
SabotazNic Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, basilis_k6 είπε μονο γελιο προκαλουν αυτες οι ειδησεις. πληρωνουμε τις παλιες καμερες χρυσαφι, δεν λειτουργησαν ποτε, ας ξαναγορασουμε. στο μεταξυ πληρωνουμε και κατι χιλιαδες τροχαιους για να μην κανουν απολυτως τιποτα. θα παει και αυτο τοσο καλα οσο η παταξη του λαδωματος για διπλωμα. Ναι αλλά εγώ νόμιζα ότι μόνο μια κατηγορία επαγγελματιών κλέβει σε αυτό το κράτος 🤪 Και τώρα με το οακα, τόσα στάδια και γήπεδα από τους ολυμπιακούς που θα μπορούσαν να δοθούν σε ομάδες και έμειναν έτσι να σαπίσουν Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2023 από SabotazNic
spooker Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Ο Έλληνας αν δεν πονέσει το πορτοφόλι μυαλό δεν βάζει. Θέλω να αρχίσουν να πέφτουν τα πρόστιμα αυτόματα. Μόνο από τις παραβιάσεις ερυθρού σηματοδότη θα βγουν οι μισές συντάξεις για το επόμενο έτος. 3
basilis_k6 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Μόλις τώρα, spooker είπε Ο Έλληνας αν δεν πονέσει το πορτοφόλι μυαλό δεν βάζει. Θέλω να αρχίσουν να πέφτουν τα πρόστιμα αυτόματα. Μόνο από τις παραβιάσεις ερυθρού σηματοδότη θα βγουν οι μισές συντάξεις για το επόμενο έτος. ποιος θα κοψει κλησεις? μπορω να σφαξω ολα τα κοκκινα απο εδω μεχρι το σουνιο, ξεκρανωτος μιλωντας στο τηλεφωνο, και η μονη περιπτωση να ασχοληθει η τροχαια μαζι μου ειναι αν τρακάρω πανω σε περιπολικο κατα λαθος. και παλι βεβαια θα τη σκαπουλαρω γιατι "εχω γνωστο". 1
Basilhs23___ Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 4 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε ποιος θα κοψει κλησεις? μπορω να σφαξω ολα τα κοκκινα απο εδω μεχρι το σουνιο, ξεκρανωτος μιλωντας στο τηλεφωνο, και η μονη περιπτωση να ασχοληθει η τροχαια μαζι μου ειναι αν τρακάρω πανω σε περιπολικο κατα λαθος. και παλι βεβαια θα τη σκαπουλαρω γιατι "εχω γνωστο". Οι κλήσεις έρχονται αυτόματα και ταχυδρομικά στο σπίτι, έχουν και φωτογραφία του ΙΧ με την παραβίαση ορίου ταχύτητας η φαναριού. 2
spooker Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 59 minutes ago, basilis_k6 said: ποιος θα κοψει κλησεις? μπορω να σφαξω ολα τα κοκκινα απο εδω μεχρι το σουνιο, ξεκρανωτος μιλωντας στο τηλεφωνο, και η μονη περιπτωση να ασχοληθει η τροχαια μαζι μου ειναι αν τρακάρω πανω σε περιπολικο κατα λαθος. και παλι βεβαια θα τη σκαπουλαρω γιατι "εχω γνωστο". έχεις βγει ποτέ από τη χώρα να δεις τι γίνεται ή πιστεύεις πως η Ελλάδα είναι η καλύτερη χώρα του κόσμου? 1
basilis_k6 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, spooker είπε έχεις βγει ποτέ από τη χώρα να δεις τι γίνεται ή πιστεύεις πως η Ελλάδα είναι η καλύτερη χώρα του κόσμου? εχω φαει κληση με ποδηλατο σε αλλη χωρα. για πισω κοκκινο φωτακι. Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2023 από basilis_k6
Προτεινόμενες αναρτήσεις