Narayan Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 OP, μην αγχώνεσαι, πιο πιθανό είναι να παραλάβεις κανονικά και το δέμα να περιέχει κάτι άλλο φθηνότερο από αυτό που παρήγγειλες. 😁
neo80 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 2 minutes ago, Titos301 said: Γενικα στα αρωματα παιζουν πολλα μουφα μαιμου κτλ οποτε θελει προσοχη η συγκεκριμενη κατηγορια προιοντων Μα για αυτό αγόρασα απο το skroutzmarket place. 1
Mhlogiatros Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Αυτο το " marketplace " χωρις site και φυσικη παρουσια δε νομιζω να ειναι σα του φάτσαμπουκ .... Η μπορει να ειναι ? 1
elgol Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Μπορεις να το γυρισεις πισω αν αποδειξεις πως δεν ειναι γνησιο απο το sκoutz θα παρεις τα χρηματα πισω
im2004 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Ανύπαρκτες εταιρίες, χωρίς στοκ, ΠΡΟΣΟΧΗ με τις πιστωτικές. 1 2
thetiesthatbind Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 2 σελίδες τόπικ για την πιο άκυρη ερώτηση στον πλανήτη. Αραξτε λιγο παιδια. 1
dpolal Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, neo80 είπε οκ θα δω πως θα πάει και θα ενημερώσω. Αυτά που διαβάζω και ακούω είναι ανησυχητικά. https://www.tovima.gr/2022/04/13/society/kataggelia-kolafos-kata-tis-skroutz-gia-eksapatisi-pelaton/ Καταρχήν το συγκεκριμένο άρθρο, όλως τυχαίως, ανέβηκε την εποχή που είχε κατακλυστεί το ίντερνετ με διαφημίσεις προώθησης νέας πλατφόρμας που πλασαριζόταν σαν το νέο skroutz. Δεύτερον, τώρα σοβαρά, έκανες την παραγγελία Κυριακή και έχεις ήδη ανέβει στα κάγκελα με τις καταγγελίες έτοιμες στο χέρι; Όπως σου είπαν ήδη, λάρωσε λίγο, θα πάθεις τίποτα. 1
vorlon68 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, neo80 είπε Καλά έτσι και ήταν για μένα το δέμα θα φάνε μεγάλο κράξιμο στο τηλέφωνο τα στοιχεία τους τα έχω τοσό το σκρουτζ (2152154242) όσο και η μεταφορική. Το σκρούτζ για τους εξής λόγους: Δεν σταματάνε την συνεργασία με την εν λόγω μεταφορική. Δεν ενημερώνουν τον καταναλωτή ότι με την παρακάτω μεταφορική θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα και τέλος. Γιατί δεν έχουν επιλογή στην ιστοσελίδα τους για την μεταφορικές εταιρείες με τις οποίες συνεργάζονται. Και η μεταφορική γιατί: Δεν χτυπήσανε το κουδούνι ούτε άφησαν χαρτάκι. Αλλά και δεν με ενημέρωσαν. https://directory.acci.gr/companies/details/53741892 Σήμερα το κατάστημα πάρεδωσε το δέμα στην ACS. Απο την στιγμή που δεν εχουμε ανακαλύψει τον διακτινισμό η ACS θα σου παραδώσει το δέμα απο την τετάρτη και μετά.
GamingMaster424 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Δηλαδή έκανες την παραγγελία Κυριακή και Δευτέρα μεσημέρι περίμενες να την έχεις και στα χέρια σου, μάλιστα. Ενώ ταυτόχρονα η ίδια η πλατφόρμα σου δίνει εκτίμηση παράδοσης για Τρίτη ή Τετάρτη. Λογικό. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Σε βλέπω τα μεσάνυχτα να κατεβαίνεις στα σκαλιά να περιμένεις το κουριερ.Δεν ξέρω μπας και κατασκηνώσεις έξω απο την ACS της περιοχής σου!!!!
Strat8 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, neo80 είπε Το στάδιο "προς αποστολή" στο skroutz, ΔΕΝ σημαίνει οτι είναι προς αποστολή σε εσένα αλλά οτι είναι προς αποστολή της παραγγελίας απο το κατάστημα στην μεταφορική. Μην μπερδεύεσαι. Μόλις η μεταφορική το παραλάβει, το στάδιο θα πάει στο "παραδόθηκε στην courier". Μόλις φτάσει σε εκείνο το στάδιο, συνήθως την επόμενη εργάσιμη ημέρα έρχεται. 2 το πολύ.
neo80 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 ok περιμένω και βλέπουμε. 32 minutes ago, Strat8 said: Το στάδιο "προς αποστολή" στο skroutz, ΔΕΝ σημαίνει οτι είναι προς αποστολή σε εσένα αλλά οτι είναι προς αποστολή της παραγγελίας απο το κατάστημα στην μεταφορική. Μην μπερδεύεσαι. Μόλις η μεταφορική το παραλάβει, το στάδιο θα πάει στο "παραδόθηκε στην courier". Μόλις φτάσει σε εκείνο το στάδιο, συνήθως την επόμενη εργάσιμη ημέρα έρχεται. 2 το πολύ. αυτό ακριβώς κατάλαβα και εγώ. Απλά μου έκανε εντύπωση που ήρθε σήμερα η acs έξω απο το σπίτι μου τον είδα με ένα δέμα το οποίο το έβαζε μέσα στο αυτοκίνητο του. 2 hours ago, elgol said: Μπορεις να το γυρισεις πισω αν αποδειξεις πως δεν ειναι γνησιο απο το sκoutz θα παρεις τα χρηματα πισω χλωμό το κόβω, πως γίνεται αυτό σε άρωμα; πλήρωσα με πιστωτική και όχι με αντικαταβολή. Ποιο καλά δεν είναι με αντικαταβολή; είσαι ποιο σίγουρος ότι το δέμα θα φτάσει σπίτι σου. 53 minutes ago, GamingMaster424 said: Δηλαδή έκανες την παραγγελία Κυριακή και Δευτέρα μεσημέρι περίμενες να την έχεις και στα χέρια σου, μάλιστα. Ενώ ταυτόχρονα η ίδια η πλατφόρμα σου δίνει εκτίμηση παράδοσης για Τρίτη ή Τετάρτη. Λογικό. όχι βέβαια τρίτη με Τετάρτη το περιμένω απλά μου έκανε εντύπωση που ήρθε στη γειτονιά μου τόσο νωρίς. Για να το ξεκαθαρίσω δεν έχω πρόβλημα στο πόσες μέρες θα κάνει να φτάσει, το πρόβλημα μου είναι να έρθει στο σπίτι και να μην αναγκαστώ να το ψάχνω σε ποια μεταφορική είναι.
alex19871987 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Για ξεκίνα τα τηλέφωνα σιγά σιγά..άργησες ήδη... Χαλάρωσε!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα