Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά έκανα μια παραγγεία μέσα απο το skroutz marketplace το δέμα που παρήγγειλα δεν είναι πολύ μεγάλο στις παραγγελίες λέει ότι θα σταλεί με acs την τρίτη -τετάρτη.

Η απορία μου είναι η εξής η acs θα το φέρει στο σπίτι ή θα έχω πρόβλημα και θα πρέπει να πάω απο εκεί;

κάνω πρώτη φορά αγορά μέσω σκρουτζ και μπορεί να με κατατοπίσει κάποιος τι πρέπει να προσέξω;

Σας ευχαριστώ που διαβάσατε το μήνυμα μου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η ACS συνηθως τα φερνει σπίτι πλέον, παλιότερα δεν το εκαναν, απλα σου αφηναν χαρτι πολλες φορές χωρις καμια επικοινωνία. Υπαρχει και εφαρμογή στο κινητο που μπορεις να κατεβάσεις της ACS και να δεις τι γινεται με το δεμα σου, η να αλλαξεις σημειο/μερα παραλαβής. 

Επεξ/σία από XarisArgy
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, neo80 είπε

Καλημέρα παιδιά έκανα μια παραγγεία μέσα απο το skroutz marketplace το δέμα που παρήγγειλα δεν είναι πολύ μεγάλο στις παραγγελίες λέει ότι θα σταλεί με acs την τρίτη -τετάρτη.

Η απορία μου είναι η εξής η acs θα το φέρει στο σπίτι ή θα έχω πρόβλημα και θα πρέπει να πάω απο εκεί;

κάνω πρώτη φορά αγορά μέσω σκρουτζ και μπορεί να με κατατοπίσει κάποιος τι πρέπει να προσέξω;

Σας ευχαριστώ που διαβάσατε το μήνυμα μου.

Θα σου στείλουν μήνυμα (συνήθως στο viber αν εχεις με την ήμερα και τις ωρες παράδοσης). Φαίνεται οτι η ACS πλέον εχει βελτιωθεί τουλάχιστον απο οτι διαπίστωσα στις τελευταίες παραλαβές που παρέλαβα, ελπιζω να συνεχίσουν ετσι!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σήμερα ήρθε ένας απο την ACS αλλά δεν τον πρόλαβα να τον ρωτήσω αν είναι δική μου παραγγελία;

Ούτε χτύπησε το κουδούνι ήμουνα σπίτι. Τον παρακολούθησα ένα λεπτό έκανε, να μην πω και λιγότερο και έφυγε κατευθείαν.

ωχ αρχίζω να ανησυχώ μετά απο αυτό το βίντεο.

Επεξ/σία από neo80
Δημοσ.

Μπορεί να μην ήταν για σένα.

Αν αγόρασες από καλάθι Skroutz δεν έχεις κανένα θέμα. Αφενός η ACS στις παραγγελίες από το Skroutz είναι πολύ τυπική και εντός χρονοδιαγράμματος. Επίσης, μπορείς να ακυρώσεις την παραγγελία σου και να πάρεις τα λεφτά σου πίσω αν κάτι δεν πάει καλά.

Τι σου λέει το tracking;

Δημοσ.
1 minute ago, -WISE- said:

Μπορεί να μην ήταν για σένα.

Αν αγόρασες από καλάθι Skroutz δεν έχεις κανένα θέμα. Αφενός η ACS στις παραγγελίες από το Skroutz είναι πολύ τυπική και εντός χρονοδιαγράμματος. Επίσης, μπορείς να ακυρώσεις την παραγγελία σου και να πάρεις τα λεφτά σου πίσω αν κάτι δεν πάει καλά.

Τι σου λέει το tracking;

image.jpeg.da485cad1e4a6444d7f453e0781d7a1d.jpeg

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, neo80 είπε

image.jpeg.da485cad1e4a6444d7f453e0781d7a1d.jpeg

Τι αγχώνεσαι βρε συ; Ακόμα δεν έχει παραδώσει στην Acs το κατάστημα. Σήμερα λέει θα το δώσει. Άρα αυτός που είδες στην πολυκατοικία δεν ήταν για εσένα. Παρά ελαχίστων εξαιρέσεων, η εκτιμώμενη που δίνει το Skroutz πέφτει μέσα, οπότε κατά πάσα πιθανότητα μέχρι Τετάρτη θα έχεις παραλάβει.

Δημοσ.

Καλά έτσι και ήταν για μένα το δέμα θα φάνε μεγάλο κράξιμο στο τηλέφωνο τα στοιχεία τους τα έχω τοσό το σκρουτζ (2152154242) όσο και η μεταφορική.

Το σκρούτζ για τους εξής λόγους:

1. Δεν σταματάνε την συνεργασία με την εν λόγω μεταφορική.
  2. Δεν ενημερώνουν τον καταναλωτή ότι με την παρακάτω μεταφορική θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα και τέλος.
  3. Γιατί δεν έχουν επιλογή στην ιστοσελίδα τους για την μεταφορικές εταιρείες με τις οποίες συνεργάζονται.

Και η μεταφορική γιατί:

1. Δεν χτυπήσανε το κουδούνι ούτε άφησαν χαρτάκι.
  2. Αλλά και δεν με ενημέρωσαν.

https://directory.acci.gr/companies/details/53741892

• Confused 4
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, -WISE- είπε

Τι αγχώνεσαι βρε συ; Ακόμα δεν έχει παραδώσει στην Acs το κατάστημα. Σήμερα λέει θα το δώσει. Άρα αυτός που είδες στην πολυκατοικία δεν ήταν για εσένα. Παρά ελαχίστων εξαιρέσεων, η εκτιμώμενη που δίνει το Skroutz πέφτει μέσα, οπότε κατά πάσα πιθανότητα μέχρι Τετάρτη θα έχεις παραλάβει.

Τι κωλοπιλάλα σε έχει πιάσει ;Αφού η παράδοση είναι για αύριο.

Κουλαρε λίγο γιατί θα πάθεις τίποτα.

• Like 3
Δημοσ.

Σταμάτα να βλέπεις πολύ youtube και δες τα δεδομένα: Δεν έχουν καν παραλάβει το πακέτο. 

Σήμερα παρήγγειλες;

Δημοσ.
2 minutes ago, pan05 said:

Σταμάτα να βλέπεις πολύ youtube και δες τα δεδομένα: Δεν έχουν καν παραλάβει το πακέτο. 

Σήμερα παρήγγειλες;

οκ θα δω πως θα πάει και θα ενημερώσω. Αυτά που διαβάζω και ακούω είναι ανησυχητικά.

https://www.tovima.gr/2022/04/13/society/kataggelia-kolafos-kata-tis-skroutz-gia-eksapatisi-pelaton/

• Confused 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...