yolobot Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Καλησπέρα θέλω να πάρω ένα μεταχειρισμένο Citroen c4 coupe 1.4 2005 μπορείτε να μου πείτε γνώμες για αυτό το αμάξι αν έβγαζε προβλήματα και αν είναι καλό για αγορά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Δεν το ξέρω αλλά σε ένα αυτοκίνητο 17 ετών πρέπει να γίνει πολύ καλός έλεγχος πριν την αγορά από δικό σου μηχανικό και φανοποιό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PLACEBO_89 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, yolobot είπε Καλησπέρα θέλω να πάρω ένα μεταχειρισμένο Citroen c4 coupe 1.4 2005 μπορείτε να μου πείτε γνώμες για αυτό το αμάξι αν έβγαζε προβλήματα και αν είναι καλό για αγορά; Εισαι τυχερος που στο λεει καποιος αυτο! Βγαζει βλάβη η ασφαλειοθήκη και δεν υπαρχει ανταλλακτικο!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
2MM Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, PLACEBO_89 είπε Εισαι τυχερος που στο λεει καποιος αυτο! Βγαζει βλάβη η ασφαλειοθήκη και δεν υπαρχει ανταλλακτικο!!! Δεν φερνει η αντιπροσωπεια με παραγγελια ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 3 λεπτά πριν, PLACEBO_89 είπε Εισαι τυχερος που στο λεει καποιος αυτο! Βγαζει βλάβη η ασφαλειοθήκη και δεν υπαρχει ανταλλακτικο!!! Τι προβλημα βγαζει ακριβως; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PLACEBO_89 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 7 λεπτά πριν, 2MM είπε Δεν φερνει η αντιπροσωπεια με παραγγελια ? Εχει σταματησει η παραγωγη,δεν υπαρχει stock. 9 λεπτά πριν, Dantε είπε Τι προβλημα βγαζει ακριβως; Κοβει τα ρευματα και θελει αλλαγη.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, PLACEBO_89 είπε Κοβει τα ρευματα και θελει αλλαγη.. Για ποια ασφαλιοθηκη μιλαμε κιολας; Κατω απο τη κονσολα η στο χωρο του κινητηρα; Γενικα παντως δε θα το εβλεπα για λογο που θα με απετρεπε απο το να αγορασω ενα μεταχειρισμενο που ειναι καλο κατα τα αλλα. Ενα γατονι ηλεκτρολογος το επισκευαζει ευκολα. Δεν ειναι και η ασφαλειοθηκη κανα κομματι με σχεδιασμο πυρηνικου υποβρυχιου. Οτι λεει το ονομα κανει. Μια θηκη για τις ασφαλειες. Απλα καλωδια και φις. Προφανως κατι θα αρπαζει, αρα με splicing βαζεις αλλο φισακι και τελος. Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2023 από Dantε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PLACEBO_89 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Μόλις τώρα, Dantε είπε Για ποια ασφαλιοθηκη μιλαμε κιολας; Κατω απο τη κονσολα η στο χωρο του κινητηρα; Γενικα παντως δε θα το εβλεπα λογο του να μην αγορασω ενα μεταχειρισμενο που ειναι καλο κατα τα αλλα. Ενα γατονι ηλεκτρολογος το επισκευαζει ευκολα. Δεν ειναι και η ασφαλειοθηκη κανα κομματι με σχεδιασμο πυρηνικου υποβρυχιου. Οτι λεει το ονομα κανει. Μια θηκη για τις ασφαλειες. Απλα καλωδια και φις. Προφανως κατι θα αρπαζει, αρα με splicing βαζεις αλλο φισακι και τελος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vamvakoolas Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 18 minutes ago, PLACEBO_89 said: Εισαι τυχερος που στο λεει καποιος αυτο! Βγαζει βλάβη η ασφαλειοθήκη και δεν υπαρχει ανταλλακτικο!!! ειναι παγκοσμιο θεμα¨η citroen σταματησε τοσο τη παραγωγη ανταλλακτικων οσο και να παραγεται απο 3ους! Δεν υπαρχει λογικη. Αν παρουσιασει βλαβη πρεπει να ψαξεις απο τρακαρισμενα ή γενικα μτχ Ακομα και ηλεκτρονικοι που μιλησα μου ειπαν οτι ειναι τοσο $@#να η πλακετα με ενα τονο κολλα που δε δεχεται επιδιορθωση! Πως καταλαβαινεις οτι εχεις θεμα; οδηγας και καποια στιγμη σβηνει η μηχανη και μετα απο λιγο παιρνει μονη της αν γκουγκαρεις θα δεις απειρα λινκς για το θεμα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, yolobot είπε Καλησπέρα θέλω να πάρω ένα μεταχειρισμένο Citroen c4 coupe 1.4 2005 μπορείτε να μου πείτε γνώμες για αυτό το αμάξι αν έβγαζε προβλήματα και αν είναι καλό για αγορά; Πήγαινα να γράψω ότι έχω ακουστά για πολλά ηλεκτρολογικά προβλήματα αλλά με πρόλαβαν άλλοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PLACEBO_89 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, vamvakoolas είπε ειναι παγκοσμιο θεμα¨η citroen σταματησε τοσο τη παραγωγη ανταλλακτικων οσο και να παραγεται απο 3ους! Δεν υπαρχει λογικη. Αν παρουσιασει βλαβη πρεπει να ψαξεις απο τρακαρισμενα ή γενικα μτχ Ακομα και ηλεκτρονικοι που μιλησα μου ειπαν οτι ειναι τοσο $@#να η πλακετα με ενα τονο κολλα που δε δεχεται επιδιορθωση! Πως καταλαβαινεις οτι εχεις θεμα; οδηγας και καποια στιγμη σβηνει η μηχανη και μετα απο λιγο παιρνει μονη της αν γκουγκαρεις θα δεις απειρα λινκς για το θεμα Ναι αφου κοβει την τροφοδοσια στον κινητηρα. Δεν υπαρχει λογος να το αναλυουμε.. Πονηρεψα τον ts για να το ψαξει.. Αυτο αρκει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mak3don Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Δυστυχώς η Citroen έχει σταματήσει αρκετά ανταλλακτικά και σε άλλα μοντέλα π.χ C5 2007 έψαχνα ένα ανταλλακτικό για την υδραυλική ανάρτηση πίσω γιατί δακρυζε λάδι και δεν υπάρχει ανταλλακτικό καινούργιο Τελικά αγοράστηκε ολόκληρος πίσω άξονας με την ανάρτηση μαζί γιατί στα ανταλλακτικά δεν πουλούσαν το κομμάτι μεμονωμένα (μεταχειρισμένο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα