Προς το περιεχόμενο

Citroen c4 coupe 1.4 2005

yolobot

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα θέλω να πάρω ένα μεταχειρισμένο Citroen c4 coupe 1.4 2005 μπορείτε να μου πείτε γνώμες για αυτό το αμάξι αν έβγαζε προβλήματα και αν είναι καλό για αγορά;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν το ξέρω αλλά σε ένα αυτοκίνητο 17 ετών πρέπει να γίνει πολύ καλός έλεγχος πριν την αγορά από δικό σου μηχανικό και φανοποιό. 

1 ώρα πριν, yolobot είπε

Καλησπέρα θέλω να πάρω ένα μεταχειρισμένο Citroen c4 coupe 1.4 2005 μπορείτε να μου πείτε γνώμες για αυτό το αμάξι αν έβγαζε προβλήματα και αν είναι καλό για αγορά;

Εισαι τυχερος που στο λεει καποιος αυτο! Βγαζει βλάβη η ασφαλειοθήκη και δεν υπαρχει ανταλλακτικο!!!

• Like 1

1 λεπτό πριν, PLACEBO_89 είπε

Εισαι τυχερος που στο λεει καποιος αυτο! Βγαζει βλάβη η ασφαλειοθήκη και δεν υπαρχει ανταλλακτικο!!!

Δεν φερνει η  αντιπροσωπεια με παραγγελια ? 

3 λεπτά πριν, PLACEBO_89 είπε

Τι προβλημα βγαζει ακριβως;

7 λεπτά πριν, 2MM είπε

Δεν φερνει η  αντιπροσωπεια με παραγγελια ? 

Εχει σταματησει η παραγωγη,δεν υπαρχει stock.

9 λεπτά πριν, Dantε είπε

Τι προβλημα βγαζει ακριβως;

Κοβει τα ρευματα και θελει αλλαγη..

• Sad 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, PLACEBO_89 είπε

Κοβει τα ρευματα και θελει αλλαγη..

Για ποια ασφαλιοθηκη μιλαμε κιολας;

Κατω απο τη κονσολα η στο χωρο του κινητηρα;

Γενικα παντως δε θα το εβλεπα για λογο που θα με απετρεπε απο το να αγορασω ενα μεταχειρισμενο που ειναι καλο κατα τα αλλα. Ενα γατονι ηλεκτρολογος το επισκευαζει ευκολα. Δεν ειναι και η ασφαλειοθηκη κανα κομματι με σχεδιασμο πυρηνικου υποβρυχιου. Οτι λεει το ονομα κανει. Μια θηκη για τις ασφαλειες. Απλα καλωδια και φις. Προφανως κατι θα αρπαζει, αρα με splicing βαζεις αλλο φισακι και τελος.

Επεξ/σία από Dantε

Μόλις τώρα, Dantε είπε

Για ποια ασφαλιοθηκη μιλαμε κιολας;

Κατω απο τη κονσολα η στο χωρο του κινητηρα;

Γενικα παντως δε θα το εβλεπα λογο του να μην αγορασω ενα μεταχειρισμενο που ειναι καλο κατα τα αλλα. Ενα γατονι ηλεκτρολογος το επισκευαζει ευκολα. Δεν ειναι και η ασφαλειοθηκη κανα κομματι με σχεδιασμο πυρηνικου υποβρυχιου. Οτι λεει το ονομα κανει. Μια θηκη για τις ασφαλειες. Απλα καλωδια και φις. Προφανως κατι θα αρπαζει, αρα με splicing βαζεις αλλο φισακι και τελος.

18 minutes ago, PLACEBO_89 said:

ειναι παγκοσμιο θεμα¨η citroen σταματησε τοσο τη παραγωγη ανταλλακτικων οσο και να παραγεται απο 3ους! Δεν υπαρχει λογικη. Αν παρουσιασει βλαβη πρεπει να ψαξεις απο τρακαρισμενα ή γενικα μτχ

Ακομα και ηλεκτρονικοι που μιλησα μου ειπαν οτι ειναι τοσο $@#να η πλακετα με ενα τονο κολλα που δε δεχεται επιδιορθωση!

Πως καταλαβαινεις οτι εχεις θεμα; οδηγας και καποια στιγμη σβηνει η μηχανη και μετα απο λιγο παιρνει μονη της

αν γκουγκαρεις θα δεις απειρα λινκς για το θεμα

• Like 1

1 ώρα πριν, yolobot είπε

Πήγαινα να γράψω ότι έχω ακουστά για  πολλά ηλεκτρολογικά προβλήματα αλλά με πρόλαβαν άλλοι.

1 λεπτό πριν, vamvakoolas είπε

ειναι παγκοσμιο θεμα¨η citroen σταματησε τοσο τη παραγωγη ανταλλακτικων οσο και να παραγεται απο 3ους! Δεν υπαρχει λογικη. Αν παρουσιασει βλαβη πρεπει να ψαξεις απο τρακαρισμενα ή γενικα μτχ

Ακομα και ηλεκτρονικοι που μιλησα μου ειπαν οτι ειναι τοσο $@#να η πλακετα με ενα τονο κολλα που δε δεχεται επιδιορθωση!

Πως καταλαβαινεις οτι εχεις θεμα; οδηγας και καποια στιγμη σβηνει η μηχανη και μετα απο λιγο παιρνει μονη της

αν γκουγκαρεις θα δεις απειρα λινκς για το θεμα

Ναι αφου κοβει την τροφοδοσια στον κινητηρα.

Δεν υπαρχει λογος να το αναλυουμε.. Πονηρεψα τον ts για να το ψαξει..  Αυτο αρκει

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Δυστυχώς η Citroen έχει σταματήσει αρκετά ανταλλακτικά και σε άλλα μοντέλα π.χ C5 2007 έψαχνα ένα ανταλλακτικό για την υδραυλική ανάρτηση πίσω γιατί δακρυζε λάδι και δεν υπάρχει ανταλλακτικό καινούργιο

Τελικά αγοράστηκε ολόκληρος πίσω άξονας με την ανάρτηση μαζί γιατί στα ανταλλακτικά δεν πουλούσαν το κομμάτι μεμονωμένα (μεταχειρισμένο)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...