Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα κόσμε! Νέος εδω στο forum. Συγνώμη εαν το θέμα αυτό υπάρχει και κάπου άλλου και θα έπρεπε να το ψάξω αλλά θα ήθελα τα φώτα σας. Έκανα πρόσφατα στην περιοχή της Λευκάδας σύνδεση στην νοβα η οποία παρείχε 50αρα γραμμή αλλά πιάνω 18. Δεν με καίει τόσο πολύ το γεγονός αυτό αλλά αυτό που με καίει είναι ότι γενικά εχω υψηλό ping σε online games που παίζω. Μιλάμε για πάνω από 70 που είναι θεωρώ λίγο περίεργο διότι στην περιοχή της Καβάλας που εμένα περσυ με adsl σύνδεση και 13mbps ταχύτητα είχα περίπου 55 ping. Ρώτησα για fast path και μου άρχισαν κάτι περίεργα ότι δεν υπάρχει και δεν μπούμε να κάνουμε κάτι. Έχει κάποιος από εσάς ιδέα τι θα μπορούσα να κάνω; Ευχαριστώ για τον χρόνο σας και που διαβάσατε όλο αυτο! Να είστε καλα.

Δημοσ.

Καλημέρα, για αρχή το δίνεις -αν δεν το έχεις δώσει ήδη- για χαμηλό συγχρονισμό. Θα πρέπει να έρθει και τεχνικός Nova για να δει τα εντός της οικίας αλλά και σε επόμενη ημερομηνία, τεχνικός της Cosmote για να σου κάνει μέτρηση ως την εισαγωγή.
Αν όντως αυτό είναι το πιο καλό που μπορείς να πιάσεις, να σου περάσουν έκπτωση για να μην πληρώνεις 50άρα.

Μετά για το ping παίζουν πολλά ρόλο για να το απαντήσω στα γρήγορα, ένα από αυτά είναι ότι για να πιάνεις 18/50 ότι μπορεί να έχεις πολλά CRC ή και FEC.
Καλό είναι να μας ανεβάσεις μια φωτό από το router με τον συγχρονισμό και τα στατιστικά γραμμής.
Αν έχεις σταθερό τηλέφωνο (2023 και υπάρχει ακόμα), να είναι στο router επάνω και όχι σε άλλα δωμάτια. Αν υπάρχουν και σε άλλα δωμάτια, να βγουν και να μείνει σκέτο το router ή VDSL φίλτρα σε κάθε συσκευή.

Αυτά για αρχή, όταν ανεβάσεις εικόνα από το router θα μάθουμε πιο πολλά

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτη εδω σου κανει? Η δεν σου δινει τις πληροφοριες που χρειαζεσαι και πρεπει να παω καπου αλλου στο ρουτερ να βγαλω ενα screenshot?

Το εδωσα για χαμηλο συγχρονισμο και ηρθε και ο ΟΤΕ αν δεν κανω λαθος δηλωσανε τεχνικη αδυναμια....Θα περασω παλι απο καταστημα για να τους πω για εκπτωση αφου δεν πιανει εστω το minimum.image.png.0ffb6e3507d60eef8feeca7073acd7a0.png

Επεξ/σία από Sierra117
Δημοσ.
11 minutes ago, comfuzio said:

Θα πρέπει να έρθει και τεχνικός Nova για να δει τα εντός της οικίας αλλά και σε επόμενη ημερομηνία, τεχνικός της Cosmote για να σου κάνει μέτρηση ως την εισαγωγή.

Δεν συμβαινει ακριβως ετσι. Αν εισαι στην Νοβα και δηλωσεις βλαβη για π.χ. χαμηλο συγχρονισμο , τα πραγματα πανε ως εξης. Ερχεται ο τεχνικος , και μετραει στον κατανεμητη τι γινεται. Αν βρει προβλημα εκει , οτι δεν ερχεται η ταχυτητα που πρεπει να ερθει , δηλωνει βλαβη στον παροχο που εχει την καμπινα ή παει και ο ιδιος να δει τι γινεται , δεν ξερω τι ακριβως θα κανει. 
Αν δεν βρει προβλημα στον κατανεμητη , δηλ ερχεται φουλ ταχυτητα , δεν μπαινει εντος της οικιας. Απλα σου λεει οτι εχει προβλημα η εσωτερικη καλωδιωση και μπορεις να κανεις δυο πραγματα :
α) Να τον πληρωσεις 20 ευρω για την επισκεψη και να φερεις τον δικο σου ηλεκτρολογο να φτιαξει την καλωδιωση ή
β) Να μην τον πληρωσεις το 20αρικο και να κλειστει ραντεβου για να ερθει αλλος τεχνικος για να σου φτιαξει την καλωδιωση. Αυτος ο δευτερος τεχνικος ειναι συνηθως εξωτερικος συνεργατης. Πληρωνεις αυτον και το κοστος , για απλες εργασιες υποθετω , να σου πειραξει δηλ την κεντρικη πριζα κλπ , ειναι ενα μινιμουμ 30 ευρω...

11 minutes ago, comfuzio said:

Αν έχεις σταθερό τηλέφωνο (2023 και υπάρχει ακόμα)

Τι εννοεις ? Οτι δεν θα επρεπε να εχουμε σταθερα τηλεφωνα γιατι ειμαστε ξερωγω ευρωπαικη προοδευμενη χωρα ? Εχεις συναισθηση σε ποια χωρα εισαι ?

@Sierra117 Δεν φαινονται τα της συνδεσης. Αν πατησεις εκει πανω δεξια στο εικονιδιο που λεει DSL , βγαζει καμμια σελιδα με πληροφοριες ?

Δημοσ.
5 minutes ago, Sierra117 said:

Αυτη εδω σου κανει? Η δεν σου δινει τις πληροφοριες που χρειαζεσαι και πρεπει να παω καπου αλλου στο ρουτερ να βγαλω ενα screenshot?

Το εδωσα για χαμηλο συγχρονισμο και ηρθε και ο ΟΤΕ αν δεν κανω λαθος δηλωσανε τεχνικη αδυναμια....Θα περασω παλι απο καταστημα για να τους πω για εκπτωση αφου δεν πιανει εστω το minimum.image.png.0ffb6e3507d60eef8feeca7073acd7a0.png

ναι αν σου έβγαλε τεχνική αδυναμία δεν μπορεί να γίνει κάτι άλλο και πας για έκπτωση μιας που πιάνεις κάτω από 45mbps στα μεικτά. Κάνε μόνο ένα reconnect γιατί φαίνεται η public ip σου -και γενικά μην την δίνεις πουθενά-. Από αυτήν την εικόνα δεν βλέπω κάπου τα crc/fec

2 minutes ago, mphxths said:

Δεν συμβαινει ακριβως ετσι. Αν εισαι στην Νοβα και δηλωσεις βλαβη για π.χ. χαμηλο συγχρονισμο , τα πραγματα πανε ως εξης. Ερχεται ο τεχνικος , και μετραει στον κατανεμητη τι γινεται. Αν βρει προβλημα εκει , οτι δεν ερχεται η ταχυτητα που πρεπει να ερθει , δηλωνει βλαβη στον παροχο που εχει την καμπινα ή παει και ο ιδιος να δει τι γινεται , δεν ξερω τι ακριβως θα κανει. 
Αν δεν βρει προβλημα στον κατανεμητη , δηλ ερχεται φουλ ταχυτητα , δεν μπαινει εντος της οικιας. Απλα σου λεει οτι εχει προβλημα η εσωτερικη καλωδιωση και μπορεις να κανεις δυο πραγματα :
α) Να τον πληρωσεις 20 ευρω για την επισκεψη και να φερεις τον δικο σου ηλεκτρολογο να φτιαξει την καλωδιωση ή
β) Να μην τον πληρωσεις το 20αρικο και να κλειστει ραντεβου για να ερθει αλλος τεχνικος για να σου φτιαξει την καλωδιωση. Αυτος ο δευτερος τεχνικος ειναι συνηθως εξωτερικος συνεργατης. Πληρωνεις αυτον και το κοστος , για απλες εργασιες υποθετω , να σου πειραξει δηλ την κεντρικη πριζα κλπ , ειναι ενα μινιμουμ 30 ευρω...

Τι εννοεις ? Οτι δεν θα επρεπε να εχουμε σταθερα τηλεφωνα γιατι ειμαστε ξερωγω ευρωπαικη προοδευμενη χωρα ? Εχεις συναισθηση σε ποια χωρα εισαι ?

@Sierra117 Δεν φαινονται τα της συνδεσης. Αν πατησεις εκει πανω δεξια στο εικονιδιο που λεει DSL , βγαζει καμμια σελιδα με πληροφοριες ?

Τα λες αυτά σε κάποιον που δούλευε στο τεχνικό της Nova και 1st/2nd Vodafone το ξέρεις αυτό έτσι; Και δεν είναι ακριβώς όπως τα λες αν το πάμε by the book.
Αν είναι θέμα εσωτερικής, ο τεχνικός από το τηλεφωνικό κέντρο ενημερώνει τα σενάρια για να ξέρει από πριν αυτός που καλεί ΑΝ θα υπάρξει χρέωση ή όχι.
Και ο πελάτης αν γνωρίζει ότι όντως έχει θέμα με εσωτερική, μπορεί να καλέσει και να ζητήσει τέτοια ανάθεση μόνο. Αλλά κατά κανόνα όσο έκατσα εκεί, όλοι λένε για τέλεια εσωτερική που δουλεύει άψογα τα τελευταία 202 χρόνια από την επανάσταση του 1821 οπότε πάντα φταίει ο πάροχος. Όσο έκατσα στην Nova, 1 κλήση είχα όλη και όλη που κάποιος κάλεσε να ζητήσει τεχνικό για αλλαγή εσωτερικής

Είχα αυτήν την κουβέντα με έναν πελάτη μια φορά, τι θα κάνει αν έχει πάρει φωτιά το σπίτι του και έχει βλάβη η σταθερή, θα παίρνει από το σταθερό τηλέφωνο φίλους κτλ αντί να βγει έξω και να πάρει από κάποιο κινητό την πυροσβεστική.
Είμαστε αυτοί που είμαστε, μας κυβερνούν αυτοί που μας αξίζουν. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δυσκολευομαι να βρω ακριβως αυτο με τα crc/feq δεν μπορω να πατησω πανω στο κουμπι που γραφει DSL. Υπαρχει περιπτωση να γνωριζεις που σε αυτο το ρουτερ ειναι αυτο που ζητας? Σορρυ για την ασχετοσυνη μου δεν ειμαι και ο πρωτος σε αυτα.

Ο τεχνικος της NOVA που ηρθε δεν μου δηλωσε κατι σαν βλαβη εσωτερικης....Να φανταστεις ο ΟΤΕ κλειδωσε την γραμμη οτι πιναει 5mbps εδω και ο τεχνικος της NOVA με μια πατεντα στην πριζα δικια του μου το ανεβασε στα 18.

Αυτο εδω σου κανει?

image.png.95d361ad823c0dcfa76356c5b3d59190.png

Επεξ/σία από Sierra117
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 minutes ago, comfuzio said:

Τα λες αυτά σε κάποιον που δούλευε στο τεχνικό της Nova και 1st/2nd Vodafone το ξέρεις αυτό έτσι;

Δεν με ενδιαφερει τι ησουν και που δουλευες. Εγω σου λεω πως εγινε στην περιπτωση μου. 

ο τεχνικός από το τηλεφωνικό κέντρο ενημερώνει τα σενάρια για να ξέρει από πριν αυτός που καλεί ΑΝ θα υπάρξει χρέωση ή όχι.

Προφανως ενημερωνει , δεν ειπα εγω κατι διαφορετικο. Βασικα δεν το ανεφερα καν , αλλα δεν αντικρουει οσα εγραψα.

Και ο πελάτης αν γνωρίζει ότι όντως έχει θέμα με εσωτερική, μπορεί να καλέσει και να ζητήσει τέτοια ανάθεση μόνο.

Μιλαμε για απλη δηλωση βλαβης χαμηλου συγχρονισμου , χωρις να ξερεις που ειναι η βλαβη. Και εκει σε ενημερωνει για τα κοστη ο ανθρωπος στο τηλεφωνο αναλογως που θα βρεθει η βλαβη , συμφωνουμε σε αυτο.

τι θα κάνει αν έχει πάρει φωτιά το σπίτι του και έχει βλάβη η σταθερή, θα παίρνει από το σταθερό τηλέφωνο φίλους κτλ αντί να βγει έξω και να πάρει από κάποιο κινητό την πυροσβεστική.

Θα βγει εξω και θα παρει τηλεφωνο απο το κινητο. Αυτο δεν παει να πει οτι πρεπει να καταργησουμε τα σταθερα... τι λογικη ειναι αυτη ?
Ξερεις τι μπλεξιμο ειναι να σου ζηταει δημοσιος φορεας λογαριασμο σταθερης ή κινητης και να μην εχεις σταθερο τηλεφωνο και το κινητο να ειναι ... καρτοκινητο ? Αντε ξεμπλεξε μετα.

Επεξ/σία από mphxths
Δημοσ.
16 minutes ago, Sierra117 said:

Δυσκολευομαι να βρω ακριβως αυτο με τα crc/feq δεν μπορω να πατησω πανω στο κουμπι που γραφει DSL. Υπαρχει περιπτωση να γνωριζεις που σε αυτο το ρουτερ ειναι αυτο που ζητας? Σορρυ για την ασχετοσυνη μου δεν ειμαι και ο πρωτος σε αυτα.

Ο τεχνικος της NOVA που ηρθε δεν μου δηλωσε κατι σαν βλαβη εσωτερικης....Να φανταστεις ο ΟΤΕ κλειδωσε την γραμμη οτι πιναει 5mbps εδω και ο τεχνικος της NOVA με μια πατεντα στην πριζα δικια του μου το ανεβασε στα 18.

Αυτο εδω σου κανει?

image.png.95d361ad823c0dcfa76356c5b3d59190.png

Ναι μου κάνει, λέει 0 στα errors. Αυτό είναι μετά από restart που το έκανες ή αυτές τις 20 ώρες που έλεγε η πιο πάνω φωτό;
Αν το έκανες reboot τώρα, άστο καμιά ώρα να κάνεις χρήση κανονική και ανέβασε πάλι το ίδιο σε καμιά ώρα για να έχει μαζέψει τίποτα.
Αν πάλι είναι χωρίς reboot και τρέχει έτσι από χθες, λίγο παράξενο να μην έχει errors με τέτοιο sync.
OP είχες πει για fastpath, αν είσαι από καμπίνα ΟΤΕ (πιο πιθανό) πριν χρόνια κάναν αίτηση οι πάροχοι και μπορούσε να μπει αλλά από το 2020 που είμαι σε παρόχους, δεν υπάρχει αυτό σαν διαδικασία. Μόνο αν είσαι στον ΟΤΕ σε δικιά του καμπίνα ή voda σε voda καμπίνα ή nova από nova καμπίνα. 
Αλλά και πάλι με τόσο χαμηλό sync ίσως να έχεις αποσυνδέσεις ή και αποσυγχρονισμούς με το fastpath. Γενικά αυτό βοηθάει σε σταθερές γραμμές

9 minutes ago, mphxths said:

Δεν με ενδιαφερει τι ησουν και που δουλευες. Εγω σου λεω πως εγινε στην περιπτωση μου. 

Προφανως ενημερωνει , δεν ειπα εγω κατι διαφορετικο. Βασικα δεν το ανεφερα καν , αλλα δεν αντικρουει οσα εγραψα.

Μιλαμε για απλη δηλωση βλαβης χαμηλου συγχρονισμου , χωρις να ξερεις που ειναι η βλαβη. Και εκει σε ενημερωνει για τα κοστη ο ανθρωπος στο τηλεφωνο αναλογως που θα βρεθει η βλαβη , συμφωνουμε σε αυτο.

Θα βγει εξω και θα παρει τηλεφωνο απο το κινητο. Αυτο δεν παει να πει οτι πρεπει να καταργησουμε τα σταθερα... τι λογικη ειναι αυτη ?
Ξερεις τι μπλεξιμο ειναι να σου ζηταει δημοσιος φορεας λογαριασμο σταθερης ή κινητης και να μην εχεις σταθερο τηλεφωνο και το κινητο να ειναι ... καρτοκινητο ? Αντε ξεμπλεξε μετα.

Πολλά να τα απαντήσω και off-topic τα πιο πολλά. Αλλά θα έπρεπε να σε ενδιαφέρει κάτι που εσύ το έκανες 1 φορά vs κάποιον που έκανε 45 τέτοια την μέρα επί 2 χρόνια. Στην περίπτωση σου μπορεί να μην ήταν by the book ή και να μην το βγάλω εκτός, έφυγα από Nova 1 χρόνο ακριβώς πίσω, μπορεί κάτι να έχει αλλάξει σαν διαδικασία από τότε που έγιναν ένα με wind. Η wind ήταν λίγο πιο ελλαστική σε σχέση με την nova και ίσως να πήραν από αυτούς διαδικασία-ες και δεν είναι κακό αυτό, σκοπός είναι να λύνουμε προβλήματα και να βοηθάμε όσους καλούν.

Για το παράδειγμα που λέω ο παππούς που μιλούσαμε έλεγε επί λέξη ότι θα πρέπει να λειτουργεί το σταθερό και αν γίνει σεισμός, πυρκαγιά ή κάποια άλλη καταστροφή, να μπορεί να καλέσει από το σταθερό (ούτε καν ασύρματο σε σταθερή γραμμή) τις αρχές αλλά και τους φίλους του. Εις μάτην και εις φρύδην να του εξηγώ ότι σε κάποια τέτοια καταστροφή το πιθανό είναι να πέσει και καμιά κολώνα τηλεπικοινωνιών ή να μην υπάρχει ρεύμα ή πόσα άλλα σενάρια.
Το σταθερό ΔΕΝ είναι είδος πρώτης ανάγκης, ποτέ δεν ήταν ή ήταν όσο δεν ήταν προσιτή η κινητή.
Δεν προτείνω να καταργήσουμε τα σταθερά αλλά ότι τα σταθερά είναι άχρηστα στο 99,9999% των περιπτώσεων, και αν σε μια κρίση κάθεσαι πάνω από το σταθερό...δεν μπορώ να το απαντήσω χωρίς να φάω ban από το forum.

Δημοσ.

Ειναι απο τοτε που εκανα ρεσταρτ....Σε καμια ωριτσα παλι θα ξαναστειλω να δω....Γενικα απο την γραμμη δεν εχω θεματα,ουτε packet loss εχω και σχεδον καθολου jitter. Απλα τα 70 ms plus για gaming ειναι λιγο κακο. Ενας φιλος τεχνικος μου ειπε ισως εαν κατεβω σε 24 γραμμη και ζητησω fast path...Εσυ που εχεις και εμπειρια απο την δουλεια εχεις κατι να μου προτεινεις σαν μια λυση? Περσυ με adsl γραμμη σκεψου περιοχη Καβαλα ειχα γυρω στο 55ms χωρις αποσυνδεσεις στην γραμμη.

Δημοσ.
11 minutes ago, Sierra117 said:

Ειναι απο τοτε που εκανα ρεσταρτ....Σε καμια ωριτσα παλι θα ξαναστειλω να δω....Γενικα απο την γραμμη δεν εχω θεματα,ουτε packet loss εχω και σχεδον καθολου jitter. Απλα τα 70 ms plus για gaming ειναι λιγο κακο. Ενας φιλος τεχνικος μου ειπε ισως εαν κατεβω σε 24 γραμμη και ζητησω fast path...Εσυ που εχεις και εμπειρια απο την δουλεια εχεις κατι να μου προτεινεις σαν μια λυση? Περσυ με adsl γραμμη σκεψου περιοχη Καβαλα ειχα γυρω στο 55ms χωρις αποσυνδεσεις στην γραμμη.

Κοίτα ίσως σε αυτήν την περίπτωση να είναι καλύτερα να πας σε 24άρα γιατί εκεί μπορούν να σου βάλουν προφίλ, απλά το ότι ήταν κάπως αλλιώς στην Καβάλα μην περιμένεις να είναι το ίδιο και εκεί που είσαι τώρα.
Απλά είναι μια διαδικασία που παίρνει χρόνο και δεν υπάρχει εγγύηση σχετικά πως θα παίξει. Έχεις μήπως κάποιο γείτονα κοντά με 24άρα να δεις πως πάει σε εκείνον;
Αν και πάλι δεν υπάρχει εγγύηση ότι θα παίρνετε και οι από την ίδια όδευση, έχω δει στο ίδιο κτήριο, ίδιο όροφο, διπλανή πόρτα και το ένα να παίρνει από την καμπίνα Α και το άλλο από την καμπίνα Β και με τρελές διαφορές στις 2 γραμμές.
Αυτά -αν είναι τέτοια περίπτωση- ανήκουν στον ΟΤΕ και δεν έχει κάποια επιλογή ο πάροχος

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο διπλα σπιτι φανταζομαι εχει 24αρι....Για να καταλαβεις εχει στο σπιτι που ειμαι επειδη ειναι δικα της και τα 2 extender και πιανω με το extender 5mbps στο wifi οποτε φανταζομαι χωρις να εχω ρωτησει οτι εχει 24αρα....Βεβαια με το extender ειναι λογικο να πιανω τοσο λιγο φανταζομαι οταν το ρουτερ τους ειναι σε αλλο σπιτι.Αυτο φανταζομαι θα πρεπει να το ρωτησω καπου? Π.χ στα κεντρικα για να μαθω αν θα παιρνω απο αλλου η απο το ιδιο? Αν ειναι να πεσει το ping δεν με πειραζει να παω σε 24αρα και να πιανω 14 αντι για 18 που πιανω τωρα...Μικρη η διαφορα. Πριν την πατέντα του τεχνικού ήταν να πιάνω και εγώ 5….Απλά μετά το ανέβασε στο 18...Update.

Opera Snapshot_2023-10-02_112328_192.168.1.254.png

Επεξ/σία από Sierra117
Δημοσ.
1 hour ago, comfuzio said:

Στην περίπτωση σου μπορεί να μην ήταν by the book ή και να μην το βγάλω εκτός, έφυγα από Nova 1 χρόνο ακριβώς πίσω, μπορεί κάτι να έχει αλλάξει σαν διαδικασία από τότε που έγιναν ένα με wind.

28/5/21 εγινε η δουλεια. Καμμια σχεση με συγχωνευσεις. Τι παει να πει  "μπορει να μην εγινε by the book" ? Τι ειμαι ? Κανας VIP που για χαρη του παρακαμπτουν διαδικασιες ? Δηλαδη μου λες πως αν δηλωσω βλαβη χαμηλου συγχρονισμου , και το παιξω ασχετος και τους πω οτι δεν ξερω αν ειναι προβλημα εσωτ. καλωδιωσης , ελατε να το βρειτε εσεις , θα γινουν τα πραγματα με διαφορετικο τροπο απο αυτον που περιεγραψα ? Και αν ναι , ποιος ειναι αυτος ο τροπος ?

Εις μάτην και εις φρύδην να του εξηγώ ότι σε κάποια τέτοια καταστροφή το πιθανό είναι να πέσει και καμιά κολώνα τηλεπικοινωνιών ή να μην υπάρχει ρεύμα ή πόσα άλλα σενάρια.
Το σταθερό ΔΕΝ είναι είδος πρώτης ανάγκης, ποτέ δεν ήταν ή ήταν όσο δεν ήταν προσιτή η κινητή.

Κοιτα να δεις , οσο το σταθερο δεν ηταν voip , ακομα και ρευμα να μην ειχες , ειχες τηλεφωνο. Τωρα που εγιναν voip , προφανως υπαρχει θεμα αν δεν εχεις ρευμα. Ενταξει αν εχει πεσει καμμια κολωνα τηλεπικοινωνιων τοτε τιποτα δεν μου λεει οτι δεν θα εχουν πεσει και κεραιες κινητης που ειναι πανω σε κτιρια... Ηδη στο σπιτι μου εχω οριακο σημα , σκεψου να φυγει απο την θεση της καμμια κεραια. Το σταθερο λοιπον καποτε ηταν ειδος πρωτης αναγκης , πλεον ναι μπορει και να μην ειναι μιας και ειναι τοσο προσιτη η κινητη.

Δεν προτείνω να καταργήσουμε τα σταθερά

Ξερεις ποια ειναι η πλακα με αυτο ? Πριν μερικους μηνες , μου εβγαλε στο nova account προσφορα για ανανεωση του συμβολαιου που εληγε. Τηλεφωνια και ιντερνετ. ΑΝ ηθελα ξετικαριζα το ιντερνετ και ανανεωνα μονο για την τηλεφωνια. Την τηλεφωνια δεν μπορουσα να την ξετικαρω.

@Sierra117 Το θεμα "εσωτερικης καλωδιωσης" το εχουμε ξεκαθαρισει ή οχι ακομα ?

Δημοσ.

@mphxths Για αυτο θα πρεπει να παρω τηλεφωνο τον τεχνικο που ηρθε να τσεκαρει γιατι δεν θυμαμαι. Οταν εχω αποσυχγρονισμους ειναι θεμα εσωτερικης καλωδιωσης η κατι αλλο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...