Titos301 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Ρε παιδια ειτε βαλωgappstorespromo ειτε gappstorepromo δεν περναει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billator Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 9 λεπτά πριν, Titos301 είπε Ρε παιδια ειτε βαλωgappstorespromo ειτε gappstorepromo δεν περναει Κλείσε / άνοιξε την εφαρμογή και θα φανούν. Αυτό είναι το σωστό δεν έχει νόημα να βάζουμε άλλα "gappstorespromo" 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis 07 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 4 ώρες πριν, andreas1gr είπε Δεν ξεχάσαμε το προηγούμενο φιάσκο με τους πόντους-κουπόνια... Ακριβώς δεν ξεχνάμε.Κάποιοι εξυπνάκηδες μέσα σε λίγες ώρες από το πουθενά είχαν φτάσει 40000 πόντους, με αποτέλεσμα να κλειδώσουν τα πάντα, ακόμα και σε λογαριασμούς που με αγορές και νόμιμα κουπόνια είχαν φτάσει τους 15-20000 πόντους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Titos301 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Και οχι μονο αυτο...απαγορευσαν και τη συνδυαστικη χρηση κουπονιων...πλεον γινεται να εξαργυρωσεις 1 τη φορα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ison Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, tonis1989 είπε Με ανανεώσεις της αρχικής σελίδας της εφαρμογής μου το έβγαλε. Προσπάθησε και εσύ με ανανέωση. Σωστος ο παιχτης...ετσι μου το εβγαλε ευχαριστώ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boubis1411 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Την προηγούμενη φορά μας έριξαν... Οπότε μαύρο από εμένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Moderators Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 11 ώρες πριν, kostas123pao είπε Σε πόσα ευρώ αντιστοιχούν οι 500 πόντοι? 1€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_kouts Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 hours ago, matrixxx said: 1€ Πέρα από την εξαργύρωση σε ευρώ στο Γερμανό, δίνουν και κάποιες άλλες επιλογές εξαργύρωσης, οι πιο πολλές δεν αξίζουν τόσο για μένα, αλλά έχω σταμπάρει ένα κουπόνι 30 ευρώ για βιολογικό καθαρισμό αυτοκινήτου στα parking CityZen, με 1000 πόντους, από 60 ευρώ αρχική βγαίνει 30 ευρώ τελική ο βιολογικός(50% έκπτωση). Οπότε με απλή μέθοδο των 3, με τους 500 πόντους εδώ έχεις εξαργύρωση 15 ευρώ. Είναι συγκεκριμένο κουπόνι και πολλούς μπορεί να μην τους αγγίζει καν λόγω Αθήνας πχ, το σημειώνω γιατί εμένα προσωπικά με βολεύει. Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2023 από k_kouts Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Phoenix7 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Έχει κανείς άλλος πρόβλημα στην σύνδεση με τον λογαριασμό του στο app; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vader290 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Εγώ από χτες, συνδέομαι στην εφαρμογή αλλά δεν κάνει τίποτα, σαν να κολλάει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Loukas2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Στις 2/10/2023 στις 3:25 ΠΜ, tonis1989 είπε Δημιουργία κουπονιού για επόμενη έκπτωση αγοράς από τον Γερμανό με πόντους: 2.500 = 5€ 5.000 = 10€ 10.000= 20€ 25.000 = 50€ Ή μέσα στο app κάνεις εξαργύρωση τους πόντους σε διάφορα εκπτωτικά κουπόνια π.χ. Σε πλύσιμο αυτοκινήτου, στάθμευση αυτοκινήτου. Έκπτωση σε διάφορα eshops. Μαθήματα. Ήδη σπιτιού. Και άλλα. Μηπως υπάρχει και άλλος προωθητικός κωδικός αν μπορείτε να μας δώσετε ή πως μπορούμε να βρούμε και από που Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα