tonis1989 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Germanos G app: 500 πόντοι δίνει στην συμπλήρωση της έρευνας μέσα στην εφαρμογή. Η έρευνα είναι στην αρχική σελίδα του G app. 200 έξτρα αν αξιολογήσετε στο Google Play ακριβώς μετά το πέρας της έρευνας. 500 με τον προωθητικό κωδικό gappstorespromo Μενού --> Συλλογή πόντων --> Προωθητικός κωδικός Συμπλήρωση έρευνας έως 09/10/2023. Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2023 από tonis1989 6 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas123pao Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Σε πόσα ευρώ αντιστοιχούν οι 500 πόντοι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tonis1989 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 3 λεπτά πριν, kostas123pao είπε Σε πόσα ευρώ αντιστοιχούν οι 500 πόντοι? Δημιουργία κουπονιού για επόμενη έκπτωση αγοράς από τον Γερμανό με πόντους: 2.500 = 5€ 5.000 = 10€ 10.000= 20€ 25.000 = 50€ Ή μέσα στο app κάνεις εξαργύρωση τους πόντους σε διάφορα εκπτωτικά κουπόνια π.χ. Σε πλύσιμο αυτοκινήτου, στάθμευση αυτοκινήτου. Έκπτωση σε διάφορα eshops. Μαθήματα. Ήδη σπιτιού. Και άλλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ison Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 4 ώρες πριν, tonis1989 είπε Germanos G app: 500 πόντοι δίνει στην συμπλήρωση της έρευνας μέσα στην εφαρμογή. Η έρευνα είναι στην αρχική σελίδα του G app. 200 έξτρα αν αξιολογήσετε στο Google Play ακριβώς μετά το πέρας της έρευνας. 500 με τον προωθητικό κωδικό gappstorespromo Μενού --> Συλλογή πόντων --> Προωθητικός κωδικός Συμπλήρωση έρευνας έως 09/10/2023. Ο κωδικος μια χαρα δουλευει τσιμπησα τους 500 ποντους...την ερευνα ομως δεν μου την βγαζει για καποιο λογο (εχω κανει ηδη αξιολογηση στο store)..μου εχει ερθει και το mail αλλα ερευνα γιοκ (και οχι τπτ αλλο θελω 400 ποντους για να παω 10.000) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Δεν ξεχάσαμε το προηγούμενο φιάσκο με τους πόντους-κουπόνια... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill987 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 5 ώρες πριν, tonis1989 είπε 500 με τον προωθητικό κωδικό gappstorespromo Δεν ισχύει πλέον... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
heavyrain Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, andreas1gr είπε Δεν ξεχάσαμε το προηγούμενο φιάσκο με τους πόντους-κουπόνια... δηλαδή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhlogiatros Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Aν θυμαμαι καλα ειχαν μπλοκαρει τα κουπονια που εκανες convert με τους ποντους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
costacurta Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, bill987 είπε Δεν ισχύει πλέον... Μου πέρασε τώρα μόλις... Επίσης σε εμένα δεν έχει έρευνα ίσως είναι σε μερικούς λογφαριασμους 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill987 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 11 λεπτά πριν, costacurta είπε Μου πέρασε τώρα μόλις... Επίσης σε εμένα δεν έχει έρευνα ίσως είναι σε μερικούς λογφαριασμους Στο δικό μου έχει μουλαρώσει και δεν περνάει το κωδικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
baggosGR Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 4 λεπτά πριν, bill987 είπε Στο δικό μου έχει μουλαρώσει και δεν περνάει το κωδικό Κι εμένα πέρασε μόλις. Πρόσεχε μήπως βάζεις gappstorepromo κι όχι gappstoreSpromo 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tonis1989 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 14 λεπτά πριν, costacurta είπε Μου πέρασε τώρα μόλις... Επίσης σε εμένα δεν έχει έρευνα ίσως είναι σε μερικούς λογφαριασμους Με ανανεώσεις της αρχικής σελίδας της εφαρμογής μου το έβγαλε. Προσπάθησε και εσύ με ανανέωση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill987 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 7 λεπτά πριν, baggosGR είπε Κι εμένα πέρασε μόλις. Πρόσεχε μήπως βάζεις gappstorepromo κι όχι gappstoreSpromo Είχα δοκιμάσει και με τους 2 τρόπους αλλά τίποτα, δεν πειράζει, δεν θα σκάσουμε γι' αυτό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 3 ώρες πριν, andreas1gr είπε Δεν ξεχάσαμε το προηγούμενο φιάσκο με τους πόντους-κουπόνια... Θα εννοείς την κατάχρηση που κάναμε και βάζαμε ξανά τον κωδικό για να ξανά πάρουμε πόντους, οπότε μπλόκαραν το σύστημα επιβράβευσης και εξαργύρωσης μέχρι να το διορθώσουν, σωστά? Όντως, καλό είναι να μην ξεχνάμε... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhlogiatros Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Aυτο ηταν στο Box και ειχαμε boxαρει σουβλακια προσωπικα δε τους εχω κλεψει γερμανοεπιταγες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα