robi1994 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Έχω το κινητό 4 χρόνια και τη τελευταία εβδομάδα η αυτονομία της μπαταρίας έπεσε πολύ και αναγκάζομαι να το φορτίζω 2 φορές την μέρα.Το κινητό για την ηλικία του με καλύπτει ακόμη και προς το παρόν αν είναι εφικτό λέω να αλλάξω μπαταρία. Τις προάλλες πήγα στο Γερμανό και μου είπαν ότι η μπαταρία που θα μου βάλουν είναι γνήσια και η αλλαγή μπαταρίας και το service κοστίζουν 45 ευρώ. Το ερώτημα είναι:θα έχει η καινούργια μπαταρία από τον Γερμανό την ίδια αυτονομία και θα είναι σίγουρα γνήσια; Αξίζει να αλλάξω ή είναι προτιμότερο να αγοράσω καινούργιο smartphone?
aces Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 18 ώρες πριν, robi1994 είπε Έχω το κινητό 4 χρόνια και τη τελευταία εβδομάδα η αυτονομία της μπαταρίας έπεσε πολύ και αναγκάζομαι να το φορτίζω 2 φορές την μέρα.Το κινητό για την ηλικία του με καλύπτει ακόμη και προς το παρόν αν είναι εφικτό λέω να αλλάξω μπαταρία. Τις προάλλες πήγα στο Γερμανό και μου είπαν ότι η μπαταρία που θα μου βάλουν είναι γνήσια και η αλλαγή μπαταρίας και το service κοστίζουν 45 ευρώ. Το ερώτημα είναι:θα έχει η καινούργια μπαταρία από τον Γερμανό την ίδια αυτονομία και θα είναι σίγουρα γνήσια; Αξίζει να αλλάξω ή είναι προτιμότερο να αγοράσω καινούργιο smartphone? Τα κατ/ματα Γερμανος ειναι αξιοπιστα κ εχουν σχετικα καλο σερβις οποτε λογικα θα εχουν κ αυθεντικα υλικα. Παρολα αυτα η συσκευη ειναι απο το 2019 δεν αξιζει η επισκευη κ καλυτερα να δεις σε κατι νεωτερο γιατι και μπαταρια να αλλαξεις απο ram ειναι οριακη πλεον για καθημερινη χρηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα