akoinonitos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Εδω οποιος θελει μπορει να μοιραζεται settings η να κανεις τις ερωτησεις του σχετικα με oc/uv κλπ Κατεληξα σε αυτα τα settings για 24/7 με λιγο καλυτερη καταναλωση απο stock και ψηλοτερα ρολογια το average ρολοι που κρατουσε η καρτα ηταν γυρω στα 2600Mhz στο cp με rt ultra native rt ultra 1440p rt ultra 1440p fsr quality ultra 1440p native (rt off) Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2023 από akoinonitos 7
Aris-leme Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Το power δεν ήθελες να το ανεβάσεις παραπάνω??? Το βολτατζ είπα να μην το κατεβάσω μέχρι 1020 δοκίμασα ήταν οκ. Ακόμη δεν έχω καταλήξει σε κάτι καθημερινό. Εγώ έμεινα εδώ 0 προβλήματα αλλά ακόμη βλέπω πως πάει σε κάθε γκειμ.
akoinonitos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Aris-leme είπε Το power δεν ήθελες να το ανεβάσεις παραπάνω??? Το βολτατζ είπα να μην το κατεβάσω μέχρι 1020 δοκίμασα ήταν οκ. Ακόμη δεν έχω καταλήξει σε κάτι καθημερινό. Εγώ έμεινα εδώ 0 προβλήματα αλλά ακόμη βλέπω πως πάει σε κάθε γκειμ. ηθελα να κατεβασω την καταναλωση για 24/7 γιαυτο εχω κοψει το power limit οσο παει και ταυτοχρονα να εχω στοκ αποδοση η και καλυτερη ps: βαλε fast timings στο memory timing να δεις αν παιρνεις τπτ καταναλωση στο plague tales requiem σε 1440p ultra quality settings χωρις rt shadows με τα παραπανω settings και με default settings για την διαφορα Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2023 από akoinonitos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα