Προς το περιεχόμενο

Η Apple λέει ότι bug του iOS και κάποιες εφαρμογές κρύβονται πίσω από την υπερθέρμανση του iPhone 15 Pro

alion

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
7 λεπτά πριν, gadgetseek είπε

"Η εταιρεία εντόπισε επίσης ένα bug του iOS 17 που επηρεάζει ορισμένους χρήστες και το οποίο θα επιλυθεί σύντομα..."

Ελπίζω το 17.1 update να διορθώσει και το θέμα της μπαταρίας (οι περισσότεροι reviewers τη βρίσκουν σαφώς χειρότερη από το περσινό μοντέλο)

Δεν είναι λογικό να επηρεάζεται η αυτονομία όταν έχεις συνεχόμενη και μεγάλη χρήση του επεξεργαστή από το λειτουργικό και κάποιες εφαρμογές?

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 126
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

34 minutes ago, Vagus. said:

Τίποτα που να μη γιατρεύεται μ ενα καλο CPU downgrade και πιο επιθετικό throttling policy. 

Σημείωσε επίσης ότι η επικείμενη ενημέρωση λογισμικού δεν θα περιορίσει την ταχύτητα του επεξεργαστή.

• Like 3
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εκδοση 17.1 θα λυσει τα περισσοτερα λογικα μεχρι τελη Οκτωβριου θα ανεβει επισημα εχει βγει σε beta.

34 λεπτά πριν, Gk2016 είπε

Πάντως το 6s μου λειτουργεί μια χαρά. 

ακόμη σκυλί :) τα νεωτερα κρατανε λιγοτερο......

Επεξ/σία από aces

1 ώρα πριν, user2163 είπε

Και εγώ!

Δεν ξέρω πόσο καιρό θα μείνω με το 11.

Το σκέφτομαι τώρα για τα pro, άσε που μου αρέσει και το 15 plus αλλά με χαλάει το περσινό chip.

Είσαι οκ με το 11 και σε χαλάει το περσινό τσιπ; Ο μόνος λόγος που το σκέφτομαι για το 15 plus είναι τα 60 hertz που και παλι από το XR που έχω δε θα καταλάβω τπτ! Νομίζω η καλή μπαταρία ίσως παιξει ρόλο για την αγορά του.

• Like 1

Μπορεί το 15 pro & pro Max να έχουν πρόβλημα αλλά υπάρχουν ακόμα τα 14 pro & 14 pro max και ακόμα τα απλά 15 και 15+ που κάνουν τέλεια την δουλειά τους.

Αν θέλεις οι κινητό με άψογη εμπειρία out of the box μόνο iphone 

• Like 1
  • Confused 1

33 minutes ago, billdanos said:

Δεν είναι λογικό να επηρεάζεται η αυτονομία όταν έχεις συνεχόμενη και μεγάλη χρήση του επεξεργαστή από το λειτουργικό και κάποιες εφαρμογές?

Ψάχνεις τώρα και εσύ να εξηγήσεις με λογική… αφού ώρες ώρες δεν τους ενδιαφέρει καν να βάλουν λογική στη σκέψη.

• Like 2

7 λεπτά πριν, billdanos είπε

Θα ‘θελες… :) 

Γιατι να το θέλω, κυριε super moderator ; Ημουν μέχρι πρότινος χρήστης iphone, ήξερα από πρώτο χέρι περί θερμοκρασιών, περί bugs, περί διαχείρισης RAM, περί περιορισμών του λειτουργικού. Θα ήλπιζα να επιστρέψω κάποια στιγμή αλλά πλέον μιλάμε για την πιο σημαντικά υπερκοστολογημένη απάτη του 21ου αιώνα στον τομέα κινητής.

• Like 4
  • Thanks 1

• Super Moderators
6 λεπτά πριν, futureal είπε

Έχει bug το ios? πως έγινε αυτό?

Έχει! Για αυτό και οι λογικοί χρήστες επιλέγουν android! 

• Like 2

36 minutes ago, billdanos said:

Εννοείται αλλά το θέμα είναι να βρουν το πρόβλημα της μεγάλης χρήσης και να το διορθώσουν.

Σίγουρα όταν παίρνεις μια καινούρια συσκευή ή κανεις εγκατάσταση από την αρχή πρέπει να κάνει ένα σωρό πράγματα αλλά συνήθως αυτά τελειώνουν σε 1-2 μέρες, εδώ υπάρχει και κάποιο άλλο θέμα αφού αναφέρονται συγκεκριμένες εφαρμογές πχ Instagram.

• Like 1

• Super Moderators
2 λεπτά πριν, Vagus. είπε

Γιατι να το θέλω, κυριε super moderator ; Ημουν μέχρι πρότινος χρήστης iphone, ήξερα από πρώτο χέρι περί θερμοκρασιών, περί bugs, περί διαχείρισης RAM, περί περιορισμών του λειτουργικού. Θα ήλπιζα να επιστρέψω κάποια στιγμή αλλά πλέον μιλάμε για την πιο σημαντικά υπερκοστολογημένη απάτη του 21ου αιώνα στον τομέα κινητής.

Δες παραπάνω! Είναι ξεκάθαρη η επιλογή για κάποιον που θέλει λειτουργικό απροβλημάτιστο, να πάει σε android! 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 1/10/2023 στις 11:12 ΠΜ, Chris_BMW είπε

Σαν κάτοχος 14 pro max κρατώ τις επιφυλάξεις μου ..

Σε παλαιοτερο σχόλιο μου πριν την παρουσίαση των νέων pro μοντέλων είχα επισημάνει πως για να με πείσει φέτος για αναβάθμιση θα προϋπόθετε επίλυση του θέματος της αυξημένης θερμοκρασίας .

Φαίνεται πως δεν επιλύθηκε .

Θεωρώ λοιπόν πως οκ ναι μεν έχουν βάση οι ισχυρισμοί της Apple για εφαρμογές τρίτων etc αλλά και πάλι το τηλέφωνο σαν το 14 pro max θα είναι ενοχλητικά ζεστό ιδιαίτερα τους θερινούς μήνες .

Δεν έχω ιδέα για 14 ή 15 ή γενικά τι θέμα έχει.Μου έτυχε όμως κάτι σε 13pro max τις προάλλες που με εκνεύρησε πολύ.

Βάζω το κινητό σε σκιά στη φύση να τραβάει βίντεο(4Κ 60fps)  μια αναρρίχηση που έκανα (πρώτη φορά οπότε ήθελα να το έχω σε βίντεο) και μετά απο κάνα 10λεπτο συνολικά κατεβαίνω και διαπιστώνω πως είχε σταματήσει να τραβάει και είχε ένα warning για θερμοκρασίες....Είχε τραβήξει περίπου 4 λεπτά πρίν κλατάρει...

Επεξ/σία από Chocobo
  • Sad 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...