Προς το περιεχόμενο

Η Apple λέει ότι bug του iOS και κάποιες εφαρμογές κρύβονται πίσω από την υπερθέρμανση του iPhone 15 Pro

alion

Προτεινόμενες αναρτήσεις

26 λεπτά πριν, Tlykog είπε

Αυτό και μόνο για κάποιους αποτελεί λόγο αγοράς. Εκτός της υποδοχής άλλαξε και η ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων στα pro/pro max.

Τώρα (offtopic) η τεχνολογία και η όλη κατασκευή του fold δεν προδιαθέτει για αντοχή στο χρόνο. Σε πολλούς άρέσουν οι μεγάλες οθόνες, οπότε είναι θέμα γούστου. Κάτι κερδίζεις, κάτι χάνεις.

Εγώ προτιμώ να κερδίζω !!! Και αν θέλω μεγάλη οθόνη έχω κ ταμπλετ !! Samsung κ είμαι οκ . 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 126
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Just_travel_everywhere είπε

Εγώ προτιμώ να κερδίζω !!! Και αν θέλω μεγάλη οθόνη έχω κ ταμπλετ !! Samsung κ είμαι οκ . 

Όλοι κερδίζουν. Απλά το "κερδίζω" και "χάνω" είναι υποκειμενικό. Αυτό που για εσένα μετράει πολύ σε μία συσκευή για τον άλλο μπορεί να μη μετράει πολύ ή καθόλου και αντίστροφα. Άρα ο καθένας, με τα δικά του κριτήρια, κερδίζει από μία αγορά.

Και εγώ έχω τάμπλετ και συμφωνώ μαζί σου, αλλά κάποιος άλλος θα μπορούσε να σου πει ότι δε θέλει/μπορεί να κουβαλάει μόνιμα μαζί του τάμπλετ. Άρα το fold είναι μια χαρά επιλογή γι αυτόν.

Τϊποτα δεν είναι απόλυτο. Δεν υπάρχει το "υπερτατο προϊόν". Υπάρχουν, αντικειμενικά, πολύ καλά και ποιοτικά προϊόντα, αλλά δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ προϊόν που να απευθύνεται σε όλους. 

Επεξ/σία από Tlykog
  • Like 1

Στις 1/10/2023 στις 11:46 ΠΜ, HateMe είπε

Όπως έχω ξανά πει, αν δεν μου έκαναν δώρο το 14 pro max, ακόμα με το 11 pro max θα ήμουν :P 

Τώρα θα αλλάξω πάλι σε κανα 3χρονο λογικά, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. 

Μα δεν υπάρχει κανένας, μα κανένας λόγος να αλλάξεις συσκευή. Όλοι βλέπουμε το τυράκι των εταιρειών, αλλά λίγοι την φάκα δυστυχώς. Μια χαρά είσαι με αυτό που έχεις.

• Like 2

1 hour ago, Nikosmoust said:

Μα δεν υπάρχει κανένας, μα κανένας λόγος να αλλάξεις συσκευή. Όλοι βλέπουμε το τυράκι των εταιρειών, αλλά λίγοι την φάκα δυστυχώς. Μια χαρά είσαι με αυτό που έχεις.

Ναι, είμαι υπερ ευχαριστημένος, δεν υπάρχει λόγος καν να πάω σε κάτι new 

• Like 2

11 ώρες πριν, HateMe είπε

Ναι, είμαι υπερ ευχαριστημένος, δεν υπάρχει λόγος καν να πάω σε κάτι new 

Θα μεινουμε παρεα με τα 14αρια με το ατσαλι :) Απο τη σειρα 18 και βλεπουμε αν θα φανει κατι νεο.....αλλιως 20. Μεχρι το 2028 ισως/παιζει και το 2029 να παρει τελευτ. ενημερωση αφου φοραει ακριβως ιδιο τσιπ με το base 15 το 14 pro.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...