Chris_BMW Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, A7X. είπε Έχεις πρόβλημα με το 14 pro με θερμοκρασίες; Εμένα με θήκη στιβαρή όσο και να έβρασε ο κόσμος το κινητό ήταν άψογο και δροσερό , ακόμη και μετά το 17. Και χρησιμοποιώ πολύ το Instagram. Ναι φίλε μου . 14 pro max για την ακρίβεια το καλοκαίρι φαντάσου έκανα δουλειές στο Σπιτι οικοδομικές (δεν είχε κλιματιστικό δηλαδή ) στον καύσωνα τον Ιούλιο σε νησι (ανώτερες θερμοκρασίες εκεί στα 34 περίπου ) το είχα στη φόρτιση ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ στον αργό φορτιστή 5W της Apple και φαντάσου σταμάτησε την φόρτιση στο 80% όταν σηκώθηκα και το είδα το κινητό ήταν για κάποιο λόγο αρκετά ζεστό . Να σημειώσω εδώ πως ζοριζόταν όλες τις μέρες με το σήμα όποτε μπορεί και αυτό να παίζει ρόλο . Στο Σπιτι εντός δεν είχε καθόλου σήμα όποτε έψαχνε συνεχώς . Αλλά και γενικά σε χρήση το καλοκαίρι ζεσταινόταν αρκετά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
A7X. Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 6 λεπτά πριν, manolis940 είπε Μια πλαστική θήκη ή πλάτη δεν πρόκειται να σου δώσει την ίδια αίσθηση ζέστης με μια μεταλλική. Η γενική εξήγηση: Εννοείς ότι θα καταλάβεις περισσότερη ζέστη στο μεταλλικό γυμνό κινητό παρά στο ίδιο κινητό με πλαστική θήκη; Ναι, αλλά η θήκη θα ανεβάσει το ίδιο κινητό σε μεγαλύτερη θερμοκρασία από όταν ήταν γυμνό γι αυτό σε ζεστά περιβάλλοντα λένε οι κατασκευαστές να φορτίζεις χωρίς την θήκη. οπως και να έχει το κινητό μου δεν ανέβαζε θερμοκρασία καν , δεν ήταν θέμα τι καταλάβαινε το χέρι μου. Μπορεί να ήταν η εξαίρεση αλλά έτσι ήταν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rubble Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 3 ώρες πριν, sharke είπε θα αγοράζουμε 15 pro και θα είναι σαν να εχεις iphone 14. και μετά ..ξύπνησες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 3 λεπτά πριν, A7X. είπε Εννοείς ότι θα καταλάβεις περισσότερη ζέστη στο μεταλλικό γυμνό κινητό παρά στο ίδιο κινητό με πλαστική θήκη; Ναι, αλλά η θήκη θα ανεβάσει το ίδιο κινητό σε μεγαλύτερη θερμοκρασία από όταν ήταν γυμνό γι αυτό σε ζεστά περιβάλλοντα λένε οι κατασκευαστές να φορτίζεις χωρίς την θήκη. οπως και να έχει το κινητό μου δεν ανέβαζε θερμοκρασία καν , δεν ήταν θέμα τι καταλάβαινε το χέρι μου. Μπορεί να ήταν η εξαίρεση αλλά έτσι ήταν Δεν διαφωνώ σε όλο αυτό. Εγώ αναφέρομαι στην αίσθηση που σου δίνει μια μεταλλική επιφάνεια σε σχέση με μία πλαστική. Το ότι το κινητό είναι δροσερό στα χέρια σου δεν σημαίνει ότι όντως είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michael92 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 10 ώρες πριν, billdanos είπε Θα ‘θελες… Τα 14W σε full load είναι πολλά, ακόμα και για μικρά bursts. Λάθος της Apple που δεν εστίασε στο efficiency. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
farcry33 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, Dr.Fuzzy είπε «Πιο» ουσιώδες! «Ποιο» τηλέφωνο; Είμαι της θετικής κατεύθυνσης, δύστυχος έμεινα αμόρφωτος στην ορθογραφία και την γραμματική αλλά σε ευχαριστώ θα τα σημειώσω 😂. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pao13 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 10 hours ago, svartevarg said: Ένας είναι ο καλύτερος τρόπος για να μην έχει υπερθερμάνσεις μια συσκευή. Αποσπώμενη μπαταρία. Τη βγάζεις και εξαφανίζονται τα προβλήματα υπερθέρμανσης. Είμαι σίγουρος ότι η apple έχει στο συρτάρι της κάποια τεχνολογία solar energy/ charging, χωρίς μπαταρία. Απλά την κρατάει για αργότερα... η apple θα το λύσει το πρόβλημα εδώ στο insomnia πως θα λύσουμε το πρόβλημα που ο κάθε μαραμένος γράφει οτι πίτσα του κατέβει 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Brainkill4r Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 2 ώρες πριν, NadaGR είπε Οταν διαβάζω τα σχόλια σε κάτι τέτοια άρθρα, έχω πάντα μια απορία που δε θα λυθεί ποτέ. Πως γίνεται κάποιος να έχει εμμονή με μια πολυεθνική εταιρεία; Και εννοώ και αυτους που κράζουν και αυτούς που απαντούν λες και τους έβρισαν συγγενικό τους προσωπο πρώτου βαθμου 🤷♂️ Την ίδια απορία έχω και εγώ σχεδόν στο σύνολο των θεμάτων που απασχολούν την ελληνική κοινωνία. wtf! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NadaGR Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 4 λεπτά πριν, Brainkill4r είπε Την ίδια απορία έχω και εγώ σχεδόν στο σύνολο των θεμάτων που απασχολούν την ελληνική κοινωνία. wtf! Τα περισσότερα θέματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία απασχολούν και εμάς, οπότε εκεί καλοδεχούμενο το κράξιμο-κριτική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Super Moderators Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, Chris_BMW είπε Ναι φίλε μου . 14 pro max για την ακρίβεια το καλοκαίρι φαντάσου έκανα δουλειές στο Σπιτι οικοδομικές (δεν είχε κλιματιστικό δηλαδή ) στον καύσωνα τον Ιούλιο σε νησι (ανώτερες θερμοκρασίες εκεί στα 34 περίπου ) το είχα στη φόρτιση ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ στον αργό φορτιστή 5W της Apple και φαντάσου σταμάτησε την φόρτιση στο 80% όταν σηκώθηκα και το είδα το κινητό ήταν για κάποιο λόγο αρκετά ζεστό . Να σημειώσω εδώ πως ζοριζόταν όλες τις μέρες με το σήμα όποτε μπορεί και αυτό να παίζει ρόλο . Στο Σπιτι εντός δεν είχε καθόλου σήμα όποτε έψαχνε συνεχώς . Αλλά και γενικά σε χρήση το καλοκαίρι ζεσταινόταν αρκετά Το 80% ξέρεις πως μπορεί να οφείλεται και στο battery optimization που το κόβει στο 80%. Και έχω συναντήσει μερικούς ασυρματους φορτιστές που δεν συμπεριφερόταν σωστά όταν το iPhone έκοβε τη φόρτιση σε αυτό το ποσοστό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_BMW Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 34 λεπτά πριν, billdanos είπε Το 80% ξέρεις πως μπορεί να οφείλεται και στο battery optimization που το κόβει στο 80%. Και έχω συναντήσει μερικούς ασυρματους φορτιστές που δεν συμπεριφερόταν σωστά όταν το iPhone έκοβε τη φόρτιση σε αυτό το ποσοστό. Ναι το ξέρω από αυτό ήταν το έχω ενεργοποιημένο και λόγο της υπερθέρμανσης πιστεύω το σταμάτησε εκεί γιατί πραγματικά ήταν αρκετά ζεστό πράγμα το οποίο ΔΕΝ συμβαίνει με τον 5W φορτιστή της apple ούτε κατά διάνοια θεωρώ πάντως πως και η έλλειψη σήματος εντός του σπιτιού σε σύνδεσμο με την ζέστη ήταν η αιτία για το αποτέλεσμα αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
svartevarg Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, pao13 είπε η apple θα το λύσει το πρόβλημα εδώ στο insomnia πως θα λύσουμε το πρόβλημα που ο κάθε μαραμένος γράφει οτι πίτσα του κατέβει Δυστυχώς δεν λύνεται το δεύτερο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johzio Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Διαβάζω τις απαντήσεις απο Macbook air 2020 (intel) , για χειμερινό λαπτοπ είναι τέλειο! σε ζεσταίνει σάν ηλεκτρική κουβέρτα! η Apple δέν μπήκε καν στον κόπο να συνδέσει την ψύκτρα του επεξεργαστή με το ανεμιστηράκι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Το μονο κινητό που θα δεις πραγματικά αλλαγή στην εμπειρία χρήσης είναι το fold αυτή τη στιγμή. Με τα δικά του μείον σε αυτονομία και αντοχή, αλλά πραγματικά βλέπεις κατι νεο. Απο το iphone 14 στο 15 ψάχνεις με το κυαλι να δεις τι άλλαξε. Και έχει πέσει κάτω του iphone ηδη. Στα 1200€ στο bestPrice πωληται το 512. Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2023 από oldnew 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ScorpioX777 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 16 ώρες πριν, billdanos είπε Έτσι ήταν από τη στιγμή που το αγόρασε… Άργησε να το προσέξει και μετά αντί να το πάει πίσω, είπε να μπουκάρει στο Reddit. Στην πανω γωνια το κινητο ειναι χτυπημενο προφανως του επεσε και συνεβη αυτο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα