Super Moderators billdanos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Super Moderators Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, Vagus. είπε To σίριαλ έχει κι άλλα επεισόδια. Έτσι ήταν από τη στιγμή που το αγόρασε… Άργησε να το προσέξει και μετά αντί να το πάει πίσω, είπε να μπουκάρει στο Reddit. 2 ώρες πριν, mistiri0 είπε Με update φτιάχνουμε τα πάντα! Ο Μαστρομήτσος! Ακτινοβολίες, θέρμανση, ψύξη, μπουλόνια και ότι άλλο! Λυγάει το κινητό εύκολα? Με update θα το φτιάξουμε και αυτό! https://www.consumerreports.org/electronics-computers/cell-phones/iphone-15-pro-max-passes-drop-test-a9052597453/ Ο επόμενος παρακαλώ! 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xviper13 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 2 ώρες πριν, polaki είπε Τα έχουμε πει πολλές φορές. Αυτοί μπορούν να βγάζουν και κάθε εξάμηνο νέο τηλέφωνο. Παλιότερα τουλάχιστον υπήρχε και η “s” σειρά, που ήξερες ότι απλά την προσπερνάς αν ειχες το ακριβώς προηγούμενο. Τώρα το αν κάποιος θέλει να σπαταλήσει τα λεφτά του και να παίρνει κάθε χρόνο το καινούριο εμένα προσωπικά δεν μου πέφτει λόγος. Δικά του είναι, από εμένα δεν τα έκλεψε, πάμε παρακάτω. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ δεν αξίζει η μετάβαση. Υποκειμενικά ας κάνει ο καθένας κουμάντο στην τσέπη του και άσε τις εταιρείες να βγάζουν κινητά κάθε μήνα “our fastest iPhone ever, our best camera ever”. Σανό σερβίρουν, εσύ τον τρως; Ακριβώς το παράδειγμα που έγραψα από πάνω. Μαγκιά σου που τα δίνεις φίλε μου δικά σου είναι τα καις αν θες. Ούτε έχει δικαίωμα να σου πει κανεις τίποτα. Αρκεί να το κανεις συνειδητά και να μην πιστεύεις την κάθε marketing παπάτζα. Δεν πιστεύω σε τίποτα από ότι λένε, είναι απλά η αρρώστια της τεχνολογίας… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dhm21911 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Ψέματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JcD Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 60 σχόλια όλα κι όλα, τον παλιό καλό καιρό θα είχαμε πιάσει τα 200 τώρα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris_1981 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 6 ώρες πριν, amigagr είπε υποτιθεται οτι η apple τα κανει ολα τελεια και γιαυτο πρεπει να πληρωσω 1500€ για να το αγορασω το γα...νο! Τώρα μου θύμισες έναν προγραμματιστή που μου έλεγε επειδή δεν δούλευε ένα πρόγραμμα ότι τα δικά του προγράμματα δεν έχουν bugs. Για 3 μήνες τον κοροϊδευα όταν αποδείχτηκε ότι αυτός είχε κάνει το λάθος…. Δεν υπάρχουν Software χωρίς τρύπες και bugs. Μόνο με λιγότερα bugs και καλύτερο/γρηγορότερο support όταν γίνει η στραβή. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakonass Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Γιατί τη κράζουν την apple μας, feature δεν είναι όλα αυτα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sharke Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) θα αγοράζουμε 15 pro και θα είναι σαν να εχεις iphone 14. Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2023 από sharke Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris_1981 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 4 ώρες πριν, AtiX είπε Για πες, ήταν εντέλει λάθος σχεδιαστικό ή έκαναν περικοπές στην ποιότητα της ψύξης ή το τιτάνιο δεν κάνει σωστή την δουλειά του ή πρέπει να γίνει ανάκληση όλων των iPhone ή ότι όλες οι συσκευές ζεσταίνονται ή ότι εκατομμύρια χρήστες έχουν πρόβλημα ή ότι άλλη κουταμάρα διαβάσαμε τις τελευταίες μέρες? Για πες μας να ξέρουμε από εδώ και πέρα τι πρέπει να γράφουμε ακριβώς για να το καταλαβαίνετε… Εγώ πάντως παρότι το έχω μόλις 3 μέρες (pro) η μόνη στιγμή που ένιωσα ότι είναι ζεστό αλλά όχι κάτι τραγικό ήταν την 1η μέρα μετά από μεταφορά από backup του iPad (iCloud) και 4 ώρες σερί σεταρισμα. (Εδώ το 2FA με κούρασε αλλά δεν πειράζει καλύτερα ασφαλής.) Ούτε κατά την φόρτιση ζεστάθηκε με 20w και το δικό του καλώδιο. Δεν κάνω μεγάλη χρήση βέβαια και ίσως δεν είμαι ο αντιπροσωπευτικός χρήστης. Σήμερα 11 ώρες με ελάχιστη χρήση και έχω 81% μπαταρία. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Brainkill4r Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Δεν μου φαίνεται απίθανο να δημιουργούν εφαρμογές τρίτων προβλήματα στην νέα συσκευή της Apple , άλλωστε η ίδια τηρεί αυστηρή στάση όσον αφορά τις προδιαγραφές στα διάφορα apps τρίτων κατασκευαστών και έχει σοβαρούς λόγους να το κάνει, όπως φαίνεται. Έχει δαπανήσει τεράστια κεφάλαια για τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη του λειτουργικού της αλλά τελευταία έχει ρίξει λιγάκι νερό στο κρασάκι της με όλες τις "πιέσεις" που δέχεται τελευταία και ίσως θα έπρεπε να επιστρέψει στην πάγια τακτική της όσον αφορά τα restrictions και τα quality recheck σε εφαρμογές τρίτων κατασκευαστών. Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2023 από Brainkill4r 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
A7X. Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 9 ώρες πριν, Chris_BMW είπε Σαν κάτοχος 14 pro max κρατώ τις επιφυλάξεις μου .. Σε παλαιοτερο σχόλιο μου πριν την παρουσίαση των νέων pro μοντέλων είχα επισημάνει πως για να με πείσει φέτος για αναβάθμιση θα προϋπόθετε επίλυση του θέματος της αυξημένης θερμοκρασίας . Φαίνεται πως δεν επιλύθηκε . Θεωρώ λοιπόν πως οκ ναι μεν έχουν βάση οι ισχυρισμοί της Apple για εφαρμογές τρίτων etc αλλά και πάλι το τηλέφωνο σαν το 14 pro max θα είναι ενοχλητικά ζεστό ιδιαίτερα τους θερινούς μήνες . Έχεις πρόβλημα με το 14 pro με θερμοκρασίες; Εμένα με θήκη στιβαρή όσο και να έβρασε ο κόσμος το κινητό ήταν άψογο και δροσερό , ακόμη και μετά το 17. Και χρησιμοποιώ πολύ το Instagram. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NadaGR Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Οταν διαβάζω τα σχόλια σε κάτι τέτοια άρθρα, έχω πάντα μια απορία που δε θα λυθεί ποτέ. Πως γίνεται κάποιος να έχει εμμονή με μια πολυεθνική εταιρεία; Και εννοώ και αυτους που κράζουν και αυτούς που απαντούν λες και τους έβρισαν συγγενικό τους προσωπο πρώτου βαθμου 🤷♂️ 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Fuzzy Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 8 hours ago, farcry33 said: Ουδέν λόγος να πας σε αναβάθμιση εάν είσαι σε 14 pro max ξοδέψτε τα χρήματα σας σε κάτι ποιο ουσιώδες. «Πιο» ουσιώδες! «Ποιο» τηλέφωνο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snakething Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Ρε και δεν παίρνω μια fender καλύτερα; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tlykog Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 11 λεπτά πριν, snakething είπε Ρε και δεν παίρνω μια fender καλύτερα; ή 500 πιτόγυρα ή ένα παλιό μεταχειρισμένο αυτοκίνητο ή ένα ενισχυτή ήχου ή δυο καλά κοστούμια. ή ……………. (συμπλήρωσε ότι άλλο έχει παρόμοια αξία). Εδω τα θέματα είναι 2 : α) ο καθένας ξοδεύει τα χρήματα του όπου τον ευχαριστεί. Αυτό είναι κάτι διαφορετικό για τον καθένα. Πχ εγώ που δεν παίζω κιθάρα θεωρώ τελείως ανούσια και άσκοπη την αγορά της. β) Η Fender δεν κάνει ότι ένα πολύ καλό smartphone και ένα smartphone δε μπορεί να κάνει ότι μια κιθάρα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 59 λεπτά πριν, A7X. είπε Έχεις πρόβλημα με το 14 pro με θερμοκρασίες; Εμένα με θήκη στιβαρή όσο και να έβρασε ο κόσμος το κινητό ήταν άψογο και δροσερό , ακόμη και μετά το 17. Και χρησιμοποιώ πολύ το Instagram. Μια πλαστική θήκη ή πλάτη δεν πρόκειται να σου δώσει την ίδια αίσθηση ζέστης με μια μεταλλική. Η γενική εξήγηση: Ένα παράδειγμα που μπορώ να σου δώσω είναι ότι το δικό μου κινητό έχει μια πλαστική θήκη και από πάνω της έχω κολλήσει μία μαγνητική επιφάνεια για την βάση του αυτοκινήτου. Η μαγνητική επιφάνεια όποτε και να την αγγίξεις είναι πιο ζεστή παρόλο που δεν είναι εκείνη που έχει άμεση επαφή με την πλάτη του κινητού. Αναφορά σε κείμενο Ορισμένοι μάλιστα μοιράστηκαν φωτογραφίες με θερμοκρασίες που ξεπερνούν τους 38°C (100°F) στα iPhone τους. Εμείς στα Android 38°C έχουμε σε idle 😂 Αναφορά σε κείμενο όμως οι μεγάλοι φορτιστές άνω των 20W θα μπορούσαν να αυξήσουν προσωρινά τη θερμότητα της συσκευής. Σιγά τους μεγάλους ρε μηλιά! Στην τελική πως ζεσταίνεσαι όταν δεν τραβάς πάνω από 20W; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα