Προς το περιεχόμενο

Η Apple λέει ότι bug του iOS και κάποιες εφαρμογές κρύβονται πίσω από την υπερθέρμανση του iPhone 15 Pro

alion

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η εταιρεία δήλωσε ότι το πλαίσιο τιτανίου ενισχύει στην πραγματικότητα την απαγωγή θερμότητας σε σύγκριση με τα προηγούμενα μοντέλα από ανοξείδωτο χάλυβα.

Λογικό αφού τώρα μεταφέρεται στο χρήστη που αισθάνεται το τηλέφωνο του πιο ζεστό και ο χρήστης θεωρείται ως απαγωγέας της θερμότητας.

Η Apple να αφήσει τις βλακείες με τα τιτάνια και τους ανοξείδωτους χαλβάδες και να βάλει υλικά υψηλής τεχνολογίας όπως το καπάκι της τουαλέτας που στις δύσκολες μέρες μας αυτό και το βάρος μας σηκώνει και ιδρώνει και πάλι δεν καταλαβαίνει τίποτα ενώ εμείς αγκομαχάμε για τον τερματισμό της ανάγκης μας.

Σημείωση:

Ιδρώστε το κινητό σας από το πολύ gaming για να δείτε αν αντέχει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 126
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

7 minutes ago, aces said:

Γενικα υπαρχει κορεσμος πλεον. Μεχρι να βρουν τροπο για τα foldable κ αν πιασουν (στις πωλησεις κ αυτα) οι αλλαγες ειναι μινιμαλ και υπερκαλυπτουν κατα πολυ το μεσο χρηστη.  Μονο το full screen smartphone μενει χωρις dynam.island/notch με under screen faceid και τα portless χωρις θυρες τηλεφωνα

Τα έχουμε πει πολλές φορές. Αυτοί μπορούν να βγάζουν και κάθε εξάμηνο νέο τηλέφωνο.

Παλιότερα τουλάχιστον υπήρχε και η “s” σειρά, που ήξερες ότι απλά την προσπερνάς αν ειχες το ακριβώς προηγούμενο.

Τώρα το αν κάποιος θέλει να σπαταλήσει τα λεφτά του και να παίρνει κάθε χρόνο το καινούριο εμένα προσωπικά δεν μου πέφτει λόγος.

Δικά του είναι, από εμένα δεν τα έκλεψε, πάμε παρακάτω.

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ δεν αξίζει η μετάβαση. Υποκειμενικά ας κάνει ο καθένας κουμάντο στην τσέπη του και άσε τις εταιρείες να βγάζουν κινητά κάθε μήνα “our fastest iPhone ever, our best camera ever”. Σανό σερβίρουν, εσύ τον τρως;

9 minutes ago, Xviper13 said:

Έτσι όπως τα λες είναι. Αλλά τι κάνουμε που η αρρώστια είναι μεγάλη και μας τα παίρνει κάθε χρόνο. 

Ακριβώς το παράδειγμα που έγραψα από πάνω.

Μαγκιά σου που τα δίνεις φίλε μου δικά σου είναι τα καις αν θες.

Ούτε έχει δικαίωμα να σου πει κανεις τίποτα. 

Αρκεί να το κανεις συνειδητά και να μην πιστεύεις την κάθε marketing παπάτζα.

• Like 2
  • Thanks 4

4 ώρες πριν, user2163 είπε

Και εγώ!

Δεν ξέρω πόσο καιρό θα μείνω με το 11.

Το σκέφτομαι τώρα για τα pro, άσε που μου αρέσει και το 15 plus αλλά με χαλάει το περσινό chip.

Μόνο αυτό σε χαλάει φίλε μου?

• Like 1

1 hour ago, AtiX said:

Για πες, ήταν εντέλει λάθος σχεδιαστικό ή έκαναν περικοπές στην ποιότητα της ψύξης ή το τιτάνιο δεν κάνει σωστή την δουλειά του ή πρέπει να γίνει ανάκληση όλων των iPhone ή ότι όλες οι συσκευές ζεσταίνονται ή ότι εκατομμύρια χρήστες έχουν πρόβλημα ή ότι άλλη κουταμάρα διαβάσαμε τις τελευταίες μέρες?

Για πες μας να ξέρουμε από εδώ και πέρα τι πρέπει να γράφουμε ακριβώς για να το καταλαβαίνετε…  

Εγώ ξέρω ότι θα κάνει η apple το iphone σας να υπολειτουργεί για να μη ζεσταίνεται και άρα η αναβάθμιση από το προηγούμενο μοντέλο όχι μόνο δε βγάζει νόημα αλλά είναι μόνο για ηλίθιους. Τώρα εσύ προσπάθησε να δικαιολογήσεις τη κακή αγορά σου.

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Apple εγγύηση.

🤣😂😃😀

Μια τη μια λόγο software bug(Απ' ότι λέει η ίδια η Apple), Από την άλλη battery drain πάλι λόγο software issue.

Όπως προείπα Apple εγγύηση.

Επεξ/σία από Paragontas-x

1 ώρα πριν, mistiri0 είπε

Με update φτιάχνουμε τα πάντα! Ο Μαστρομήτσος! Ακτινοβολίες, θέρμανση, ψύξη, μπουλόνια και ότι άλλο! Λυγάει το κινητό εύκολα? Με update θα το φτιάξουμε και αυτό!

Μια αλοιφουλα θελει και θα γινει τζιτζί....

1 ώρα πριν, polaki είπε

Τα έχουμε πει πολλές φορές. Αυτοί μπορούν να βγάζουν και κάθε εξάμηνο νέο τηλέφωνο.

Παλιότερα τουλάχιστον υπήρχε και η “s” σειρά, που ήξερες ότι απλά την προσπερνάς αν ειχες το ακριβώς προηγούμενο.

Τώρα το αν κάποιος θέλει να σπαταλήσει τα λεφτά του και να παίρνει κάθε χρόνο το καινούριο εμένα προσωπικά δεν μου πέφτει λόγος.

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ δεν αξίζει η μετάβαση. Υποκειμενικά ας κάνει ο καθένας κουμάντο στην τσέπη του και άσε τις εταιρείες να βγάζουν κινητά κάθε μήνα “our fastest iPhone ever, our best camera ever”. Σανό σερβίρουν, εσύ τον τρως;

Και τα 15 14s ειναι....Πλεον μίνιμουμ απο 4 έτη και μετά (κ βλεπουμε) αφου το μοτίβο των κατασκευαστων παραμενει/επιμενει σε minimal αλλαγες καθε χρονο μπας και καταλαβεις και καμιά αλλαγή......ακομη και αν υπαρχει budget/χρηματα ας πιασουν τοπο οταν πρεπει. Ετσι κ αλλιως μεχρι 6 χρονια (5+1) υποστηρίζονται συσκευες στα μεγαλα os updates.

• Thanks 1

1 ώρα πριν, polaki είπε

Στις ανεπτυγμενες χωρες που ειναι και αυτες που προοριζεται το iphone με το trade-in απο apple store και τα συμβολαια σου βγαινει πολυ φτηνα να αναβαθμισεις ιδιαιτερα αναλογικα και με τους μισθους εκει οποτε εχει νοημα να το κανεις και ας μην αξιζει ως features. Και καποιοι που το πουλανε το βλεπουν ετσι γιατι σου λεει αν το κρατησω 1-2 χρονια παραπανω θα πιασει πολυ λιγοτερα.

• Super Moderators
24 λεπτά πριν, mayrhKaltsa είπε

Εγώ ξέρω ότι θα κάνει η apple το iphone σας να υπολειτουργεί για να μη ζεσταίνεται και άρα η αναβάθμιση από το προηγούμενο μοντέλο όχι μόνο δε βγάζει νόημα αλλά είναι μόνο για ηλίθιους. Τώρα εσύ προσπάθησε να δικαιολογήσεις τη κακή αγορά σου.

Εμείς πάλι ξέρουμε πως αυτό απλά το φαντάζεσαι ή το εύχεσαι. 

14 λεπτά πριν, tolstoy είπε

1500 euro 😂😂😂😂

Ληστεία! Πάρε καλύτερα ένα Samsung S24 ultra που δεν θα ξεπερνάει το χιλιάρικο! 

• Like 4
  • Confused 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, mayrhKaltsa είπε

Εσύ ξέρεις ότι εύχεσαι…

όταν διαψευσθούν και οι εικασίες περί downgrade, να δω με τι άλλο θα θρέψετε τις φαντασιώσεις σας…

ΥΓ: φιλική συμβουλή, σταμάτα να ποντάρεις σε σημαδεμένο άλογο, ήδη τα τελευταία 10 χρόνια καμία πενηνταριά άτομα, που επέμεναν ότι τα νέα iPhone είχαν  προβλήματα σαν εσένα, έχουν διαψευστεί… το έχουμε ζήσει τόσες φορές που θα έλεγε κανείς ότι κάθε χρόνο είναι οι ίδιοι δυο-τρεις haters της Apple και απλά αλλάζουν όνομα… 🙂

Επεξ/σία από AtiX
  • Like 3
  • Confused 1

• Super Moderators

Πάντως οι ίδιοι είστε κάθε φορά που εμφανίζεστε μια φορά το χρόνο (κάποιοι απλά έχετε και νέα ονόματα). Διασκεδάζετε καμία βδομαδουλα και μετά …του χρόνου πάλι! 😛 

• Like 2

Μόλις τώρα, billdanos είπε

Πάντως οι ίδιοι είστε κάθε φορά που εμφανίζεστε μια φορά το χρόνο (κάποιοι απλά έχετε και νέα ονόματα). Διασκεδάζετε καμία βδομαδουλα και μετά …του χρόνου πάλι! 😛 

Πιάσε κόκκινο!!!! 🤣

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...