Προς το περιεχόμενο

Η Apple λέει ότι bug του iOS και κάποιες εφαρμογές κρύβονται πίσω από την υπερθέρμανση του iPhone 15 Pro

alion

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αφού στο προηγούμενο thread οι hardcore apple fans μας έλεγαν ότι το δικό τους τηλέφωνο δεν έχει θέματα και ότι οι Androidακηδες σε κάθε νέο iphone βγάζουν από το μυαλό τους ότι έχει προβλήματα. Τέτοια τάξη, τέτοια αλφαδιά..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 126
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, Chocobo είπε

Δεν έχω ιδέα για 14 ή 15 ή γενικά τι θέμα έχει.Μου έτυχε όμως κάτι τις προάλλες που με εκνεύρησε πολύ.

Βάζω το κινητό σε σκιά στη φύση να τραβάει βίντεο(4Κ 60fps)  μια αναρρίχηση που έκανα (πρώτη φορά οπότε ήθελα να το έχω σε βίντεο) και μετά απο κάνα 10λεπτο συνολικά κατεβαίνω και διαπιστώνω πως είχε σταματήσει να τραβάει και είχε ένα warning για θερμοκρασίες....Είχε τραβήξει περίπου 4 λεπτά πρίν κλατάρει...

Γενικα το φετινο καλοκαιρι με τις πολυ υψηλες θερμοκρασιες που ειχαμε αυτο το warning το εβγαζε ακομη και σε μερος με σκια στη φορτιση εκανε διακοπη κλπ για να πεσει η θερμοκρασια της συσκευης κ να συνεχισει μετα οτι εκανε αφου ειχαμε αυξημενες θερμοκρασιες.

το εχει για προστασια το λειτουργικό

Επεξ/σία από aces
  • Sad 1

• Super Moderators
11 λεπτά πριν, mayrhKaltsa είπε

Αφού στο προηγούμενο thread οι hardcore apple fans μας έλεγαν ότι το δικό τους τηλέφωνο δεν έχει θέματα και ότι οι Androidακηδες σε κάθε νέο iphone βγάζουν από το μυαλό τους ότι έχει προβλήματα. Τέτοια τάξη, τέτοια αλφαδιά..

Μας διαβάζεις λάθος! 

2 hours ago, amigagr said:

υποτιθεται οτι η apple τα κανει ολα τελεια και γιαυτο

πρεπει να πληρωσω 1500€ για να το αγορασω το γα...νο!

Spoiler

Nope, το "it just works" , πέθανε μαζί με τον Steve Jobs...

Η αλήθεια είναι ότι γενικά δεν αξίζει η αναβάθμιση από 14 max σε 15 max εκτός αν είσαι κολλημένος (όπως και εγώ) και απλά θέλεις πάντα το νέο μοντέλο… 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, mayrhKaltsa είπε

Για πες, ήταν εντέλει λάθος σχεδιαστικό ή έκαναν περικοπές στην ποιότητα της ψύξης ή το τιτάνιο δεν κάνει σωστή την δουλειά του ή πρέπει να γίνει ανάκληση όλων των iPhone ή ότι όλες οι συσκευές ζεσταίνονται ή ότι εκατομμύρια χρήστες έχουν πρόβλημα ή ότι άλλη κουταμάρα διαβάσαμε τις τελευταίες μέρες?

Για πες μας να ξέρουμε από εδώ και πέρα τι πρέπει να γράφουμε ακριβώς για να το καταλαβαίνετε…  

Επεξ/σία από AtiX
  • Like 2
  • Confused 1

33 minutes ago, Chocobo said:

Δεν έχω ιδέα για 14 ή 15 ή γενικά τι θέμα έχει.Μου έτυχε όμως κάτι τις προάλλες που με εκνεύρησε πολύ.

Βάζω το κινητό σε σκιά στη φύση να τραβάει βίντεο(4Κ 60fps)  μια αναρρίχηση που έκανα (πρώτη φορά οπότε ήθελα να το έχω σε βίντεο) και μετά απο κάνα 10λεπτο συνολικά κατεβαίνω και διαπιστώνω πως είχε σταματήσει να τραβάει και είχε ένα warning για θερμοκρασίες....Είχε τραβήξει περίπου 4 λεπτά πρίν κλατάρει...

Που να δεις τί γίνεται και στα forum της GoPro που υποτίθεται ακριβώς ΑΥΤΗ είναι η δουλειά της!

• Sad 1

Με update φτιάχνουμε τα πάντα! Ο Μαστρομήτσος! Ακτινοβολίες, θέρμανση, ψύξη, μπουλόνια και ότι άλλο! Λυγάει το κινητό εύκολα? Με update θα το φτιάξουμε και αυτό!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, billdanos είπε

Δεν είναι λογικό να επηρεάζεται η αυτονομία όταν έχεις συνεχόμενη και μεγάλη χρήση του επεξεργαστή από το λειτουργικό και κάποιες εφαρμογές?

Εγώ πάντως αναρωτιέμαι τι κάνει μετά από update ή και restore σε νέα συσκευή το iOS... Αυτό το "1-2 μέρες" να στρώσει ακούγεται υπερβολή.... πόσο indexing πια, πόση ανάλυση στο Photos για να βρει πρόσωπα ή σκυλιά και γάτες...

Εγώ σε παλιότερο iPhone παρατηρώ -ασχέτως iOS 17- πως φουλ κατανάλωση ενέργειας κάνει κατά την εγγραφή video ή και την λήψη φωτό. Με computational photography και video stabilization έχουμε καλά αποτελέσματα αλλά και το SoC τα δίνει όλα... Και πάντα η προβολή HDR video, είτε στο Photos ή και σε Instagram/Tik Tok, προκαλεί αύξηση φωτεινότητας στην οθόνη (λογικό θα μου πεις) που μετά από κάποια ώρα προκαλεί ζέσταμα της συσκευής.

Επεξ/σία από SeaLion

5 λεπτά πριν, mistiri0 είπε

Με update φτιάχνουμε τα πάντα! Ο Μαστρομήτσος! Ακτινοβολίες, θέρμανση, ψύξη, μπουλόνια και ότι άλλο! Λυγάει το κινητό εύκολα? Με update θα το φτιάξουμε και αυτό!

Επισήμως, και για ιστορικούς μόνο λόγους, μόνο ένα κινητό έγινε ανάκληση γιατί δεν μπορούσε να λυθεί με update το πρόβλημα…

• Like 1

5 λεπτά πριν, polaki είπε

Που να δεις τί γίνεται και στα forum της GoPro που υποτίθεται ακριβώς ΑΥΤΗ είναι η δουλειά της!

Πλάκα κάνεις..οκ να πω πάει στο καλό το κινητό(που δεν πάει βέβαια) αλλά και η go pro ? 
Αναρωτιέμαι αν θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί αυτό με το να δώσουν επιλογή να μην λειτουργεί η οθόνη μετά απο κάποια δεύτερα εγγραφής στον wide φακό καθώς πάνω κάτω ολα θα είναι στο frame οπότε δεν χρειάζεσαι τόσο να βλέπεις τι τραβάς.

Ειδικά σε στατικό πλάνο ίσως να είναι καλή λύση.Ποσο μάλλον καλοκαίρι που για να δεις και την οθόνη θες τη φωτεινότητα στο τέρμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, Xviper13 είπε

Η αλήθεια είναι ότι γενικά δεν αξίζει η αναβάθμιση από 14 max σε 15 max εκτός αν είσαι κολλημένος (όπως και εγώ) και απλά θέλεις πάντα το νέο μοντέλο… 

Γενικα υπαρχει κορεσμος πλεον. Μεχρι να βρουν τροπο για τα foldable κ αν πιασουν (στις πωλησεις κ αυτα) οι αλλαγες ειναι μινιμαλ και υπερκαλυπτουν κατα πολυ το μεσο χρηστη.  Μονο το full screen smartphone μενει χωρις dynam.island/notch με under screen faceid και τα portless χωρις θυρες τηλεφωνα

Επεξ/σία από aces
  • Thanks 3

6 minutes ago, Chocobo said:

Πλάκα κάνεις..οκ να πω πάει στο καλό το κινητό(που δεν πάει βέβαια) αλλά και η go pro ? 
Αναρωτιέμαι αν θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί αυτό με το να δώσουν επιλογή να μην λειτουργεί η οθόνη μετά απο κάποια δεύτερα εγγραφής στον wide φακό καθώς πάνω κάτω ολα θα είναι στο frame οπότε δεν χρειάζεσαι τόσο να βλέπεις τι τραβάς.

Ειδικά σε στατικό πλάνο ίσως να είναι καλή λύση.Ποσο μάλλον καλοκαίρι που για να δεις και την οθόνη θες τη φωτεινότητα στο τέρμα.

Ένα τυχαίο άρθρο είναι εδώ. Αλλά ναι είναι πρόβλημα αυτό, πλέον δεν υπάρχει εμπιστοσύνη στο αν κάτι θα λειτουργήσει ή όχι. 

Σε iPhone πάντως καλοκαίρι πολύ δύσκολα πετάς drone. Για να πάρω κάτι πλάνα 10-15 λεπτά έπρεπε να μπω μες το αμάξι ή τελοσπάντων να είμαι σε σκιερό μέρος ώστε κάπως να μπορώ να βλέπω την οθόνη. Πολύ κουραστικό.

• Like 1

1 λεπτό πριν, aces είπε

Γενικα υπαρχει κορεσμος πλεον. Μεχρι να βρουν τροπο για τα foldable κ αν πιασουν (στις πωλησεις κ αυτα) οι αλλαγες ειναι μινιμαλ και υπερκαλυπτουν κατα πολυ το μεσο χρηστη.  Μονο το full screen smartphone μενει χωρις dynam.island/notch με under screen faceid και τα portless χωρις θυρες τηλεφωνα

Έτσι όπως τα λες είναι. Αλλά τι κάνουμε που η αρρώστια είναι μεγάλη και μας τα παίρνει κάθε χρόνο. 

• Like 1

• Super Moderators
17 λεπτά πριν, SeaLion είπε

Εγώ πάντως αναρωτιέμαι τι κάνει μετά από update ή και restore σε νέα συσκευή το iOS... Αυτό το "1-2 μέρες" να στρώσει ακούγεται υπερβολή.... πόσο indexing πια, πόση ανάλυση στο Photos για να βρει πρόσωπα ή σκυλιά και γάτες...

Έχω την εντύπωση πως όλα αυτά δεν τα κάνει σερί μετά από κάθε update, νέα ενεργοποίηση ή επαναφορά από backup, αλλά σε διαφορετικές στιγμές κάθε φορά και όταν ο χρήστης δεν χρησιμοποιεί πολύ τη συσκευή. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...