fendercastle Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Έχω ένα huawei p30 pro σχεδόν 3 χρόνια από το οποίο είμαι πολύ ευχαριστημένος και σκέφτομαι να το κρατήσω όσο αντέξει αφού ότι κ να πάρω δε πρόκειται να μου προσφέρει κάτι παραπάνω. Ένα χαρακτηριστικό καλό που βολευε ήτανε και η μεγάλη αυτονομία της μπαταρίας η οποία όμως έχει πέσει σημαντικά. Σκέφτομαι να την αλλάξω μόνος μου με γνήσια. Το ζήτημα είναι αν γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρω γνήσια μπαταρία με αυτονομία όπως η παλιά γιατί σε όσες συσκευές άλλαξα μπαταρία σε "γνήσια" η αυτονομία τους ήταν χάλια.
Giorgos85thess Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Θεμα τυχης ειναι φιλε μου, γιατι και τα μαγαζια που τις κανουν εισαγωγη, για γνησιες τις αγοραζουν... Βρες μια που θα εχει και τα pull tabs πανω που ειναι για την αφαιρεση της μπαταριας για πιο σιγουρα. Αυτο το πορτοκαλι δλδ.. Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2023 από Giorgos85thess
Xristaras12 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 γιατι δεν μιλάς με την αντιπροσωπεία που σίγουρα δεν θα βάζει ότιναναι μπαταρία; Ναι θα την πληρώσεις πιο ακριβά και θα κλείσει σωστά η συσκευή με τις αντίστοιχες ταινίες που βάζουν χωρις να φαίνονται σημάδια "παραβίασης" στη συσκευή και θα έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο.
fendercastle Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 8 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε γιατι δεν μιλάς με την αντιπροσωπεία που σίγουρα δεν θα βάζει ότιναναι μπαταρία; Ναι θα την πληρώσεις πιο ακριβά και θα κλείσει σωστά η συσκευή με τις αντίστοιχες ταινίες που βάζουν χωρις να φαίνονται σημάδια "παραβίασης" στη συσκευή και θα έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο. Μπορώ να παραγγείλω από τη huawei απευθείας ανταλλακτικό? 1 ώρα πριν, Giorgos85thess είπε Θεμα τυχης ειναι φιλε μου, γιατι και τα μαγαζια που τις κανουν εισαγωγη, για γνησιες τις αγοραζουν... Βρες μια που θα εχει και τα pull tabs πανω που ειναι για την αφαιρεση της μπαταριας για πιο σιγουρα. Αυτο το πορτοκαλι δλδ.. Θα ψάξω για τέτοιου τύπου φίλε μου
gianniz_k Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 34 λεπτά πριν, fendercastle είπε Μπορώ να παραγγείλω από τη huawei απευθείας ανταλλακτικό? Πολύ αμφιβάλλω αν θα σου πουλήσουν σκέτο το ανταλλακτικό. Δεν χάνεις κάτι να ρωτήσεις πάντως για διαθεσιμότητα και κόστος. https://consumer.huawei.com/gr/support/service-center/
Xristaras12 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 δεν νομιζω οτι πουλάνε ανταλλακτικά σε συσκευές που δεν έχουν καπάκι αφαιρούμενο. Αν εισαι απο Αττική πάντως και μπορείς να πας στο σερβις στη Μιχαλακοπούλου και υπάρχει το ανταλλακτικό άμεσα στο φτιάχνουν εκεινη την ώρα (αναλόγως τον κόσμο) Νομιζω εντος της ώρας.
DREAMAX Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Τον Μάιο την τελευταία Παρασκευή του μήνα που κάνει πάντα έκπτωση άλλαξα μπαταρία σε nova 5t με 11€ στην Μιχαλακοπούλου. Σε μία ώρα περίπου το πήρα.
fendercastle Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 2 ώρες πριν, Xristaras12 είπε δεν νομιζω οτι πουλάνε ανταλλακτικά σε συσκευές που δεν έχουν καπάκι αφαιρούμενο. Αν εισαι απο Αττική πάντως και μπορείς να πας στο σερβις στη Μιχαλακοπούλου και υπάρχει το ανταλλακτικό άμεσα στο φτιάχνουν εκεινη την ώρα (αναλόγως τον κόσμο) Νομιζω εντος της ώρας. Δεν είμαι Αθήνα κ δε θέλω να μείνω τόσο καιρό με προσωρινη συσκευή γιαυτό έλεγα να το φτιάξω μόνος μου. 2 ώρες πριν, DREAMAX είπε Τον Μάιο την τελευταία Παρασκευή του μήνα που κάνει πάντα έκπτωση άλλαξα μπαταρία σε nova 5t με 11€ στην Μιχαλακοπούλου. Σε μία ώρα περίπου το πήρα. Καλή η μπαταρία σαν την εργοστασιακή?
Fotia Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Eιναι το επίσημο service ,θα εβαλαν ίδια ,γνησια
DREAMAX Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Ακριβώς, όπως το θυμάμαι σαν καινούριο πριν από δυόμιση χρόνια σε διάρκεια.
@topos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Και εγώ έχω αλλάξει μια χαχαλιά μπαταρίες σε παλιότερα κινητα μόνος μου. Συμβατες και -θεωρητικα- γνησιες.Σε κανένα δεν είδα αυτονομία που είχε ως καινούργιο. Τώρα η αλήθεια είναι πως δεν πήγα ποτέ σε αντιπροσωπεία μήπως εκεί όντως είχε διαφορά. Υ.γ Είχα διαβάσει πως ακόμα και οι γνήσιες λόγο ότι θα καθοντε κάποια χρόνια στο ράφι παίζει να μην έχουν την ίδια απόδοση.
Fotia Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Αν είναι φρέσκια η μπαταρία θα κρατήσει παραπάνω. Ολες κάπου γράφουν πότε φτιάχτηκαν αν δεν έχουν ημερομηνία λήξης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα