Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα huawei p30 pro σχεδόν 3 χρόνια από το οποίο είμαι πολύ ευχαριστημένος και σκέφτομαι να το κρατήσω όσο αντέξει αφού ότι κ να πάρω δε πρόκειται να μου προσφέρει κάτι παραπάνω. Ένα χαρακτηριστικό καλό που βολευε ήτανε και η μεγάλη αυτονομία της μπαταρίας η οποία όμως έχει πέσει σημαντικά. Σκέφτομαι να την αλλάξω μόνος μου με γνήσια. Το ζήτημα είναι αν γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρω γνήσια μπαταρία με αυτονομία όπως η παλιά γιατί σε όσες συσκευές άλλαξα μπαταρία σε "γνήσια" η αυτονομία τους ήταν χάλια. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θεμα τυχης ειναι φιλε μου, γιατι και τα μαγαζια που τις κανουν εισαγωγη, για γνησιες τις αγοραζουν...

Βρες μια που θα εχει και τα pull tabs πανω που ειναι για την αφαιρεση της μπαταριας για πιο σιγουρα. Αυτο το πορτοκαλι δλδ..

Γνήσια_original_huawei_huawei_p30_pro_dual_sim__vog-l29___Μπαταρία_-_battery_li-ion-polymer_hb486486ecw_4100mah_24022762,_24022946__service_pack_by_huawei_.jpg

Επεξ/σία από Giorgos85thess
Δημοσ.

γιατι δεν μιλάς με την αντιπροσωπεία που σίγουρα δεν θα βάζει ότιναναι μπαταρία;

Ναι θα την πληρώσεις πιο ακριβά και θα κλείσει σωστά η συσκευή με τις αντίστοιχες ταινίες που βάζουν χωρις να φαίνονται σημάδια "παραβίασης" στη συσκευή και θα έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε

γιατι δεν μιλάς με την αντιπροσωπεία που σίγουρα δεν θα βάζει ότιναναι μπαταρία;

Ναι θα την πληρώσεις πιο ακριβά και θα κλείσει σωστά η συσκευή με τις αντίστοιχες ταινίες που βάζουν χωρις να φαίνονται σημάδια "παραβίασης" στη συσκευή και θα έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο.

Μπορώ να παραγγείλω από τη huawei απευθείας ανταλλακτικό? 

1 ώρα πριν, Giorgos85thess είπε

Θεμα τυχης ειναι φιλε μου, γιατι και τα μαγαζια που τις κανουν εισαγωγη, για γνησιες τις αγοραζουν...

Βρες μια που θα εχει και τα pull tabs πανω που ειναι για την αφαιρεση της μπαταριας για πιο σιγουρα. Αυτο το πορτοκαλι δλδ..

Γνήσια_original_huawei_huawei_p30_pro_dual_sim__vog-l29___Μπαταρία_-_battery_li-ion-polymer_hb486486ecw_4100mah_24022762,_24022946__service_pack_by_huawei_.jpg

Θα ψάξω για τέτοιου τύπου φίλε μου

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, fendercastle είπε

Μπορώ να παραγγείλω από τη huawei απευθείας ανταλλακτικό? 

Πολύ αμφιβάλλω αν θα σου πουλήσουν σκέτο το ανταλλακτικό. Δεν χάνεις κάτι να ρωτήσεις πάντως για διαθεσιμότητα και κόστος. https://consumer.huawei.com/gr/support/service-center/

Δημοσ.

δεν νομιζω οτι πουλάνε ανταλλακτικά σε συσκευές που δεν έχουν καπάκι αφαιρούμενο.

Αν εισαι απο Αττική πάντως και μπορείς να πας στο σερβις στη Μιχαλακοπούλου και υπάρχει το ανταλλακτικό άμεσα στο φτιάχνουν εκεινη την ώρα (αναλόγως τον κόσμο)

Νομιζω εντος της ώρας.

Δημοσ.

Τον Μάιο την τελευταία Παρασκευή του μήνα που κάνει πάντα έκπτωση άλλαξα μπαταρία σε nova 5t με 11€ στην Μιχαλακοπούλου. Σε μία ώρα περίπου το πήρα. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Xristaras12 είπε

δεν νομιζω οτι πουλάνε ανταλλακτικά σε συσκευές που δεν έχουν καπάκι αφαιρούμενο.

Αν εισαι απο Αττική πάντως και μπορείς να πας στο σερβις στη Μιχαλακοπούλου και υπάρχει το ανταλλακτικό άμεσα στο φτιάχνουν εκεινη την ώρα (αναλόγως τον κόσμο)

Νομιζω εντος της ώρας.

Δεν είμαι Αθήνα κ δε θέλω να μείνω τόσο καιρό με προσωρινη συσκευή γιαυτό έλεγα να το φτιάξω μόνος μου. 

2 ώρες πριν, DREAMAX είπε

Τον Μάιο την τελευταία Παρασκευή του μήνα που κάνει πάντα έκπτωση άλλαξα μπαταρία σε nova 5t με 11€ στην Μιχαλακοπούλου. Σε μία ώρα περίπου το πήρα. 

Καλή η μπαταρία σαν την εργοστασιακή? 

Δημοσ.

Και εγώ έχω αλλάξει μια χαχαλιά μπαταρίες σε παλιότερα κινητα μόνος μου.

Συμβατες και -θεωρητικα- γνησιες.Σε κανένα δεν είδα αυτονομία που είχε ως καινούργιο.

Τώρα η αλήθεια είναι πως δεν πήγα ποτέ σε αντιπροσωπεία μήπως εκεί όντως είχε διαφορά.

Υ.γ Είχα διαβάσει πως ακόμα και οι γνήσιες λόγο ότι θα καθοντε κάποια χρόνια στο ράφι παίζει να μην έχουν την ίδια απόδοση.

Δημοσ.

Αν είναι φρέσκια η μπαταρία θα κρατήσει παραπάνω.

Ολες κάπου γράφουν πότε φτιάχτηκαν αν δεν έχουν ημερομηνία λήξης.  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...