Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Θα ήθελα τα φώτα σας, έχω βάλει για πούλημα ένα laptop στο marketplace του Facebook και ένας ξένος μου ζητάει να το αγοράσει.

Κατά πόσο θα το κάνατε;

Ο,τι πληροφορία έχετε, δεκτή.

• Moderators
Δημοσ.

Δεν θα το εκανα. Μην το κανεις. Κατα πασα πιθανοτητα ειναι Nigerian scam ή κατι τετοιο. Εκτος αν πουλας το laptoop στο 1/100 της τιμης, ο ξενος δεν εχει κανεναν λογο να το παρει απο εσενα και να πληρωσει τα οποια μεταφορικα και ασφαλεια, για κατι που θα βρει στην χωρα του. 

Ασε με να μαντεψω, δεν σε ρωτησε πολλα πολλα, σου ειπε απλα πως συμφωνει και θα σου κανει καταθεση, σωστα? Ή τοο θελει για καμια κορη του σε αλλη χωρα ή κατι τετοιο?

Δημοσ.
27 minutes ago, SpyrosGi said:

Καλησπέρα,

Θα ήθελα τα φώτα σας, έχω βάλει για πούλημα ένα laptop στο marketplace του Facebook και ένας ξένος μου ζητάει να το αγοράσει.

Κατά πόσο θα το κάνατε;

Ο,τι πληροφορία έχετε, δεκτή.

Είμαι σίγουρος πως σου είπε να σου δώσει και παραπάνω χρήματα για το λάπτοπ που πουλάς και πως το θέλει και για έναν ξάδερφό του....Όπως και να έχει μην ασχοληθείς. Scam είναι.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Χαχαχ ναι, ήταν no questions asked, το ήθελε για έναν ξάδερφό του..και μου έδινε λεει 50€ για μεταφορικά και για να με δελεάσει.
Δε το έδωσα, όλα καλά..αν και δε το έχω πουλήσει ακόμα..οπότε όχι όοοολα καλά χαχαχ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...