venuets Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Καλημέρα σας. Βρίσκομαι σε αναζήτηση για παπούτσια παραθέτω μοντέλα που με έχουν βολέψει άπυρα το τελευταίο έτος Hoka One One Clifton 9 NO 46.5 Nike EPIC REACT FLYKNIT 2 NO 46 τα πρώτα σε ορθοστασία και περπάτημα - τρέξιμο ήταν ΤΟΠ απλά παίρνω ιδέες για ανανέωση μιας και ερχετε χειμώνας! Τα χρειάζομαι για ορθοστασία στην δουλειά όπως και για περπάτημα- τρέξιμο budget 200€ εκκαστος max (θα πάρω 2 ζευγάρια )
Moderators stormrain Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Moderators Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Στις 1/10/2023 στις 10:33 ΠΜ, venuets είπε Hoka One One Clifton 9 NO 46.5 Αυτο ειναι το προβλημα μου με τα ΗΟΚΑ. Τα εχω παρει, τα εχω κατευχαριστηθει σε ορθοστασια και περπατημα και πλεον οτιδηποτε αλλο μου φαινεται υποδεεστερο. Μπαινω σε παρακολουθηση του thread
Moderators stormrain Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Moderators Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 5 λεπτά πριν, venuets είπε Με βλεπω να χτυπαω παλι εδω και εδω E ναι κλασικα. Εγω εχω παρει τα μπεζ (κακη ιδεα γιατι λερωνουν για πλακα) και εχω σχεδον ολη την σειρα απο τα Bondi 7 και τα Cliffton 7 (με διαλλειμα για τα Rincon 3 που ενω μου αρεσαν σαν σχεδιο δεν συγκρινονταν σε ανεση με τα Cliffton/Bondi) Δεν υπαρχει αυτο που εχει κανει η HOKA σε αυτα τα μοντελα, κατ'αρχην τα γονατα μου με ευχαριστουν καθημερινα Πλακα πλακα δες και τα Bondi αν δεν το εχεις κανει ηδη, ειναι κι αυτα πολυ ανετα. 1
venuets Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Καμια γνωμη για τα παρακατω Μοντελα; Hoka Clifton 8 Hoka Arachi 6
Moderators stormrain Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Moderators Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 27 λεπτά πριν, venuets είπε Hoka Clifton 8 Πολύ καλα, λιγο πιο σκληρα απο τα 9, αλλα ελάχιστα, παιζει και να μην το καταλάβαινε κανεις αν δεν τα εβαζε ταυτόχρονα.
Doc_Chaos_81 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Έχω μείνει ενθουσιασμένος από την κατηγορία: https://www.skroutz.gr/s/40781402/Napapijri-Andrika-Sneakers-Polychroma-NP0A4HL5-NBA.html για καθημερινά στη δουλειά και περπάτημα. Για τρέξιμο είναι άλλη συζήτηση (ποτέ δεν φοράω του τρεξίματος στη δουλειά)
cthulhucarbide Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 Έχω τα Hoka Clifton 7. Νομίζω πως ποτέ δεν συμπάθησα ιδιαίτερα την φτέρνα τους που είναι καμπυλωτή (πρόσφατα έμαθα πως είναι τύπου "rocker") αλλά ήταν αρκετά μαλακά και τελικά τα συνήθισα. Διαβάζω για τα Clifton 8 ότι πολλοί έχουν παράπονο για πόνο στην καμάρα και αναρωτιέμαι αν τα πάρω θα μου συμβεί και εμένα το ίδιο ή θα έχουν την ίδια συμπεριφορά με αυτά που ήδη έχω? Γενικά θεωρώ απαράδεκτο να κάνουν οι εταιρείες ανατομικές αλλαγές στο ίδιο μοντέλο διότι όλο ψάχνεσαι και δεν ξέρεις τι να πάρεις, ενώ το χειρότερο είναι ότι δεν μπορείς να πάρεις το ίδιο μοντέλο που είχες διότι σταματάνε την παραγωγή για να βγάλουν γρήγορα το επόμενο. Έχουν καταντήσει προϊόντα fast fashion με σκοπό το marketing και την αίσθηση ανανέωσης και την πληρώνουν οι καταναλωτές που θέλουν να έχουν μια σταθερή αξία αλλά καταλήγουν να ψάχνουν συνεχώς για νέο
venuets Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Γενικα θα προτεινα το HOKA Clifton 9 εγω πηρα 2 hoka clifton 9 και τωρα ψαχνω κανενα για βολτα (sneaker) αλλα δεν θελω να πεταξω πολλα λεφτα παλι μιας και θα ειναι για μια δυο φορες την εβδομαδα και αυτο για λιγες ωρες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα