Ashaman Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 54 minutes ago, freelove said: Υπάρχει κάτι καλύτερο για αποθήκευση σε κόκκο?? Σιγουρα θα υπάρχουν πολλά καλύτερα αεροστεγή δοχεια. Ότι πληρώσεις παίρνεις άλλωστε. Τα είχα πάρει 25-30 ευρα το ένα και ειναι μια χαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fredd0 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, freelove είπε Υπάρχει κάτι καλύτερο για αποθήκευση σε κόκκο?? https://www.amazon.de/-/en/dp/B081C21KGW Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2023 από fredd0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
morgoth_gr Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) +1 για το Fellow Atmos Vacuum, κανει την καλυτερη δουλεια απο οσα εχω δοκιμασει για την συντηρηση κοκκων Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2023 από morgoth_gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
G@rg@oun Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Αν θελει καποιος να παρει την προσφορα απο το πλαισιο.. Ποια καφετιερα επιλεγει σε αυτες μεχρι 90ε Dosette D2303-D2304 - Singer ES851R - Pyrex SB380? Γιατι να πας πιο πανω στα 100+ τυπου Krups νομιζω δεν αξιζει η προσφορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
laserjesus Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 2 ώρες πριν, G@rg@oun είπε Αν θελει καποιος να παρει την προσφορα απο το πλαισιο.. Ποια καφετιερα επιλεγει σε αυτες μεχρι 90ε Dosette D2303-D2304 - Singer ES851R - Pyrex SB380? Γιατι να πας πιο πανω στα 100+ τυπου Krups νομιζω δεν αξιζει η προσφορα. Καφέ δεν πίνεις εάν δεν τον κόψεις εσύ.. οπότε ότι και πάρεις το ίδιο είναι. Παρέλαβα και έκοψα με ελάχιστο παίδεμα (17γρ 32sec 93°) Δεν είναι κακό blend.. Κοντά στο tigrato για εμένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
G@rg@oun Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 2 ώρες πριν, laserjesus είπε Καφέ δεν πίνεις εάν δεν τον κόψεις εσύ.. οπότε ότι και πάρεις το ίδιο είναι. Παρέλαβα και έκοψα με ελάχιστο παίδεμα (17γρ 32sec 93°) Δεν είναι κακό blend.. Κοντά στο tigrato για εμένα. Ρε φίλε εγώ δεν ρώτησα αν ο καφές είναι καλός. Εγώ για δικούς μου λόγους αυτόν που δίνουν στην προσφορά αγοράζω έτσι και αλλιώς. Για τις καφετιέρες ρώτησα ΕΑΝ έχει κάποιος άποψη για κάποια από τις χειροκίνητες που δίνουν με προσφορά τους καφέδες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoiSy MaN Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 6 ώρες πριν, laserjesus είπε Παρέλαβα και έκοψα με ελάχιστο παίδεμα (17γρ 32sec 93°) Δεν είναι κακό blend.. Κοντά στο tigrato για εμένα. Eγώ όχι απλά δεν έχω παραλάβει, κανένα mail καμιά ενημέρωση, τίποτα. Δεν είχα κάνει λογαριασμό αλλά και πάλι. Εσένα σου έστειλαν τίποτα ή απλά εμφανίστηκε μια μέρα; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
laserjesus Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 2 ώρες πριν, NoiSy MaN είπε Eγώ όχι απλά δεν έχω παραλάβει, κανένα mail καμιά ενημέρωση, τίποτα. Δεν είχα κάνει λογαριασμό αλλά και πάλι. Εσένα σου έστειλαν τίποτα ή απλά εμφανίστηκε μια μέρα; Mail μου ήρθε με τη παραγγελία , την Δευτέρα ήρθε το 2ο ότι μπορώ να παραλάβω (είχα βάλει παραλαβή από τα γραφεία τους.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
netgeo Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Ζαμε Κορωπί δηλαδή, αν δεν πάμε εμείς, καφέ δε βλέπουμε 😆 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xenos3 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 15 hours ago, laserjesus said: Παρέλαβα και έκοψα με ελάχιστο παίδεμα (17γρ 32sec 93°) Δεν είναι κακό blend.. Κοντά στο tigrato για εμένα. Εγώ δεν πρόλαβα να το πάρω, οπότε αρκέστηκα σε ότι είχα πάρει (Βραζιλία) από hand pickers από τους οποίους έχω καλές εντυπώσεις (εκτός από τις τιμές). 93 λίγο δεν είναι; Πως είναι σε ψήσιμο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcstefan7 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 47 λεπτά πριν, xenos3 είπε Εγώ δεν πρόλαβα να το πάρω, οπότε αρκέστηκα σε ότι είχα πάρει (Βραζιλία) από hand pickers από τους οποίους έχω καλές εντυπώσεις (εκτός από τις τιμές). 93 λίγο δεν είναι; Πως είναι σε ψήσιμο; Ο καφές θέλει απο 90-95 αναλόγως το καβούρδισμα. Αν θες να πιείς ΚΑΛΟ καφέ πας σε specialty. Κοιτάς για βαθμολογία 89+ αλλα το κόστος ανεβαίνει. Τα φθηνά μπλεντάκια δεν αξίζουν. Τσάμπα ο κόπος σου. Φθηνά δουλεύουν και οι καφετέριες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoiSy MaN Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 22 ώρες πριν, NoiSy MaN είπε Eγώ όχι απλά δεν έχω παραλάβει, κανένα mail καμιά ενημέρωση, τίποτα. Δεν είχα κάνει λογαριασμό αλλά και πάλι. Εσένα σου έστειλαν τίποτα ή απλά εμφανίστηκε μια μέρα; 13 ώρες πριν, netgeo είπε Ζαμε Κορωπί δηλαδή, αν δεν πάμε εμείς, καφέ δε βλέπουμε 😆 Tελικά μετά την άκρα του τάφου σιωπή, μου ρθε ενα sms με αριθμό αποστολής acs που δείχνει ότι κάτι έφυγε απο Κορωπί, οπότε τέλος καλό. Θέλουν λίγο δουλειά προφανώς, και μέσω του site που προσπάθησα να επικοινωνήσω όταν πατούσα να στείλει το μήνυμα έβγαζε error. Άιντε να δούμε τι λένε τα καφέδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@topos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) On 04/10/2023 at 15:38, G@rg@oun said: Αν θελει καποιος να παρει την προσφορα απο το πλαισιο.. Ποια καφετιερα επιλεγει σε αυτες μεχρι 90ε Dosette D2303-D2304 - Singer ES851R - Pyrex SB380? Γιατι να πας πιο πανω στα 100+ τυπου Krups νομιζω δεν αξιζει η προσφορα. Η πάρε την φθηνή dossette στα 42 ευρώ η εάν θέλεις καλουτσικη μηχανή(για τα χρήματα που συζητάμε προφανώς) κοίτα για τις delonghi. Έχουν boiler 180ml σε αντίθεση με τα thermoblock που συνήθως έχουν οι φθηνότερες. Τώρα ανάμεσα στις EC235.BK στα 80 και στις ECP33.21 στα 115-> Έχουν ίδιο boiler αλλά η e 235 έχει κάτατι μικρότερο shower head(αυτό το πιτσικωλι που διανεμει το νερό πάνω στον καφέ) από την ecp33.21, όμως κατά την γνώμη μου έχει καλύτερο wand(εντελώς απλό) για το αφρογαλο από την ecp33.21(έχω την 2η και το άλλαξα). Η ecp33.21 έχει λίγο πιο όμορφη κατασκευή και 2πλο tray που μπορείς να βάλεις μεγαλύτερα ποτήρια/κούπες. Η icona λογικά πρέπει να έχει τα ίδια "σωθικά" με τις από πάνω και το wand της (παρόλο που είναι πλαστικό) έχει μόνη τρύπα οπότε κ αυτηνης είναι προτιμότερο από της ecp33.21.Εαν σου αρέσει το design δεν είναι κακή επιλογή. Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2023 από @topos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manosmanos13 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Έβαλε το πλαίσιο δλδ από 69 ευρώ την dossette στα 41,5 με δώρο 4 κιλά καφέ dimelo? Γιατί μου μοιάζει χάρισμα η τιμή ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angelponiros Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Καλημέρα, ποια μηχανή εσπρέσσο από το πλαίσιο από τις σημερινές προσφορές, κάνει τον καλύτερο καφέ και είναι value for money και έχει 4 κιλά γκαϊφέ δώρο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις