Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μακάρι να ταν άλλες εποχές και να ανέβαζα και μύλους και μηχανές. Τουλάχιστον ξεφύγετε οσοι μπορείτε από την κάψουλα.

Ο καφές είναι απόλαυση αλλά στην Ελλαδα κακοποιείται ... πίνετε καφέ όχι κάτι σαν καφέ.

Οσοι αγοράσετε να τους απολαύσετε, μεγάλος εχθρός η οξείδωση οπότε φροντίστε ανάλογα την αποθήκευση.

spacer.png

• Like 1
  • Απαντ. 105
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 ώρες πριν, greekfragma είπε

δεν έχεις ιδέα τι ήπιες αλλά κριτική γευσιγνωσίας ήξερες ακριβώς να κάνεις.

nice!

Πρεπει να ξερω την ποικιλια του καφε για να πω οτι αυτο που ειπια ηταν σιχαμα? Ολοι οι γκουρμεδιαρηδες εδω μαζευτηκατε? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, andreaspA είπε

Πρεπει να ξερω την ποικιλια του καφε για να πω οτι αυτο που ειπια ηταν σιχαμα? Ολοι οι γκουρμεδιαρηδες εδω μαζευτηκατε? 

Όχι προφανώς, αλλά κάτα μεγάλη πιθανότητα φταίει το μαγαζί/barista που στον έκανε και όχι ο καφές.

Όσες φορές ήπια TAF ήταν πολύ καλός. Και σε μαγαζί και στο σπίτι.

Επεξ/σία από apostolis159
  • Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, apostolis159 είπε

Όχι προφανώς, αλλά κάτα μεγάλη πιθανότητα φταίει το μαγαζί/barista που στον έκανε και όχι ο καφές.

Όσες φορές ήπια TAF ήταν πολύ καλός. Και σε μαγαζί και στο σπίτι.

απο τον ιδιο barista εχω πιει καφε σε αλλο μαγαζι που δουλευε, και μου εφτιαχνε γαμω τους καφεδες. Οποτε ή ο καφες φταιει ή η μηχανή.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, idefixius είπε

Παίρνω καφέ από τον Conte (στον καταταλαιπωρημένο Βόλο) αλλά την προσφορά 1+1 του Delmocca δε μπορούσα να την αγνοήσω, οπότε έκανα μια παραγγελία για 3+3 σακουλάκια Cremoso 250gr - σε κόκκο φυσικά.  

Thank you TS για την πληροφορία, καλό μήνα και... καλά καφεδάκια :D 

Πώς ακριβώς προκύπτει το 1+1 στην παραγγελία; Δεν βλέπω να μου βγάζει κάτι στο καλάθι... και 1+1 από τι ακριβώς, από κάθε τι που θα πάρεις, πχ 3 διαφορετικούς;

Δημοσ.

Τον ίδιο ακριβώς πρέπει να βάλεις. Σε κάποιους που δοκίμασα δεν δουλεύει. Βάλε ένα και μετά στο καλάθι άλλαξε το σε 2 και στο refresh θα σου βγάλει τον 1 δώρο.

• Like 1
Δημοσ.

Βάζεις 2 καφέδες και αφαιρεί στο ταμείο τον 1.  Αντίστοιχα στους 4 αφαιρεί τους 2, στους 6 τους 3 κλπ.  

Δουλεύει δηλαδή με ζυγό αριθμό καφέδων.

Δημοσ.

Αφού στο πλαίσιο με 69 ευρώ παίρνεις την μηχανή και δώρο 4 κιλά καφέ. Γιατι να δώσουμε 60 για 3,5; Ήρεμα ρωτάω Χαχαχ . Τόσο καλύτερος καφές είναι από τον dimelo?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, manosmanos13 είπε

Αφού στο πλαίσιο με 69 ευρώ παίρνεις την μηχανή και δώρο 4 κιλά καφέ. Γιατι να δώσουμε 60 για 3,5; Ήρεμα ρωτάω Χαχαχ . Τόσο καλύτερος καφές είναι από τον dimelo?

Αυτο κοιταγα και εγω που πινω dimelo forza..και καλυτερο στην αγορα στα χρηματα μεχρι 6ε δεν εχω βρει 

Δημοσ.
21 hours ago, greekfragma said:

Για Delmocca έριξα μια παραγγελία γιατί τα 2 250άρια με 10ευρώ στη πόρτα αξίζει δοκιμής και να φύγει και η περιέργεια, μιας και αξίζει η προσφορά λόγω ημέρας

Γενικά παίζω με το blend του Ταλούμη (Cultivos) που στα 8ευρώ το 250άρι σακουλάκι είναι απλά οκ για καθημερινό και το προσωπικό μου όριο κόστους για καφέ στο σπίτι.

Καλός και ο Kudu Habit blend για αλλαγή.

Είπα να δοκιμάσω Delmocca αυτή τη φορά γιατί το Cultivos blend έχει εδώ και λίγους μήνες που δεν είναι όσο αρωματικός ήταν και τους το έχω αναφέρει.

Καλή ημέρα καφέ σε όλους.

Το χουμε στο αίμα μας αρκετοί, να μη ξεκινάει η μέρα δίχως ένα καλό καφέ. Αν δε μας σπάσει τη μύτη την ώρα που ανοίγει το σακουλάκι και σπάει τα σπυριά ο μύλος, δε προχωράμε με τίποτα.

Tι πήρες; Έχεις δοκιμάσει ποτέ; (δεν τους γνωρίζω καθόλου)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, NoiSy MaN είπε

Η πιο καλή αποθήκευση αν παίρνεις μεγάλες ποσότητες (όπως τώρα που συμφέρει ας πούμε) είναι να τους χωρίζεις σε μερίδες ποσότητας για 3 μέρες ή άντε πες βδομάδα μαξ για λιγότερο κόπο, να τους κάνεις vacuum seal και κατάψυξη. Πριν τους χρησιμοποιήσεις αφήνεις να αποψυχθούν πλήρως μέσα στο σακουλάκι, αν το ανοίξεις νωρίτερα θα δημιουργηθεί υγρασία στους κόκκους και γεια σας. Μετά την απόψυξη καλό είναι να έχεις κάποιο δοχείο που αφαιρεί όσο γίνεται τον αέρα για την αποθήκευση μέχρι να τον πιεις πχ https://www.cofeco.gr/en/Product/airscape-3/

Άκυρη πληροφορία, μετά από άπειρα λεφτά που έχω δώσει σε καφέδες, αν κάποιος θέλει μια πολύ τίμια  και φτηνή επιλογή για freddo θα πρότεινα lavazza super crema.

Από τις τωρινές προσφορές πήρα 2 κιλά από delmocca να δω τι παίζει.

Αν καταψύξω τη συσκευασία του kudo όπως την παραλάβω χωρίς vacuum seal, θα είναι εντάξει?

Επεξ/σία από birbilis_
Δημοσ.
2 hours ago, xenos3 said:

Tι πήρες; Έχεις δοκιμάσει ποτέ; (δεν τους γνωρίζω καθόλου)

Gusto πήρα. Πρώτη φορά θα δοκιμάσω τον Delmocca

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...