greekfragma Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 15 minutes ago, andreaspA said: Δεν εχω ιδεα. Απο take away καφε το πηρα που χρησιμοποιει TAF καφεδες. δεν έχεις ιδέα τι ήπιες αλλά κριτική γευσιγνωσίας ήξερες ακριβώς να κάνεις. nice! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CleanthisD Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Ψάχνω χειροκίνητο μύλο για aeropress και v60 αν είδε κανείς κάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atrias Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) everest οποιοσδήποτε καφές σήμερα με 1 ευρώ και για όλο τον Οκτώβριο με ένα κάφε παίρνεις κουπόνι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά από μισή ώρα την ίδια μέρα για άλλο ένα καφέ https://www.everest.gr/nea-drastiriotita/oroi-energeion/ Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2023 από atrias Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoiSy MaN Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Η πιο καλή αποθήκευση αν παίρνεις μεγάλες ποσότητες (όπως τώρα που συμφέρει ας πούμε) είναι να τους χωρίζεις σε μερίδες ποσότητας για 3 μέρες ή άντε πες βδομάδα μαξ για λιγότερο κόπο, να τους κάνεις vacuum seal και κατάψυξη. Πριν τους χρησιμοποιήσεις αφήνεις να αποψυχθούν πλήρως μέσα στο σακουλάκι, αν το ανοίξεις νωρίτερα θα δημιουργηθεί υγρασία στους κόκκους και γεια σας. Μετά την απόψυξη καλό είναι να έχεις κάποιο δοχείο που αφαιρεί όσο γίνεται τον αέρα για την αποθήκευση μέχρι να τον πιεις πχ https://www.cofeco.gr/en/Product/airscape-3/ Άκυρη πληροφορία, μετά από άπειρα λεφτά που έχω δώσει σε καφέδες, αν κάποιος θέλει μια πολύ τίμια και φτηνή επιλογή για freddo θα πρότεινα lavazza super crema. Από τις τωρινές προσφορές πήρα 2 κιλά από delmocca να δω τι παίζει. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnieinlab Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 2 ώρες πριν, MauroPaltoudias είπε Λουμίδη, Bravo. Bravo Λουμίδη, φτιάχνεις τον καλύτερο καφέ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sebu Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Delmocca ο ελληνικος (αλεσμενος), ο γαλλικος (αλεσμενος) και οι καψουλες λενε κατι? Για να ξεφυγουμε λιγο απο του εμποριου ως γευσεις? Απο ποικιλιες που μου αρεσουν και εχω δοκιμασει/ξεχωρισει ειναι Mrs Rose σε καπουτσινο και Guatemala απο Coffee Berry και ο κλασσικος του Il Toto. Taf ειναι επισης πολυ καλος αρκει, οπως και για ολους τους καφεδες, η μηχανη να ειναι καθαρη, στα σωστα bar αλλιως θα παρεις ενα καμμενο νεροζουμι στο χερι. Λχ Coffee Berry που εχω εικονα τα παιδια μινιμουμ 2 φορες μεσα στην πρωινη βαρδια, μια οταν ανοιγουν νωρις το πρωι και μια γυρω στις 12 το μεσημερι, σταματανε την παραγωγη καφεδων και για καποια λεπτα καθαριζουν τη μηχανη σχολαστικα με καυτο νερο. Και τη μηχανη και τα εξαρτηματα. Kudu επισης ειχα δοκιμασει τυχαια σε καινουριο εναλλακτικο μαγαζι με βιγκαν διατροφες και ιστοριες στην Παρο πριν μερικα καλοκαιρια και μου ειχε φανει πολυ καλος. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 +1 για Guatemala του Coffee Berry. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sebu Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 4 hours ago, greekfragma said: Για Delmocca έριξα μια παραγγελία γιατί τα 2 250άρια με 10ευρώ στη πόρτα αξίζει δοκιμής και να φύγει και η περιέργεια, μιας και αξίζει η προσφορά λόγω ημέρας Γενικά παίζω με το blend του Ταλούμη (Cultivos) που στα 8ευρώ το 250άρι σακουλάκι είναι απλά οκ για καθημερινό και το προσωπικό μου όριο κόστους για καφέ στο σπίτι. Καλός και ο Kudu Habit blend για αλλαγή. Είπα να δοκιμάσω Delmocca αυτή τη φορά γιατί το Cultivos blend έχει εδώ και λίγους μήνες που δεν είναι όσο αρωματικός ήταν και τους το έχω αναφέρει. Καλή ημέρα καφέ σε όλους. Το χουμε στο αίμα μας αρκετοί, να μη ξεκινάει η μέρα δίχως ένα καλό καφέ. Αν δε μας σπάσει τη μύτη την ώρα που ανοίγει το σακουλάκι και σπάει τα σπυριά ο μύλος, δε προχωράμε με τίποτα. Το Kudu τους καφεδες μπορουμε να τους χρησιμοποιησουμε σε μηχανη γαλλικου (με φιλτρο)? https://kudu.gr/el/collections/specialty-blend/products/habit-specialty-coffee-blend-250g Ειναι προαλεσμενοι ετοιμοι για χρηση σε σκονη ή ειναι κοκκος (ρωταω γιατι δεν εχω μυλο και ουτε προτιθεμαι να αγορασω). Μου αρεσει ο καφες, τον λατρευω αλλα ειμαι της αμεσης καταναλωσης, αλεσμενος στο μπρικι για ελληνικο ή στη μηχανη του γαλλικου ή καψουλα στη nespresso και βουρ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 1 minute ago, Sebu said: Το Kudu τους καφεδες μπορουμε να τους χρησιμοποιησουμε σε μηχανη γαλλικου (με φιλτρο)? https://kudu.gr/el/collections/specialty-blend/products/habit-specialty-coffee-blend-250g Ειναι προαλεσμενοι ετοιμοι για χρηση σε σκονη ή ειναι κοκκος (ρωταω γιατι δεν εχω μυλο και ουτε προτιθεμαι να αγορασω). Μου αρεσει ο καφες, τον λατρευω αλλα ειμαι της αμεσης καταναλωσης, αλεσμενος στο μπρικι για ελληνικο ή στη μηχανη του γαλλικου ή καψουλα στη nespresso και βουρ. στις επιλογές από κάτω σε ρωτάει κόκκο ή αλεσμένο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
C(r)y Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Παιδιά τι θα προτείνατε και απο ποιο απο τα προανφερθέντα site για κόκκο κοντά σε αυτό ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
laserjesus Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 250αρια se vacuum sealed σακουλάκια τους βάζω και εγώ και κρατάνε μήνες. Πήρα delmocca για δοκιμή αν και σε καφέ είμαι κατασταλαγμενος (tierra Central America blend) και σε setup (Lelit + Cunill) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geopapa Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 4 hours ago, netgeo said: Ανάλογα τι πήρες, αν σου έκατσε καμία Κένυα ναι είναι δύσκολη περίπτωση. Το TAF έχει 50 καφέδες... Εγώ έχω βολευτεί με το blend Premium Estate το έχει 6.84€ τα 250γρ. Και έχει κ έκπτωση 15% για παραγγελία άνω των 40€. Παίρνω 6 πακετα κάθε φορά και μου έρχεται 35€, δηλαδή 5,80€ τα 250γρ. Not bad. Βλέπω οτι γραφει αποκλειστικά για φίλτρου ομως. Εσυ για φίλτρου τον χρησιμοποιείς ή για εσπρέσσο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gatoskylo8 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 17 λεπτά πριν, geopapa είπε Βλέπω οτι γραφει αποκλειστικά για φίλτρου ομως. Εσυ για φίλτρου τον χρησιμοποιείς ή για εσπρέσσο; Το κόψιμο αλλάζει, τίποτα άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geopapa Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 5 minutes ago, Gatoskylo8 said: Το κόψιμο αλλάζει, τίποτα άλλο. Καλα ναι . Απορω γιατι το γραφουν αφου μπορεις να τον παρεις και σε κοκκους. Υποθετω πιο light roast αρα πιο δυσκολος για εσπρεσσο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
idefixius Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Παίρνω καφέ από τον Conte (στον καταταλαιπωρημένο Βόλο) αλλά την προσφορά 1+1 του Delmocca δε μπορούσα να την αγνοήσω, οπότε έκανα μια παραγγελία για 3+3 σακουλάκια Cremoso 250gr - σε κόκκο φυσικά. Thank you TS για την πληροφορία, καλό μήνα και... καλά καφεδάκια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις