Dwra19 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Ενδιαφέρομαι γ αγορά αυτοκινήτου προτιμώ καινούργιο! Σκέφτομαι γ picanto 1,2 π βγαίνει στα 16.200(λογω τιμής, δωρεάν σέρβις 5 χρόνια κ μεγέθους - γ εύκολο parking. Για swift την έκδοση GL+ π ξεκινάει από 18.080 και γ clio λόγω υγραερίου π εχω βρει με λίγα χλμ γύρω στς 19.000 με φοβίζει λίγο βέβαια το τούρμπο! Η χρήση του θα είναι κυρίως μέσα στην Αθήνα! Κ εβδρομαδιαιως περίπου 80χλμ. Φυσικά με ενδιαφέρει η οικονομία!
Maurikycli Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Κι εγώ για πικαντο θα έλεγα αν δεν σε ενοχλεί ότι αναμένεται νέο μοντέλο σύντομα και προφανως ακριβότερο
Dwra19 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Maurikycli είπε Κι εγώ για πικαντο θα έλεγα αν δεν σε ενοχλεί ότι αναμένεται νέο μοντέλο σύντομα και προφανως ακριβότερο Όχι αυτό δε με πειράζει καθόλου! Ίσα ίσα μ αρέσει καλύτερα το τωρινό!από κατανάλωση δε ξέρω μηπως το swift έχει καλύτερη κατανάλωση!
Maurikycli Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 16 λεπτά πριν, Dwra19 είπε Όχι αυτό δε με πειράζει καθόλου! Ίσα ίσα μ αρέσει καλύτερα το τωρινό!από κατανάλωση δε ξέρω μηπως το swift έχει καλύτερη κατανάλωση! Στα ίδια πρέπει να είναι περίπου αλλά βασικός παράγοντας οικονομίας είναι "το πόδι"
2MM Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Και swift θα βγει καινουριο συντομα . Κοιτα και το Mazda 2 2
Dwra19 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, 2MM είπε Και swift θα βγει καινουριο συντομα . Κοιτα και το Mazda 2 Το γνωρίζω απλα μ αρέσει καλύτερα αυτό το μοντέλο! Βέβαια αν το επόμενο έρθει κ έχει μεγαλύτερη μπαταρία - οπότε κάνει μεγαλύτερη οικονομία βενζίνης νομίζω αξίζει! Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2023 από Dwra19
2MM Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Απο οτι ειπες θα κανεις λιγα χλμ , αλλά στο μελλον δεν ξερεις, μπορει να χρειαστει να κανεις περισσοτερα. Το πιο οικονομικο στην κατηγορια ειναι το υβριδικο Yaris , αλλά περναει τα 20,000€ . Ειναι και αυτοματο Απο τα υπολοιπα που ειπες, το Swift ειναι προτιμοτερο κατα την γνωμη μου
Maurikycli Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 9 ώρες πριν, 2MM είπε Και swift θα βγει καινουριο συντομα . Κοιτα και το Mazda 2 Κι αυτό ακόμα πιο σύντομα
2MM Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 25 λεπτά πριν, Maurikycli είπε Κι αυτό ακόμα πιο σύντομα Δε νομιζω, μολις εκανε facelift. Η suzuki το εχει ανακοινωσει ηδη , η Mazda οχι ακομα
Dwra19 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, 2MM είπε Απο οτι ειπες θα κανεις λιγα χλμ , αλλά στο μελλον δεν ξερεις, μπορει να χρειαστει να κανεις περισσοτερα. Το πιο οικονομικο στην κατηγορια ειναι το υβριδικο Yaris , αλλά περναει τα 20,000€ . Ειναι και αυτοματο Απο τα υπολοιπα που ειπες, το Swift ειναι προτιμοτερο κατα την γνωμη μου Η αλήθεια το σκέφτηκα κ τι yaris κ εννοείται μ αρέσει! Απλά σκέφτομαι τα 20000+€ κ ότι θα είναι στο δρόμο! Μη παω μια μέρα κ δε το βρω... 😭
Maurikycli Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 14 λεπτά πριν, 2MM είπε Δε νομιζω, μολις εκανε facelift. Η suzuki το εχει ανακοινωσει ηδη , η Mazda οχι ακομα Είναι το 2ο facelift σε μοντέλο 9 χρόνων. Έχουν διαρρεύσει κάποια σχέδια
2MM Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 22 λεπτά πριν, Dwra19 είπε Η αλήθεια το σκέφτηκα κ τι yaris κ εννοείται μ αρέσει! Απλά σκέφτομαι τα 20000+€ κ ότι θα είναι στο δρόμο! Μη παω μια μέρα κ δε το βρω... 😭 Η αληθεια ειναι οτι τα υβριδικα Toyota τα εχουν ρημαξει Οτι και να παρεις, θα κανεις ασφαλεια κλοπης οπωσδηποτε .
Maurikycli Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Το ιδανικό αυτοκίνητο για πόλη είναι το πιο ευέλικτο. Συνήθως είναι και το πιο μικρό αρκεί να την καλύπτει 😇
Black Demis Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 12 hours ago, 2MM said: Και swift θα βγει καινουριο συντομα . Κοιτα και το Mazda 2 ας δει αυτα εδω γιατι οτι και να βγει θα εχει πολλπλασιο κοστος (αν δεις τι γινεται με της τημες θα καταλαβεις) 1
theopan Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 17 ώρες πριν, Dwra19 είπε Ενδιαφέρομαι γ αγορά αυτοκινήτου προτιμώ καινούργιο! Σκέφτομαι γ picanto 1,2 π βγαίνει στα 16.200(λογω τιμής, δωρεάν σέρβις 5 χρόνια κ μεγέθους - γ εύκολο parking. Για swift την έκδοση GL+ π ξεκινάει από 18.080 και γ clio λόγω υγραερίου π εχω βρει με λίγα χλμ γύρω στς 19.000 με φοβίζει λίγο βέβαια το τούρμπο! Η χρήση του θα είναι κυρίως μέσα στην Αθήνα! Κ εβδρομαδιαιως περίπου 80χλμ. Φυσικά με ενδιαφέρει η οικονομία! Αν το "εβδρομαδιαιως περίπου 80χλμ." δεν είναι typo πραγματικά δε βλέπω το λόγο να εισάγεις ως κριτήριο την οικονομία καυσίμου. Ό,τι και να πάρεις με τόσο λίγα διανυόμενα χιλιόμετρα (μιλάμε για <5000χλμ. το χρόνο) η διαφορά που θα δεις θα είναι αμελητέα. Το κόστος κτήσης και συντήρησης και η ευελιξία/ποιότητα (εφόσον κινείται αποκλειστικά στην πόλη) πρέπει να σε απασχολούν μόνο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα