Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενδιαφέρομαι γ αγορά αυτοκινήτου προτιμώ καινούργιο! Σκέφτομαι γ picanto 1,2 π βγαίνει στα 16.200(λογω τιμής, δωρεάν σέρβις 5 χρόνια κ μεγέθους - γ εύκολο parking. Για swift την έκδοση GL+ π ξεκινάει από 18.080 και γ clio λόγω υγραερίου π εχω βρει με λίγα χλμ γύρω στς 19.000 με φοβίζει λίγο βέβαια το τούρμπο! Η χρήση του θα είναι κυρίως μέσα στην Αθήνα! Κ εβδρομαδιαιως περίπου 80χλμ. Φυσικά με ενδιαφέρει η οικονομία! 

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Maurikycli είπε

Κι εγώ για πικαντο θα έλεγα αν δεν σε ενοχλεί ότι αναμένεται νέο μοντέλο σύντομα και προφανως ακριβότερο

Όχι αυτό δε με πειράζει καθόλου! Ίσα ίσα μ αρέσει καλύτερα το τωρινό!από κατανάλωση δε ξέρω μηπως το swift έχει καλύτερη κατανάλωση! 

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Dwra19 είπε

Όχι αυτό δε με πειράζει καθόλου! Ίσα ίσα μ αρέσει καλύτερα το τωρινό!από κατανάλωση δε ξέρω μηπως το swift έχει καλύτερη κατανάλωση! 

Στα ίδια πρέπει να είναι περίπου αλλά βασικός παράγοντας οικονομίας είναι "το πόδι"

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, 2MM είπε

Και swift θα βγει καινουριο συντομα . Κοιτα και το Mazda 2 

Το  γνωρίζω απλα μ αρέσει καλύτερα αυτό το μοντέλο! Βέβαια αν το επόμενο έρθει κ έχει μεγαλύτερη μπαταρία - οπότε κάνει μεγαλύτερη οικονομία βενζίνης νομίζω αξίζει! 

Επεξ/σία από Dwra19
Δημοσ.

Απο οτι ειπες θα κανεις λιγα χλμ ,  αλλά στο μελλον δεν ξερεις, μπορει να χρειαστει να κανεις περισσοτερα. Το πιο οικονομικο στην κατηγορια ειναι το υβριδικο Yaris , αλλά περναει τα 20,000€ . Ειναι και αυτοματο 

Απο τα υπολοιπα που ειπες, το Swift ειναι προτιμοτερο κατα την γνωμη μου 

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Maurikycli είπε

Κι αυτό ακόμα πιο σύντομα 

Δε νομιζω, μολις εκανε facelift. Η suzuki το εχει ανακοινωσει ηδη , η Mazda οχι ακομα 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, 2MM είπε

Απο οτι ειπες θα κανεις λιγα χλμ ,  αλλά στο μελλον δεν ξερεις, μπορει να χρειαστει να κανεις περισσοτερα. Το πιο οικονομικο στην κατηγορια ειναι το υβριδικο Yaris , αλλά περναει τα 20,000€ . Ειναι και αυτοματο 

Απο τα υπολοιπα που ειπες, το Swift ειναι προτιμοτερο κατα την γνωμη μου 

Η αλήθεια το σκέφτηκα κ τι yaris κ εννοείται μ αρέσει! Απλά σκέφτομαι τα 20000+€ κ ότι θα είναι στο δρόμο! Μη παω μια μέρα κ δε το βρω... 😭

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, 2MM είπε

Δε νομιζω, μολις εκανε facelift. Η suzuki το εχει ανακοινωσει ηδη , η Mazda οχι ακομα 

Είναι το 2ο facelift σε μοντέλο 9 χρόνων.  Έχουν διαρρεύσει κάποια σχέδια 

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Dwra19 είπε

Η αλήθεια το σκέφτηκα κ τι yaris κ εννοείται μ αρέσει! Απλά σκέφτομαι τα 20000+€ κ ότι θα είναι στο δρόμο! Μη παω μια μέρα κ δε το βρω... 😭

Η αληθεια ειναι οτι τα υβριδικα Toyota τα εχουν ρημαξει 

Οτι και να παρεις, θα κανεις ασφαλεια κλοπης οπωσδηποτε .

Δημοσ.
12 hours ago, 2MM said:

Και swift θα βγει καινουριο συντομα . Κοιτα και το Mazda 2 

ας δει αυτα εδω γιατι οτι και να βγει θα εχει πολλπλασιο κοστος (αν δεις τι γινεται με της τημες θα καταλαβεις)

• Like 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, Dwra19 είπε

Ενδιαφέρομαι γ αγορά αυτοκινήτου προτιμώ καινούργιο! Σκέφτομαι γ picanto 1,2 π βγαίνει στα 16.200(λογω τιμής, δωρεάν σέρβις 5 χρόνια κ μεγέθους - γ εύκολο parking. Για swift την έκδοση GL+ π ξεκινάει από 18.080 και γ clio λόγω υγραερίου π εχω βρει με λίγα χλμ γύρω στς 19.000 με φοβίζει λίγο βέβαια το τούρμπο! Η χρήση του θα είναι κυρίως μέσα στην Αθήνα! Κ εβδρομαδιαιως περίπου 80χλμ. Φυσικά με ενδιαφέρει η οικονομία! 

Αν το "εβδρομαδιαιως περίπου 80χλμ." δεν είναι typo πραγματικά δε βλέπω το λόγο να εισάγεις ως κριτήριο την οικονομία καυσίμου. Ό,τι και να πάρεις με τόσο λίγα διανυόμενα χιλιόμετρα (μιλάμε για <5000χλμ. το χρόνο) η διαφορά που θα δεις θα είναι αμελητέα. Το κόστος κτήσης και συντήρησης και η ευελιξία/ποιότητα (εφόσον κινείται αποκλειστικά στην πόλη) πρέπει να σε απασχολούν μόνο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...